Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
EDIT, δεν υπάρχει ψηφιακό σήμα. Όλες οι συχνότητες είναι αναλογικές, ακόμα και το φως στις οπτικές ίνες. Η κωδικοποίηση είναι που μετράει.

η δειγματοληψια για την ακριβεια.

• Απαντ. 717
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια τελευταιες μερες μου κανει πολλα πιξελιασματα στο σημα τυχαιες στιγμες μεσα στην ημερα και για αρκετη ωρα ..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει... αφου τοσο καιρο εδειχνε με φουλ σημα (δεν εχω αποκωδικοποιητη εχει η τηλεοραση) εσεις εχετε τετοιο προβλημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω μια LG dv3 32 ιντσών με ψηφιακό αποκωδικοποιητή. Με την αναζήτηση στα ψγφιακά, εντοπίζει 12 κανάλια με τα ονόματά τους (σκαι, αντ1, cine+ κ.τ.λ.) αλλά μπορώ να δω μόνο 4 από αυτά. Στα αλλα μαύρη οθόνη με ένδειξη "hd service".

Τι φταίει??

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε jimarass μία απο τα ίδια και στην δικιά μου LG M227D.

Δυστυχώς όπως φαίνεται και η δικιά σου (όπως και η δικιά μου) διαθέτουν μόνο MPEG2 αποκωδικοποιητή και μπορεί και αποκωδικοποιεί μόνο τα ψηφιακά της ΕΡΤ που έχουν MPEG2 κωδικοποίηση.

Δημοσ.
Παιδιά έχω μια LG dv3 32 ιντσών με ψηφιακό αποκωδικοποιητή. Με την αναζήτηση στα ψγφιακά, εντοπίζει 12 κανάλια με τα ονόματά τους (σκαι, αντ1, cine+ κ.τ.λ.) αλλά μπορώ να δω μόνο 4 από αυτά. Στα αλλα μαύρη οθόνη με ένδειξη "hd service".

Τι φταίει??

Αυτό συμβαίνει επειδή προφανώς η τηλεόρασή σου έχει αποκωδικοποιητή συμβατό με MPEG2 και όχι με MPEG4 όπως ορίζει η Digea...

Τα 4 κανάλια που μπορείς να δεις είναι τα ψηφιακά της ΕΡΤ.

edit: Πρέπει να γίνω δακτυλογράφος, μου πήρε μόλις 4 λεπτά για ~30 λέξεις :)

Δημοσ.
Δυστυχώς φίλε jimarass μία απο τα ίδια και στην δικιά μου LG M227D.

Δυστυχώς όπως φαίνεται και η δικιά σου (όπως και η δικιά μου) διαθέτουν μόνο MPEG2 αποκωδικοποιητή και μπορεί και αποκωδικοποιεί μόνο τα ψηφιακά της ΕΡΤ που έχουν MPEG2 κωδικοποίηση.

Πλάκα με κάνεις!!!!

2 ετών τηλεόραση και πρέπει να αγοράσω αποκ/τή? Πότε σβήνει για πάντα το αναλογικό??

Αυτό που λέει η digea στο site για όσους έχουν mpeg2 ότι μπορούν να αγοράσουν μετατροπέα αν έχουν υποδοχή CI τι σημαίνει???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Κάρτα για την CI υποδοχή της τηλεορασής σου είναι αυτή.

Το CI Slot θα το βρείς στο πλάϊ της τηλεόρασης, είναι μία σχισμή, εκεί θα εισάγεις την κάρτα.

Βέβαια αυτές οι κάρτες είναι υποδαίστερες ενώς αποκωδικοποιητή (κουτιού) των 30~40€, μιάς και πέρνουν το σήμα MPEG4 και το μετατρέπουν σε MPEG2 για να το αναπαράγει η τηλεόραση (έ και όπως καταλαβαίνεις μετατροπή στην μετατροπή πιθανότατα δέν θα έχεις και ότι καλύτερο σάν αποτέλεσμα).

