Προς το περιεχόμενο

Πρεμιέρα της ψηφιακής τηλεόρασης

Psyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παδιά εγω έχω μόνο ήχο και όχι εικόνα;;; Και μου γράφει <<Δεν υποστηρίζεται σήμα HD>> Έχω την Samsung T220HD και μου έχουν πεί οτι έχει mpeg-4... Επίσης εμάς μαςα κόψανε εντελώς το αναλογικό σήμα. Δηλαδή τον πο.λο.

Για πείτε καμιά ιδέα για το τι παίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 717
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εβαλα δυο tv να παιζουν στο mega η μια αναλογικα και η αλλη ψηφιακα και η αναλογικη πηγαινε μπροστα σε ηχο και εικονα 4-5 δευτερολεπτα !!!!!:lol::lol::lol:

Αρα ενα γκολ το βλεπουμε καθυστερημενο σε ψηφιακο.

Εβαλα δυο tv να παιζουν στο mega η μια αναλογικα και η αλλη ψηφιακα και η αναλογικη πηγαινε μπροστα σε ηχο και εικονα 4-5 δευτερολεπτα !!!!!:lol::lol::lol:

Αρα ενα γκολ το βλεπουμε καθυστερημενο σε ψηφιακο.

Που νατο δείς και σε δορυφορικό...:rolleyes:

όχι δεν υποστηρίζει mpeg4 h T220HD

Ωραία... Και το καλύτερο είναι οτι εγώ δεν έχω ούτε αναλογικό σήμα. Τέλεια!!! (Μόνο μπάλα θα βλέπω απο εδώ και πέρα - Η ΕΡΤ δεν έχει σταματήσει να εκπέμπει)

Να ρωτήσω κάτι άλλο, εμένα που η τελεόραση μου είναι HD πρέπει να πάρω αποκωδικοποιητή Υψηλής ανάλυση, ε; (για είδα οτι υπάρχουν 2 κατηγορίες, χαμηλής και υψηλής ανάλυσης)

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Που νατο δείς και σε δορυφορικό...

Σε δορυφορικο ποσο κανει δηλαδη; Εκει στην δημοσια τηλεοραση ηταν απασχολημενοι τοσα χρονια για το ποιος θα παρει τα περισσοτερα λεφτα και ξεχασαν να βαλουν στην ψηφιακη πλατφορμα τα καναλια τους.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους τους φίλους,

Εχω την SONY 37S5600 όπου απ' όσο γνωρίζω έχει mpeg4 . Το θέμα είναι ότι εδεν μπορώνα βρώ τα νεα κανάλια με τίποτα. Οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένο δέκτη Mpeg4 έχουν κάποιο τρικάκι για να δείς τα νεα κανάλια ή είμαι τόσο άσχετος?

Και αφού δεν υποστηρίζει mpeg4 πως ανιχνεύει τα ψηφιακά της Digea?

Δηλαδή ο mpeg2 ανιχνεύει τα κανάλια της digea αλλά δεν μπορεί να έχει εικόνα και ήχο?

Και εμένα το ίδιο κάνει σε μία LG 32LC56 και δείχνει "Υπηρεσία HD" μόνο, αν και στα specs που βρήκα στο internet έλεγε ότι έχει DVB-T.

o mpeg2 δεν ανιχνευει κατι ειναι ενα format κωδικοποιησης. Ο ψηφιακος δεκτης ανιχνευει συχνοτητες οποτε και τις βρισκει. Αλλα δεν μπορει να αποκωδικοποιησει την εικονα αν ειναι συμβατος μονο με το mpeg2. Τον ηχο ομως μπορει να τον παιξει

Εχω την SONY 37S5600 όπου απ' όσο γνωρίζω έχει mpeg4 . Το θέμα είναι ότι εδεν μπορώνα βρώ τα νεα κανάλια με τίποτα. Οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένο δέκτη Mpeg4 έχουν κάποιο τρικάκι για να δείς τα νεα κανάλια ή είμαι τόσο άσχετος?

Καθε τηλεοραση εχει δικο της τροπο .Για δοκιμασε με αυτοματη αποθηκευση καναλιων...Αν θυμαμαι καλα απο μια sony που ειχα εχουν κουμπι για analog και digital.

---------- Προσθήκη στις 11:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:47 ----------

o mpeg2 δεν ανιχνευει κατι ειναι ενα format κωδικοποιησης. Ο ψηφιακος δεκτης ανιχνευει συχνοτητες οποτε και τις βρισκει. Αλλα δεν μπορει να αποκωδικοποιησει την εικονα αν ειναι συμβατος μονο με το mpeg2. Τον ηχο ομως μπορει να τον παιξει

Οχι απαραιτητα...Μια lg που εχω βρισκει τα καναλια αλλα χωρις ηχο και φυσικα χωρις εικονα.

• Super Moderators

πήγες στο Digital Set-up έκανες automatic tuning και δεν βρήκε τπτ?

πήγες στο Digital Set-up έκανες automatic tuning και δεν βρήκε τπτ?

Στην επιλογή digtal δεν υπάρχει στο menu καν επιλογή Tuning και υπάρχουν μόνο τα 4 γνωστά κανάλια(ρικ, sport+) ενώ στο αναλογικό δεν βρίσκει τα κανάλια της Digea.

Συμπεριφέρεται λες και δεν έχει Mpe-4 ενώ έχει.

Κάτι πρέπει να κάνω λάθος....βοηθάτε παιδιά!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτησουλα...εχω την lg 32lh3000 (firmware version 3.65) και εβαλα τα ψηφιακα καναλια στις θεσεις που ηθελα αναμεσα στα αναλογικα αλλα εχω ενα προβλημα...εχω τα εξης στις 6 πρωτες θεσεις:

1)MEGA

2)ANT1

3)STAR

4)ERT1

5)NET

6)ALPHA

oλα ψηφιακα δηλαδη εκτος απο το 4 και το 5. Oταν παταω τα νουμερα βγαινουν ολα κανονικα οταν ομως χρησιμοποιω το κουμπι P το οποιο αλλαζει καναλια το ενα μετα το αλλο οταν βρισκομαι πχ στο 3 και παταω το επανω με παει κατευθειαν στο 6 αντι για το 4. Εκει που οριζεις τη σειρα των καναλιων εχει μια επιλογη που λεγεται παραλειψη, νομιζω αυτη εχει σχεση, εκανα δοκιμες αλλα δεν καταφερα κατι (εχω παραλειψει τα 4 "παλια" ψηφιακα καναλια). Κανεις που να γνωριζει;

Επεξ/σία από metalmike

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...