dazeman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Το σορτάρισμα που κάνει είναι πρώτα τα ψηφιακά (DTV) απο 1-9(αν θυμαμαι καλά) και εν συνεχεία τα αναλογικά TV . Άρα είναι λογική η συμπεριφορά που περιγράφεις. Εάν βάλεις ένα ψηφιακό στην ίδια θέση με ένα αναλογικό (π.χ. στην θέση 3 alpha tv και θέση 3 alpha dtv, τότε πατώντας το 3 μία φορά σε πάει στο alpha αναλογικό. Ξαναπατώντας το 3 σε πάει στο alpha ψηφιακό. Σε μένα ευτυχώς συνέπεσαν τα αναλογικά που εκπέμπουν ψηφιακά να τα έχω στις πρώτες θέσεις, οπότε το έλυσα έτσι, οπότε εάν βρεθώ σε αναλογικό κανάλι κινούμαι στην αναλογική λίστα. Εάν θέλω να αλλάξω λίστα, ξαναπατάω το κανάλι που είμαι και μετακινούμαι στα ψηφιακά.
metalmike Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το σορτάρισμα που κάνει είναι πρώτα τα ψηφιακά (DTV) απο 1-9(αν θυμαμαι καλά) και εν συνεχεία τα αναλογικά TV . Άρα είναι λογική η συμπεριφορά που περιγράφεις. Λογικη ειναι δε λεω απλα θα μπορουσαν να το ειχαν προβλεψει κι αυτο. Αυτο λογικα μπορουν να το αλλαξουν σε αλλο firmware, ετσι; Θελω να πω πως ειναι καθαρα θεμα software, σωστα; Εάν βάλεις ένα ψηφιακό στην ίδια θέση με ένα αναλογικό (π.χ. στην θέση 3 alpha tv και θέση 3 alpha dtv, τότε πατώντας το 3 μία φορά σε πάει στο alpha αναλογικό. Ξαναπατώντας το 3 σε πάει στο alpha ψηφιακό. Ναι αυτο το ξερω...και οποιο καναλι κανεις παραλειψη τοτε το αλλο θα ειναι πρωτο. Σε μένα ευτυχώς συνέπεσαν τα αναλογικά που εκπέμπουν ψηφιακά να τα έχω στις πρώτες θέσεις, οπότε το έλυσα έτσι, οπότε εάν βρεθώ σε αναλογικό κανάλι κινούμαι στην αναλογική λίστα. Εάν θέλω να αλλάξω λίστα, ξαναπατάω το κανάλι που είμαι και μετακινούμαι στα ψηφιακά. Ναι, παιζει ρολο και που θα εχεις τα καναλια...αλλα κοιτα, ενταξει, απ'οσο ξερω η ΕΡΤ1 και η ΝΕΤ θα μπουν αργοτερα κι αυτα στα ψηφιακα οποτε δεν χαθηκε κι ο κοσμος, θα συμβιβαστω με αυτο το "προβληματακι" προσωρινα Σ'ευχαριστω για την απαντηση.
peeperman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Άρα μούφα το DVB-T που είδα ότι έχει η δική μου... Δεν είναι μούφα. Τα ΜΜΕ το εχουν παρουσιάσει λάθος. DVB-T σημαίνει Digital Video Broadcasting - Terestrial. Στα ελληνικά Ψηφιακή Εκμπομπή (ή μεταδοση) βίντεο - Επίγεια. DVB-T λέγεται όποια τηλεόραση ή δέκτης έχει επιγεια ψηφιακή μεταδοση είτε έχει MPEG-2 είτε έχει MPEG4. Οι MPEG4 λέγονται κανονικά DVB-T2 (2ας γενιάς).
