Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μαλλον σε ασχετο επεσες φιλε μου.Σε mpeg4 εκπεμπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Kαι του έλεγα ότι έτσι είναι και μου έλεγε να μπω λίγο να διαβάσω γιατί δεν ενημερώνομαι. LOL! Ευχαριστώ μεγάλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Kαι του έλεγα ότι έτσι είναι και μου έλεγε να μπω λίγο να διαβάσω γιατί δεν ενημερώνομαι. LOL! Ευχαριστώ μεγάλε. Φιλε μου η ημιαμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.Ετσι να του πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosvel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Στα Multirama κληρώνουν 15 αποκωδικοποιητές μέσα από το Fan Page τους στο Facebook.. όσοι δεν έχουν πορμηθευτεί ακόμα νομίζω οτι είναι μια καλή ευκαιρία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τελικα παιζει ρολο αν εχει εξοδο scart ή hdmi ο αποκωδικοποιητης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Θεωρητικά δεν πρέπει να υπάρχει σημαντική διαφορά, κυρίως λόγω της ανάλυσης που παίζει η Digea. Το πιθανότερο μάλιστα είναι ο περίφημος "μέσος χρήστης" (βλ. η μάνα μου) να μην καταλάβει καν τη διαφορά μεταξύ HDMI και Scart. Από την άλλη δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός λόγος να αγοράσουμε τη σήμερον ημέρα δέκτη dvb-t χωρίς HDMI. Πρώτον γιατί η διαφορά στην τιμή είναι σχετικά μικρή (πχ. ο Turbo-X δέκτης με HDMI που πουλάει το Πλαίσιο έχει 15 ευρώ περισσότερα από αυτόν με Scart+Component). Δεύτερον γιατί οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν περισσότερες υποδοχές HDMI σε σχέση με τις scart. Τρίτον γιατί αύριο-μεθαύριο λογικά θα βγουν και HD επίγεια ψηφιακά κανάλια, τα οποια θα παίζουν στα 720p και εκεί το HDMI θα είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Αν βέβαια επιμένετε σε set-top-box με Scart κοιτάξτε τουλάχιστον να έχει και component. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mapas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Από την άλλη δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός λόγος να αγοράσουμε τη σήμερον ημέρα δέκτη dvb-t χωρίς HDMI. Πρώτον γιατί η διαφορά στην τιμή είναι σχετικά μικρή (πχ. ο Turbo-X δέκτης με HDMI που πουλάει το Πλαίσιο έχει 15 ευρώ περισσότερα από αυτόν με Scart+Component). Δεύτερον γιατί οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν περισσότερες υποδοχές HDMI σε σχέση με τις scart. Τρίτον γιατί αύριο-μεθαύριο λογικά θα βγουν και HD επίγεια ψηφιακά κανάλια, τα οποια θα παίζουν στα 720p και εκεί το HDMI θα είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Έχει νόημα... τον αγοράζεις συνήθως για μια συγκεκριμένη τηλεόραση.. αν έχει η τηλεόραση HDMI in τότε πας σίγουρα για τον δέκτη με HDMI. Αν δεν έχει η τηλεόραση όμως (πχ είναι παλιά CRT) τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 15ε παραπάνω... Και δεν έχει νόημα να πεις ότι ας δώσω 15ε παραπάνω για τον δέκτη ώστε να έχει HDMI για μελοντικό upgrade της τηλεόρασης, αφού σίγουρα η καινούργια TV θα έχει ενσωματατωμένο mpeg-4 δέκτη. Κοινώς αν η τηλεόραση δεν έχει HDMI δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 15ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Αυτήν την στιγμή βλέπω ψηφιακά κανάλια. Δεν ξέρω αν είναι δοκιμαστικά ή έχει ξεκινήσει ήδη αλλά τα πιάνω. Πιάνω και ένα άκυρο κανάλι χωρίς όνομα. Ποιότητα εικόνας άψογη αλλά ανάλυση καμία διαφορά. (Και φυσικά μόνο ο σκαϊ είναι σε 16:9) Δεν ενθουσιάστηκα κιόλας... Όχι ότι περίμενα τπτ καλύτερο αλλά είχα μία κρυφή ελπίδα για καλύτερη ανάλυση... ΥΓ. Γιατί να δείχνει το mundial η ΝΕΤ ρε γμτ! Τι τα έχει τα ψηφιακά η κρατική!! ---edit--- Από Θρακομακεδόνες η λήψη. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2010 από pan-pan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Έχει νόημα... τον αγοράζεις συνήθως για μια συγκεκριμένη τηλεόραση.. αν έχει η τηλεόραση HDMI in τότε πας σίγουρα για τον δέκτη με HDMI. Αν δεν έχει η τηλεόραση όμως (πχ είναι παλιά CRT) τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 15ε παραπάνω... Και δεν έχει νόημα να πεις ότι ας δώσω 15ε παραπάνω για τον δέκτη ώστε να έχει HDMI για μελοντικό upgrade της τηλεόρασης, αφού σίγουρα η καινούργια TV θα έχει ενσωματατωμένο mpeg-4 δέκτη. Κοινώς αν η τηλεόραση δεν έχει HDMI δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 15ε... Ε ναι, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αν η τηλεόραση είναι παλιά