Μπράβο vrodinos μία ακόμη σημαντική παράμετρος.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
Η Κάρτα για την CI υποδοχή της τηλεορασής σου είναι αυτή.

Το CI Slot θα το βρείς στο πλάϊ της τηλεόρασης, είναι μία σχισμή, εκεί θα εισάγεις την κάρτα.

Βέβαια αυτές οι κάρτες είναι υποδαίστερες ενώς αποκωδικοποιητή (κουτιού) των 30~40€, μιάς και πέρνουν το σήμα MPEG4 και το μετατρέπουν σε MPEG2 για να το αναπαράγει η τηλεόραση (έ και όπως καταλαβαίνεις μετατροπή στην μετατροπή πιθανότατα δέν θα έχεις και ότι καλύτερο σάν αποτέλεσμα).

+ το οτι πρεπει να ειναι η tv συμβατη με την καρτα.Μια λιστα ειναι εδω αλλα δε ξερω κατα ποσο ισχιει ακομη.:-)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα και εγώ Crypto Redi200 και μπορώ να πω ότι είμαι γενικά ευχαριστημένος, αλλά δεν τα πιάνω όλα τα κανάλια. Μένω Περιστέρι. Στη συχνότητα 63 UHF Αίγινα, Αττική: Mad TV, MTV, Sport TV, 0-6 TV [MPEG-4], τα κανάλια δεν τα βρίκει. Φταίει ότι είναι από κέντρο εκπομπής της Αίγινας, επίσης πάλι από κέντρο εκπομπής Αίγινας δεν πιάνω τη συχνότητα 54 UHF Αίγινα, Αττική: Attica, Extra 3, High, Nickelodeon [MPEG-4]. Τα παραπάνω τα πήρα από αυτό το site . Δεν ισχύουν;

Στο μεταξύ πήγα σε φίλο, που μένει Σεπόλια (δίπλα στο Περιστέρι σχεδόν) και αυτός τα πιάνει τα κανάλια στο 63 και στο 54. Τι γίνεται;

Δημοσ.

Πήρα και εγώ Crypto Redi200 και μπορώ να πω ότι είμαι γενικά ευχαριστημένος, αλλά δεν τα πιάνω όλα τα κανάλια. Μένω Περιστέρι. Στη συχνότητα 63 UHF Αίγινα, Αττική: Mad TV, MTV, Sport TV, 0-6 TV [MPEG-4], τα κανάλια δεν τα βρίκει. Φταίει ότι είναι από κέντρο εκπομπής της Αίγινας, επίσης πάλι από κέντρο εκπομπής Αίγινας δεν πιάνω τη συχνότητα 54 UHF Αίγινα, Αττική: Attica, Extra 3, High, Nickelodeon [MPEG-4]. Τα παραπάνω τα πήρα από αυτό το site . Δεν ισχύουν;

Στο μεταξύ πήγα σε φίλο, που μένει Σεπόλια (δίπλα στο Περιστέρι σχεδόν) και αυτός τα πιάνει τα κανάλια στο 63 και στο 54. Τι γίνεται;

Ναι το προβλημα είναι πως αυτα εκπεμπονται μονο απο την Αίγινα. Ειναι τα συγκεκριμενα που δεν εχουν αδεια να εκπεμπουν σε ολη την Ελλαδα. Ισως αν στρεψεις την κεραια σου προς τα εκει να τα πιασεις. Ο φίλος σου για καποιο λογο έχει ικανοποιητικο σημα απο Αίγινα

Δημοσ.

Ναι το προβλημα είναι πως αυτα εκπεμπονται μονο απο την Αίγινα. Ειναι τα συγκεκριμενα που δεν εχουν αδεια να εκπεμπουν σε ολη την Ελλαδα. Ισως αν στρεψεις την κεραια σου προς τα εκει να τα πιασεις. Ο φίλος σου για καποιο λογο έχει ικανοποιητικο σημα απο Αίγινα

Ωραία, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα το 'χω υπόψη μου. Δυστυχώς μένω σε πολυκατοικία και δεν μπορώ να στρέψω την κεραία όπου θέλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...