boukefalas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εχω και 2 μερες εχω συνεχομενες μπλε οθονες. το λαθος που μου βγαζει μετα ειναι το παρακατω: C:\DOCUME~1\jimaras\LOCALS~1\Temp\WERcd90.dir00\Mini011810-09.dmp C:\DOCUME~1\jimaras\LOCALS~1\Temp\WERcd90.dir00\sysdata.xml Υποπτευομαι οτι ειναι η καρτα γραφικων αλλα δεν ειμαι σιγουρος. εχει καποιος καμια ιδεα για το μπορει να φταιει? φορματ ειναι η επομενη λυση?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εχω και 2 μερες εχω συνεχομενες μπλε οθονες. το λαθος που μου βγαζει μετα ειναι το παρακατω: C:\DOCUME~1\jimaras\LOCALS~1\Temp\WERcd90.dir00\Mini011810-09.dmp C:\DOCUME~1\jimaras\LOCALS~1\Temp\WERcd90.dir00\sysdata.xml Υποπτευομαι οτι ειναι η καρτα γραφικων αλλα δεν ειμαι σιγουρος. εχει καποιος καμια ιδεα για το μπορει να φταιει? φορματ ειναι η επομενη λυση? Τα παραπανω δεν ειναι το λαθος,αλλα τα memory dumps που εχουν δημιουργηθει απο τις μπλε οθονες.Θυμασαι τι bug code σου εβγαζαν(αν δεν εχεις ενεργοποιημενο το αυτοματο restart,θα ειδες κατι σαν 0χ000000000c με ενα μηνυμα απο διπλα πχ NTFS_FILE_SYSTEM). Αφου μιλαμε για τις 2 τελευταιες ημερες,θυμησου τι εχεις κανει εγκατασταση/εχεις πειραξει.Εκανες εγκατασταση καποιον καινουριο driver?Kαποιο προγραμμα που κανει εγκατασταση τους δικους του drivers? Πειραξες καποια ρυθμιση στο bios?Προσθεσες/αφαιρεσες καποια συσκευη? Αν δεν εχεις αλλαξει απολυτως τιποτα στο pc σου αυτες τις μερες,τοτε θα πρεπει να πας σε ενα γενικο hardware check για να απορριψεις τυχον προβληματα.Ξεκινα με ram και memtest αρκετων ωρων (4+),σκληρους δισκους,ελεγξε θερμοκρασιες,τασεις,επανεφερε ρυθμισεις bios στα default κλπ κλπ κλπ. Αν και τα παραπανω σε βγαλουν ασπροπροσωπο,παμε σε αναλυση των memory dumps,οπου θα σου ζητησω να τα ανεβασεις καπου για να τα δω,οπως επισης και να μου πεις,τι windows εχεις,service pack,bit,οπως επισης και να ενεργοποιησεις τα kernel dumps(εαν δεν ειναι προεπιλεγμενα)και να απενεργοποιησεις το αυτοματο restart σε περιπτωση system failure.
boukefalas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σου. το πιο πιθανο ειναι να φταινε οι τελευταιοι οδηγοι της καρτας γραφικων μιας και αυτη ηταν η τελευταια αλλαγη που εκανα. αποφασισα τελικα να κανω ενα φορματ και να βαλω τα windows 7 που ηθελα και απλα αφου μου δοθηκε η ευκαιρια το εκανα και ας ταλαιπωρηθηκα για το στησιμο. ελπιζω να μην δω κανενα προβλημα τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.