και δεν υποστηρίζει HDMI, τότε δεν υπάρχει και νόημα να αγοράσουμε τέτοιο set top box. ---------- Προσθήκη στις 04:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:08 ---------- Αυτήν την στιγμή βλέπω ψηφιακά κανάλια. Δεν ξέρω αν είναι δοκιμαστικά ή έχει ξεκινήσει ήδη αλλά τα πιάνω. Πιάνω και ένα άκυρο κανάλι χωρίς όνομα. Ποιότητα εικόνας άψογη αλλά ανάλυση καμία διαφορά. (Και φυσικά μόνο ο σκαϊ είναι σε 16:9)Δεν ενθουσιάστηκα κιόλας... Όχι ότι περίμενα τπτ καλύτερο αλλά είχα μία κρυφή ελπίδα για καλύτερη ανάλυση... ΥΓ. Γιατί να δείχνει το mundial η ΝΕΤ ρε γμτ! Τι τα έχει τα ψηφιακά η κρατική!! ---edit--- Από Θρακομακεδόνες η λήψη. Αχά, έπιασα κι εγώ για πρώτη φορά από Υμηττό! Επιτέλους! Πρέπει να είναι δοκιμαστική εκπομπή, σαν αυτές που κάνουν συχνά-πυκνά τα βράδια, γιατί λειτουργεί μόνο το μπουκέτο στο κανάλι 46 (το 45 δεν έχει τίποτα). Δυστυχώς βέβαια για να "ανάψει" η Digea έπρεπε να καβαλήσει τη συχνότητα του CNN και η αλήθεια είναι ότι περισσότερο αυτό έβλεπα παρά τα ιδιωτικά. Τελοσπάντων... Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με την εικόνα. Είναι σαφώς καλύτερη από αυτή των ψηφιακών της ΕΡΤ αλλά και πάλι την περίμενα ίσως λίγο καλύτερη. Είναι και θέμα πρωτογενούς υλικού βέβαια, καθώς αυτή τη στιγμή ο ANT1 παίζει τελεμάρκετινγκ, το Alter μια άθλια ταινία κ.ο.κ. Φαντάζομαι ότι η διαφορά θα φανεί κυρίως στα ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει η παρανόηση με το 16:9 στην Digea. Αυτή τη στιγμή τα μόνα ελληνικά κανάλια που εκπέμπουν σε 16:9 είναι ο ΣΚΑΙ, τα 3 κανάλια της ΕΡΤ Ψηφιακής και νομίζω το MTV Greece. Η Digea ποτέ δεν είπε ότι θα "παίξει" σε 16:9, πόσο μάλλον όταν το format όλου του υλικού των καναλιών της είναι σε 4:3 (με εξαίρεση το ΣΚΑΙ φυσικά). [offtopic] Τώρα γιατί το Μουντιάλ δεν παίζει ζωντανά στα ψηφιακά της ΕΡΤ αλλά σε μαγνητοσκόπηση την επόμενη μέρα, πιθανολογώ ότι υπάρχουν 2 λόγοι. Ο πρώτος είναι τα διαφυγόντα κέρδη από τις διαφημίσεις της ΝΕΤ (καθώς το Σπορ+ δεν μπορεί να βάλει διαφημίσεις). Ο δεύτερος λόγος (για όσους ξέρουν) αφορά στην κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ψηφιακή, η οποια βρίσκεται περίπου σε κατάσταση διάλυσης και υπολειτουργεί, με πολύ κόσμο να έχει ήδη αποχωρήσει και τους υπόλοιπους να περιμένουν τη σειρά τους στο τέλος του μήνα. Δεν τολμώ να φανταστώ πώς θα λειτουργήσει από τις αρχές Ιουλίου και μετά. [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Riddick Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εγώ στο pc έχω μια LG Μ237WD και δυστηχώς ενώ βρίσκει τα κανάλια δεν έχω ούτε ήχο ούτε εικόνα και μου βγάζειένα κουτάκι που γράφει "Υπηρεσία HD". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εγώ στο pc έχω μια LG Μ237WD και δυστηχώς ενώ βρίσκει τα κανάλια δεν έχω ούτε ήχο ούτε εικόνα και μου βγάζειένα κουτάκι που γράφει "Υπηρεσία HD". Το ιδιο και μια δικη μου LG 47αρα αλλα δεν υποστηριζει mpeg4 .Οποτε λογικο. Εκει που λεει για ταξινομηση καναλιων πηγα και εκανα παραβλεψη ολα τα ψηφιακα για να μην με μπερδευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Το ιδιο και μια δικη μου LG 47αρα αλλα δεν υποστηριζει mpeg4 .Οποτε λογικο. Εκει που λεει για ταξινομηση καναλιων πηγα και εκανα παραβλεψη ολα τα ψηφιακα για να μην με μπερδευουν. Και αφού δεν υποστηρίζει mpeg4 πως ανιχνεύει τα ψηφιακά της Digea? Δηλαδή ο mpeg2 ανιχνεύει τα κανάλια της digea αλλά δεν μπορεί να έχει εικόνα και ήχο? Και εμένα το ίδιο κάνει σε μία LG 32LC56 και δείχνει "Υπηρεσία HD" μόνο, αν και στα specs που βρήκα στο internet έλεγε ότι έχει DVB-T. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Και αφού δεν υποστηρίζει mpeg4 πως ανιχνεύει τα ψηφιακά της Digea?Δηλαδή ο mpeg2 ανιχνεύει τα κανάλια της digea αλλά δεν μπορεί να έχει εικόνα και ήχο? Και εμένα το ίδιο κάνει σε μία LG 32LC56 και δείχνει "Υπηρεσία HD" μόνο, αν και στα specs που βρήκα στο internet έλεγε ότι έχει DVB-T. Απο οτι καταλαβα ετσι ειναι...Ειχα ρωτησει και την LG δεν υποστηριζει mpeg4 .Ειναι δυο ετων 47αρα FullHD στα 100Hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Άρα μούφα το DVB-T που είδα ότι έχει η δική μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tarzanogatos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 νταξει η δικη μου ειναι καταπληκτικως καταπληκτικη......τηλεοραση 2 χρονων με ψηφιακο δεκτη , ειτσ ντι , 380 ιπποι , τουρμπο και διπλη εξατμιση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα