argi_d Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Έχω στα χέρια μου ένα Αcer Αspire One model ZG5 ο οποίος έχει για σκληρό SSD 8Gb όπου σέρνετε ασύστολα! Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν ξερή κανείς πώς να τον αντικαταστήσω με ένα κανονικό HDD?
turist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να τον κάνεις κομμάτια για να βγει ο σκληρός. Αν πιάνουν τα χέρια σου...
argi_d Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τον έχω κάνει είδη μια φορά για να του αυξήσω τι Ram…και παρατήρησα ότι δεν έχει υποδοχή για HDD παρά μόνο για SDD...και για αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς με Κανά ανταπτορα η κάτι τέτοιο να κάνω τι μαγκιά!
Finn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι θέμα αντάπτορα.Και ο SSD και ο HDD σε sata interface συνδέονται. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε αυτό είναι χωροταξικό.
argi_d Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Από χώρο είναι οκ χωράει άνετα το πρόβλημα είναι η συνδεσμολογία…είναι φαίνεται από το πρώτη γενιά (κάτι τέτοιο) SDD και συνδέετε με καλώδιοτενια άσε που δε θυμίζει καθόλου τους τωρινούς sdd... Για ριχτέ μια μάτια… http://hackaday.com/2008/08/16/acer-aspire-one-hard-drive-upgrade/
Finn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Η συνδεσμολογία όπως σου είπα είναι κοινή.Είτε είναι IDE είτε SATA είτε ZIF SSD και HDDs συνδέονται με τον ίδιο τρόπο. Οπότε προσδιόρισε τι από τα 3 είναι (IDE ή SATA ή ZIF) και αγόρασε ανάλογο δίσκο αφού δεν έχεις πρόβλημα χώρου.
kazaven Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Τελικα το εκανε κανεις ?? Αν ναι ποιον σκηρο εβαλε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.