Προς το περιεχόμενο

υποκλοπή στοιχειων στον msn messenger

weirdo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενώ έχω απενεργοποιήσει το ιστορικό από το προφίλ μου k δεν κρατάει στοιχεια, φίλος που τον έχω κάνει block μου είπε πια τραγούδια άκουγα, να σημειώσω πως δεν έχουμε κοινούς φίλους στο msn, είναι εφικτό αυτό ?

Δημοσ.

δεν θυμάμε αν παρόlλο που το τον έχεις μπλοκ ο άλλος μπορει να δει τη ακούς,σίγουρα δεν εχει κανενα φίλο σου στη λίστα επαφών του και τον ρωτάει για σένα,

για trozan κτλ κανε ένα έλενχο με κάποιο antivirus

Δημοσ.
ενώ έχω απενεργοποιήσει το ιστορικό από το προφίλ μου k δεν κρατάει στοιχεια, φίλος που τον έχω κάνει block μου είπε πια τραγούδια άκουγα, να σημειώσω πως δεν έχουμε κοινούς φίλους στο msn, είναι εφικτό αυτό ?

Δεν έχει να κάνει με υποκλοπή, ουτε εχει σχέση με το ιστορικό...

Υπάρχει επιλογή στο MSN να εμφανίζεται το τι ακους στο status σου......

Δημοσ.
Δεν έχει να κάνει με υποκλοπή, ουτε εχει σχέση με το ιστορικό...

Υπάρχει επιλογή στο MSN να εμφανίζεται το τι ακους στο status σου......

το ξέρω φιλε μου, τον έχω block όμως, πως το βλέπει ?

Δημοσ.

Οταν κανεις καποιον block τοτε αυτος εξακολουθει να σε βλεπει...δεν αλλαζει κατι σε αυτον..σε σενα αλλαζει.Εσυ εξακολουθεις να υπαρχεις στη λιστα του κανονικα.Το block ειναι κατι σαν ignore ας πουμε.

Δημοσ.

τι λέτε ρε παιδιά ? οι άλλοι γιατί με βλέπουν offline τότε ? το δοκίμασα

---------- Προσθήκη στις 00:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:45 ----------

Για να μη σας κουράζω θα το πάρουμε απο την αρχή , εγώ έχω block κ ο αλλος λέει οτι με έχει delete - αυτο το αφήνουμε στην άκρη γιατι δεν ξέρουμε αν με εχει κανει. Για να βλέπει ότι λέτε πρέπει να βγαίνει στο what's new σωστά? Εγώ όμως στο windows live το προφιλ μου το έχω απενεργοποιημένο.Δεν υπάρχει ιστορικό εκει για να πάρει πληροφορίες .Βοηθάω καθόλου γιατί μπερδευτήκαμε λίγο

Δημοσ.

antrea18 νομιζω οτι λες ασυναρτησιες. Φυσικα και αν κανεις μπλοκ καποιον δεν μπορει να σε δει ουτε να σ στειλει κ φυσικα ουτε να δει τι μηνυμα εχεις . Πλακα του κανουν...

Δημοσ.

Ειμαι ασυναρτητος onty

οτινανισμος και τζιτιπι

1)they wont know you have blocked them

2)When you block someone it gets deleted upon arrival at your account. It is not returned to them and they do not get a message of the block. They just think you are ignoring them.

3)they wont even know they are blocked. Hope this helps.

4)If you block the address of some one, they do not get notified that you blocked them.

what about english?

το κοιταξα λιγο και δεν παιζει να βλεπει παντως τα updates που κανεις εσυ στο msn σου..

Δημοσ.

Ναι θα ήταν ένα πιθανο ενδεχόμενο η πλάκα αν δεν ειχα την λιστα των mp3 μου κάθε φορά σε word στο email μου:) Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας .

Δημοσ.

μπας και έχεις κανα last.fm plugin στον player σου και τα βλέπει από κει;

γενικά τσεκαρε πάλι τι παίζει στο live profile σου. ακόμα και block να τον έχεις αφού είναι accepted user μπορεί να δει τα status updates σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...