dazeman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Είσαι βέβαιος ότι η ψηφιακή μετάδοση της digea, είναι dvb-t2 και όχι dvb-t (με MPEG-4 video coding) ;
Stefanos_D Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Καλημέρα! Έχω αυτή την τηλεόραση, η οποία βρίσκει τα κανάλια της Digea, παίζει τον ήχο αλλά όχι και την εικόνα...τα 4 ψηφιακά της ΕΡΤ τα παίζει κανονικά πάντως... Φταίει που η σύνδεση είναι με εσωτερική κεραία (το σήμα της εξωτερικής φτάνει αδύναμο, επειδή την έχω στο υπόγειο και παρεμβάλλονται άλλες 3 τηλεοράσεις) ? PANASONIC VIERA TX-P37X20E http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/x_plasma_spec.html
vasoula78 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 εχω μια 32αρα της lg την LG 32LG2000 και σκεφτομαι να κανω χρηση της PCMCIA / CI βρήκα το παρακάτω το οποίο αναφερει οτι ειναι συμβατο NEOTION IRDETO MPEG-4 CI MODULE εχει χρησιμοποιησει κανεις κατι αντιστοιχο;κανει ακριβως την ιδια δουλεια; ευχαριστω
peeperman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Είσαι βέβαιος ότι η ψηφιακή μετάδοση της digea, είναι dvb-t2 και όχι dvb-t (με MPEG-4 video coding) ; σιγουρο. DVB-T ειναι και οι MPEG2. Αυτο με τον ορο είναι λιγο παγιδα για τον καταναλωτη. Οταν αγωραζει καποιος ψηφιακη τηλεοραση συμασια εχει να ελεγχει την κωδικοποιηση της εικονας. Οι τηλεορασεις για την Digea πρεπει να έχουν πανω MPEG2 μαζι με MPEG4. ΥΓ. Το DVB ειναι μια οικογενεια ψηφιακης μεταδοσης η οποια εχει 4 κατηγοριες. 1 DVB-T (επιγεια) 2 DVB-C (καλωδιακή) 3 DVB-S (δορυφορική) 4 DVB-H (κινητή ψηφιακη)
SupaCoopa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 σιγουρο. DVB-T ειναι και οι MPEG2 Η Digea εκπεμπει στο συστημα DVB-T/MPEG4, ενω η ΕΡΤ Ψηφιακη σε DVB-T/MPEG2. Δεν υπαρχει δεκτης DVB-T/MPEG4 που να μην παιζει DVB-T/MPEG2. Το DVB-T2 ειναι πολυ καινουριο στανταρ και χρησιμοποιειται προς το παρον μονο στην Βρετανια.
dazeman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 @peeperman: Όπως σου απάντησε και ο SupaCoopa αποπάνω, προφανώς και η εκπομπή της digea δεν είναι DVB-T2. Άλλο το DVB-T & άλλο το DVB-T2, μην τα συγχέεις.
Stefanos_D Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καλημέρα!Έχω αυτή την τηλεόραση, η οποία βρίσκει τα κανάλια της Digea, παίζει τον ήχο αλλά όχι και την εικόνα...τα 4 ψηφιακά της ΕΡΤ τα παίζει κανονικά πάντως... Φταίει που η σύνδεση είναι με εσωτερική κεραία (το σήμα της εξωτερικής φτάνει αδύναμο, επειδή την έχω στο υπόγειο και παρεμβάλλονται άλλες 3 τηλεοράσεις) ? PANASONIC VIERA TX-P37X20E http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/x_plasma_spec.html Καμιά βοήθεια ???
nzeppos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αν σου παίζει ήχο αλλά όχι εικόνα, τότε κατά 99% δεν υποστηρίζει MPEG4 αλλά μόνο MPEG2.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 η συγκεκριμένη υποστηρίζει mpeg4, απλά χρειάζεται μια διαφορετική ρύθμιση που ανέφεραν τα παιδιά πιο πάνω... search για posts με τη λέξη panasonic μέσα
αλεχ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 καλησπερα!! επειδη ψαχνω εδω και ατελειωτη ωρα και δεν βρισκω καποιο post, μπορει καποιος να με βοηθησει; εχω και γω μια panasonic tx-p50g10e και ξερω οτι εχει mpeg4... σημερα δοκιμασα για πρωτη φορα να κανω συγχρονισμο τα ψηφιακα καναλια και ενω τα cineplus, sport plus κλπ βλεπω και εικονα και ηχο, στα καναλια της digea βλεπω μια μαυρη εικονα και απλα ακουω κανονικα! παρακαλω πολυ μια βοηθεια γιατι δεν βρισκω πουθενα απαντηση!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3428033&postcount=86 sorry δικό μου λάθος ήταν σε διαφορετικό topic...
αλεχ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 για οσους ενδιαφερονται για panasonic... να κανουν συγχρονισμο των dvb-t καναλιων εκει που λεει συγχρονισμος HD!! ---------- Προσθήκη στις 16:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ---------- http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3428033&postcount=86 sorry δικό μου λάθος ήταν σε διαφορετικό topic... thanks re su!!! ---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:21 ---------- μαλλον θα ειμαι λιγο off topic αλλα μιας και μπορω να βλεπω τα ψηφιακα καναλια πλεον μπορει καποιος να μου πει αν ξερει πως απο την panasonic tx-p50g10e μπορω να ακουω ηχο μεσω του home cinema μου το οποιο ειναι lg hb954tbw;;; εχω συνδεσει με οπτικη ινα το digital audio out της τηλεορασης με το digital audio in του blueray... τι κανω τωρα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα