leftys Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Επειδη βλεπω οτι αρκετοι εχουμε παρει το μοντελο της Sony KDL-40L4000 στην προσφορα πριν απο ενα χρονο και με δεδομενο οτι δεν εχει mpeg4 αποκωδικοποιητη, ειδα οτι εχει βγει στην αγορα αυτο: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445307&catid=060304 NEOTION NP4 FTA Module MPEG-4 DVB-T - Δέκτης επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης το οποιο εχει λεει συμβατοτητα με την εν λογω τηλεοραση. Το εχει δοκιμασει κανεις? Το περιεργο ειναι οτι τα νεα καναλια (Θεσσαλονικη) τα βρισκει η τηλεοραση αλλα μονο ηχο. Πως γινεται αυτο? Ο ηχος δεν ειναι κωδικοποιημένος? Οποιαδηποτε αλλη λυση (για να μην αγορασουμε κουτια που δεν αρεσουν στις γυναικες ) ευπροσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 κανεις? καμια ιδέα? θυμάμαι οτι αρκετοι ειχαν αγορασει αυτη την TV... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalDwin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Πήρε την καρτούλα φίλος με sony bravia και λέει ότι δουλεύει καλά,αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βίκη Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 http://www.majar.gr/neotion%20list.pdf Η παραπάνω λίστα έχει όλες τις συμβατές τηλεοράσεις με την ΝΕΟΤΙΟΝ. Εγώ την έβαλα σε SONY BRAVIA KDL32D3000 και πιάνει τα ψηφιακά χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 τελικα την εβαλα και ειναι μια χαρα! Συγκεκριμενα αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404 σε Sony KDL-40L4000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εχω διαβασει οτι τα μετατρεπει σε mpeg-2 η καρτα και μειωνεται η ποιοτητα ξερει κανεις αν ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εμένα μου εμφανίζει "σπασίματα" στα κανάλια της ERT και δεν έχει λειτουργία HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 εμενα σε lg 32lg2000 δεν παιζει καθολου ερτ και σε κάποια αλλα ψιλοακυρα καναλια (π.χ. βουλη) κανει σπασιματα. Μεγκα αντ1 κλπ παιζουν κανονικά. Ναι όντως ριχνει την ποιότητα σε mpeg2 αλλα δε με ενοχλεί... Πάντως ίσως τώρα με την μεταβαση πάρω δέκτη, δε γίνεται να μην εχω καθολου ερτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Θα σας ενοχλησει ομως το γεγονος οτι δεν εχει δυνατοτητα HD ληψης.. Κριμα γιατι εχετε HD τηλεορασεις. Ενω εχει ηδη αναφερθει οτι η μεταβαση των ιδιωτικων καναλιων για HD εκπομπη ειναι κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Θα σας ενοχλησει ομως το γεγονος οτι δεν εχει δυνατοτητα HD ληψης.. Κριμα γιατι εχετε HD τηλεορασεις. Ενω εχει ηδη αναφερθει οτι η μεταβαση των ιδιωτικων καναλιων για HD εκπομπη ειναι κοντα. το κοντα στην ελλαδα ειναι 3-4 χρόνια... ως τοτε θα εχουν αλλαξει τηεόραση - ειδικα εγω που δεν εχω καν hd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εφοσον κοστιζουν τα ιδια χρηματα, και κανεις δεν ξερει με σιγουρια το ποτε και πως. Καλο ειναι να ειμαστε ενα βημα μπροστα παρα να πληρωνουμε εις διπλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Εφοσον κοστιζουν τα ιδια χρηματα, και κανεις δεν ξερει με σιγουρια το ποτε και πως. Καλο ειναι να ειμαστε ενα βημα μπροστα παρα να πληρωνουμε εις διπλουν. ναι σε αυτο συμφωνω, δεν ειναι κατι το να δώσεις τώρα 3-4 ευρω παραπάνω, αλλα εγω γενικα ειμαι υπερ της καρτας παρα τις ψιλοασυμβατότητες της λόγω της ευκολίας του 1 τηλεκοντρολ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εχω μια τετοια καρτουλα.Σε 2 sony tv δουλευει. η μια ειναι 20s2000 και η αλλη μια 26u4000. Κανει σπασίματα στα καναλια της ΕΡΤ. Το πρόβλημα λύνεται αλλάζοντας την χώρα στις ρυθμίσεις σε Ιρλανδία (και σε καποιες αλλες που δε θυμαμαι). Σταματάει να λειτουργεί το EPG, δεν εμφανιζει οταν αλλαζεις καναλι το τι παιζει τωρα κλπ αλλά πλεον τα καναλια της ΕΡΤ δεν κολλανε καθολου. Νομίζω κατι παιζει με το EPG γιατι οταν κολλάει(3-4 φορες/λεπτο) εμφανίζει πάλι τις πληροφορίες προγράμματος που εμφανιζει μονο οταν γινεται αλλαγη καναλιου κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ερτ HD φυσικα δεν βλεπεις. Κριμα, καθως η tv σου ειναι HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vincecarter Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Βάζω τη καρτα σε sony bravia kdl-32L4000 έχω εικόνα και δεν έχω ήχο.Καμία ιδέα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα