Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 από ότι γνωρίζω βγαίνουν και plasma full hd, απλά δεν είναι τόσο φτηνές όσο αυτές που λέτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolaris2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Άντε να δούμε και στην Αθήνα σύντομα, ψηφιακή μετά από 300 χρόνια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Άντε να δούμε και στην Αθήνα σύντομα, ψηφιακή μετά από 300 χρόνια!!!! τώρα νοιώθουμε και εμείς όπως νοιώθει η Θεσσαλονίκη για τα πράγματα/υπηρεσίες που παίρνουμε συνήθως πρώτοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) από ότι γνωρίζω βγαίνουν και plasma full hd, απλά δεν είναι τόσο φτηνές όσο αυτές που λέτε... Γι' αυτό έγραψα ότι κάποιες plasma έχουν ορθογώνια pixel (και άρα δεν είναι Full HD), φαντάζομαι ότι αυτό δεν ισχύει στις 1080p. Να παρατηρήσω ότι η διαφορά τιμής μεταξύ μίας plasma και μιας lcd κάπως εξισορροπείται από την τεράστια διαφορά που συνήθως έχουν στην κατανάλωση ρεύματος. Μια plasma συνήθως "καίει" έως και 30-40% περισσότερο από μια lcd (αν και αυτό ισχύει κυρίως για plasma 1080p). Σε βάθος χρόνου και με πολύωρη καθημερινή χρήση, αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε διαφορά λίγων εκατοντάδων ευρώ στο λογαριασμό της ΔΕΗ. (έμφαση στο "συνήθως", γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2010 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ok my bad έπρεπε να κάνω quote το post του stefkos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ε, καντο τωρα με την "επεξεργασια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plokami Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας, έχω 2 τηλεοράσεις μία samsung le32r8 και μία επίσης samsung syncmaster t200hd και δεν μπορώ να βρώ αν παίζουν MPEG-2 ή MPEG-4. Στα manual λέει ότι έχουν ψηφιακό αποκωδικοποιητή DVB-T. Ξέρει κανείς τι υποστηρίζουν? Την πρώτη την έχω 2 χρόνια οπότε λες δεν πειράζει. Τη δευτερη την αγόρασα πριν 6 μηνες Η πλάκα είναι ότι όταν πρωτοβγήκαν τα ψηφιακά της ερτ πήρα δώρο στους γονείς μου έναν αποκωδικοποιήτη ο οποίος μάλλον είναι mpg2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ναι, για την ανάλυση έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει ότι σε κάποιες Plasma τα pixel είναι ορθογώνια αντί για τετράγωνα, οπότε μπορείς να έχεις εικόνα 16:9 με ανάλυση 4:3 (όπως η 1024x768). Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι όντως HD Ready, αλλά φυσικά δεν είναι Full HD (δηλαδή 1080p, αφού άλλο το HD Ready και άλλο το FullHD). Απλώς το Πλαίσιο γράφει τα δικά του... δεν ειναι ουτε HD ready 720p HD (1280x720 progressive @50 & 60 Hz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
potis21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Θα μου επιτρέψετε να σας θυμίσω οτι τα λεφτουδάκια αρχίζουν ηδη να ταρακουνουν εντρομα το πορτοφόλι μας, για να μας πουνε οτι φοβουνται οτι θα τα ξεχάσουμε...... είπα να γελάσουμε λίγο..... . . Ειπα να γελάσουμε λίγο......:rofl: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Πλάκα πλάκα, κοιτάω αυτό το τελευταίο screenshot και σκέφτομαι πόσα βρισίδια έχω ρίξει. Έχω ένα USB tv tuner για το PC, που πιάνει και αναλογική και mpeg-2 ψηφιακή (με άθλια εσωτερική κεραία που δεν πιάνει καλά). Στη μεν αναλογική ξέρω ότι αν θέλω να δω κάτι στα γρήγορα, θα το δω έστω και με πολλά ή λίγα χιόνια. Αλλά στην ψηφιακή κούνα από δω, κούνα από κει, παγώνει η εικόνα, ήχος δεν ακούγεται, μαύρο, ξεπαγώνει, παγώνει πάλι, πολλές φορές στο τέλος κολλάει και το tuner και τελειώνει η υπόθεση. Στις περιπτώσεις που πραγματικά δεν έχεις καλό σήμα, χίλιες φορές η αναλογική (ακόμα κι αν η ψηφιακή έχει μεγαλύτερες αντοχές στο θόρυβο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 πότε μας είπε η ΕΡΤ να αγοράσουμε mpeg2 και δεν το πήρα χαμπάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
potis21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ΤΟΤΕ. ελά, φίλε μου, δικό σου. Και για να προλάβω την "πιλοτική", λέξη για πιπέρι, που ακουγεται συχνα - πυκνά, ορίστε κι αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 δεν έκανε όμως ποτέ διαφήμιση τέτοιας έκτασης όπως της DIGEA ούτε πρόβαλε το βασικό της πρόγραμμα.... τώρα αν κάποιοι έμαθαν για την ΕΡΤ μέσω internet αλλά δεν έψαξαν παραπάνω και βιάστηκαν να πάρουν MPEG2 TVs/decoders δεν μπορείς να πεις ότι ήταν αποκλειστικά ευθύνη της ΕΡΤ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σωστά. Η ΕΡΤ δεν έκανε ποτέ τόσο εκτεταμένη καμπάνια, ούτε ασχολήθηκε επίσημα με format εκπομπής και mpeg2 decoders. Επίσης δεν σπονσόραρε, ούτε και πρότεινε συγκεκριμένα μηχανάκια (έχω ακούσει ότι ήδη πωλούνται δέκτες mpeg-4 με αυτοκόλλητα της Digea, και καλά ότι είναι εγκεκριμένοι για τα κανάλια της). Επιπλέον η Digea είχε τελεσίδικα ανακοινώσει εδώ και πάνω από χρόνο ότι θα εκπέμψει σε mpeg-4. Απλώς οι περισσότεροι που δεν ασχολούνται με το αντικείμενο το πήραν χαμπάρι τώρα τελευταία και γι' αυτό κράζουν. Όπως κάποιοι κράζουν για το ότι η ΕΡΤ δεν έπαιξε με mpeg-4 το... 2005, που ξεκίνησαν οι εκπομπές (σημ.: εκτός των άλλων, οι προδιαγραφές του σχετικού διαγωνισμού ολοκληρώθηκαν γύρω στο 2003). Ομοίως θα έκραζαν αν η Digea είχε υιοθετήσει το mpeg-2 (γιατί έχει αρχίσει να γίνεται απαρχαιωμένο, οπότε μελλοντικά θα μας ανάγκαζαν να μεταπηδήσουμε στο mpeg-4). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αυτο τι λεει ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808098 Μπορει να συνδεθει απο την εξοδο κεραιας και σε αρχαιες τηλεορασεις που δεν εχουν scart ? Αν εχουμε 4 τηλεοορασεις μπορουμε να εχουμε μονο ενα αποκωδικοποιητη και να τον βαλουμε στην κεντρικη κεραια και ολες οι tv να παιρνουν απο κει και να δειχνουν φυσικα το ιδιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα