Προς το περιεχόμενο

Προσφορα 9600 GT

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια λοιπον,ειδα αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Albatron-Pci-Ex-9600-Gt-512Mb-9600GT-512X.htm και πιστευω οτι αξιζει πολυ για 39 ευρω,δεν χρειαζομαι καρτα αλλα με τραβαει πολυ η προσφορα και σκεφτομαι να την τσιμπισω για το δευτερο pc μου μιας και ειναι με την on board.

τι λετε παιδια αξιζει??

Δημοσ.

καλη προσφορα ετσι??μπορει να την κοβει λιγο ο E 4500 που εχω στο δευτερο pc αλλα και παλι μια χαρα θα ειναι για 39 ευρω!!

Δημοσ.

Το σκεφτομαι να τον ανεβασω μιας και των εχω σχεδων παντα ανοικτο...ισως να τον παω μεχρι τα 2,4 πιστευω θα ειναι ενταξει..!

Δημοσ.

ποιοςξερει να μου πει αν εγω μπορ΄ψ να τη βάλω απροβληματιστη στην μητρικη μου και αν αξιζει να την αλλαξω με αυτη που εχω τωρα..?

εχω μητρικη την 975x platinum της MSI 2GB ram 667 και καρτα 256 MB NVIDIA 7600 gt

αξιζει να βαλαω αυτη της προσφορας? θα εχω διαφορα..?

Δημοσ.
ποιοςξερει να μου πει αν εγω μπορ΄ψ να τη βάλω απροβληματιστη στην μητρικη μου και αν αξιζει να την αλλαξω με αυτη που εχω τωρα..?

εχω μητρικη την 975x platinum της MSI 2GB ram 667 και καρτα 256 MB NVIDIA 7600 gt

αξιζει να βαλαω αυτη της προσφορας? θα εχω διαφορα..?

ναι θα δεις διαφορές...psu και cpu?

Δημοσ.
Σε τι ακριβώς θα δει διαφορές (πέραν των παιχνιδιών)?

απο όσο ξέρω η πλειονότητα αλλάζει κάρτες για τα παιχνίδια:αν εγώ δε κατάλαβα καλά ας μας το πει το παιδί που ρωτάει..επιπλέον θαμπορεί μάλλον να δει hd ταινίες μέσω της vga χωρίς να ζορίζει τη cpu...δε νομίζω(χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι με την 7600gt μπορεί..ακόμη μπορεί να χρειάζεται το cuda..αυτά είναι αρκετά πιστεύω:-):-)

edit:πάτησα στο λινκ και η προσφορά δεν παίζει πλέον...όσοι προλάβατε λοιπόν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...