Grygera13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πιάνεις τσόντα σε MPEG4? Θέλω κι εγώ! :lol: Για αναλογικά κανάλια δεν χρειάζεται κανένα απολύτως ιδιαίτερος εξπλισμός (υποθέτω ότι έχεις κεραία συνδεδεμένη στην TV σου και με την προηγούμενη TV σου τα έπιανες κανονικά). Κάνε αναζήτηση καναλιών και λογικα θα μπουν στη σειρά. edit: επίσης υποθέτω ότι μένεις Κορινθιακό ή θεσσαλονίκη Για την ακριβεια μένω αθήνα. Έχω αφτοτο ασπρο καλωδιο το στρογγυλο αλα και παλι δεν βρσικει καναλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Στην Αθήνα ΔΕΝ εκπέμπονται ακόμη ψηφιακά κανάλια πέρα από τα 3 της ΕΡΤ. Κατά τον Μάϊο και βλέπουμε. Βάλε την τηλεοραση σε αυτόματη αναζήτηση, και θα σου τα βρει τα αναλογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grygera13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Στην Αθήνα ΔΕΝ εκπέμπονται ακόμη ψηφιακά κανάλια πέρα από τα 3 της ΕΡΤ. Κατά τον Μάϊο και βλέπουμε. Βάλε την τηλεοραση σε αυτόματη αναζήτηση, και θα σου τα βρει τα αναλογικά. Ένα καλώδιο RF που λένε οτι χρειάζεται για να δεις αναλογικά κανάλια τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το απλό καλώδιο της απλής κεραίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grygera13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το απλό καλώδιο της απλής κεραίας. Το άσπρο δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το άσπρο δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Εμένα γιατί είναι γκρί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
potis21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Εδω αρχισε ήδη η επόμενη φάση... (Οσοι μπορειτε μετά τον χαμό,)Ειδατε την νέα καμπάνια "της μεγαλύτερης" αλυσίδας ηλεκτρικών? "αγοράσατε 1500 ευρώ τηλεόραση περισυ αλλά εχει mpeg-2 (κοροιδάρες του κερατά?!?)? Αποσυρετέ την τώρα και κερδίστε 300 ευρώ εκπτωση στην νέα σας MPEG-4 τηλεόραση! ΡΕ ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Εδω αρχισε ήδη η επόμενη φάση... (Οσοι μπορειτε μετά τον χαμό,)Ειδατε την νέα καμπάνια "της μεγαλύτερης" αλυσίδας ηλεκτρικών? ΡΕ ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ! :lol::lol::lol::lol: ε τους :devil::devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostionalist Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτησω κατι... Αμα εχεις αποκωδηκοποιητη HD θα βλεπεις τα ελληνικα καναλια σε ΗD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 όχι, πρέπει να προβάλονται και σε αυτό το σήμα αλλιώς πέφτει upscale με απογοητευτικά αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Η 1024x768 είναι ανάλυση 4:3. Ελπίζω να μην ψάχνεις για τέτοια τηλεόραση, γιατί πλέον όλοι περνάνε σε wide οθόνες. Άρα αν πραγματικά θέλεις χαμηλή ανάλυση, πας για το λεγόμενο 720p (με αυτό συνήθως εννοούν την ανάλυση 1366x720). Φιλε μου, ολες οι plasma ειναι πανω απο 40'', και ολες wide. Δεν υπαρχει πλεον 4:3. Δες αυτη εδω τη plasma, λεει αναλυση 1024Χ768 σε 42'', και παραλληλα HD Ready - 1080p... Πως το εξηγεις αυτο? ........Αν αυτή τη στιγμή έχεις καλή εικόνα στα αναλογικά κανάλια και δεν έχεις όρεξη για πειράματα ή αγορές dvb-t δεκτών, τότε δεν σου χρειάζεται η digea. Μωρε εγω το ξερω οτι δεν μου χρειαζεται η digea, το θεμα ειναι οτι θα σε υποχρεωσουν να τη βαλεις... αλλιως δεν θα εχεις καθολου σημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου, ολες οι plasma ειναι πανω απο 40'', και ολες wide. Δεν υπαρχει πλεον 4:3.Δες αυτη εδω τη plasma, λεει αναλυση 1024Χ768 σε 42'', και παραλληλα HD Ready - 1080p... Πως το εξηγεις αυτο? Μωρε εγω το ξερω οτι δεν μου χρειαζεται η digea, το θεμα ειναι οτι θα σε υποχρεωσουν να τη βαλεις... αλλιως δεν θα εχεις καθολου σημα. Ναι, για την ανάλυση έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει ότι σε κάποιες Plasma τα pixel είναι ορθογώνια αντί για τετράγωνα, οπότε μπορείς να έχεις εικόνα 16:9 με ανάλυση 4:3 (όπως η 1024x768). Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι όντως HD Ready, αλλά φυσικά δεν είναι Full HD (δηλαδή 1080p, αφού άλλο το HD Ready και άλλο το FullHD). Απλώς το Πλαίσιο γράφει τα δικά του... Προφανώς και μας υποχρεώνουν να βάλουμε Digea, άρα και να αγοράσουμε τον σχετικό δέκτη/αποκωδικοποιητή, αλλά δεν είναι επιλογή των ντόπιων καναλαρχών ή της κυβέρνησης. Αυτός που μας υποχρεώνει είναι η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Η Ευρωπαϊκή Ενωση σου επιβάλλει μέχρι το 2012 να βάλεις ψηφιακό. Ακόμη το ελληνικό κράτος είχε ανακοινώσει πριν 1 - 1.5 χρόνο ότι θα υπάρχει αναλογική κανονικά μέχρι το 2012. Τώρα όμως προκύπτει το πρόβλημα του φάσματος των συχνοτήτων και ως εκ τούτου κάποιες περιοχές δεν θα χουν αναλογική. Αυτό γιατί δεν μας το είπαν όταν βγάλαν την ανακοίνωση; Ακόμη γιατί δεν ανακοινώνουν από τώρα ποιες περιοχές δεν θα χουν αναλογικό; Γιατί μας αφήνουν στην άγνοια αναγκάζοντας κάποιους από εμάς να τρέχουμε τελευταία στιγμή για αποκωδικοποιητή χωρίς να χουμε δυνατότητα έρευνα αγοράς ή εκμετάλλευση ευκαιριών χρονικά; Γιατί να έχουμε ανελαστική ζήτηση και να μας ξεπουπουλιάσουν οι επιχειρήσεις; Για να μην μιλήσω για ανθρώπους που αγνόησαν όλο αυτό το καιρό τυχόν ευκαιρίες σε τηλεοράσεις μόνο και μόνο σκεπτόμενοι ότι για αναλογικό σήμα δεν πολυ αξίζει και ότι μέχρι το 2012 θα χουν βγει καλύτερες - φτηνότερες; Και να πεις ότι προσφέρουν hd να το χαρείς... σκατό sd προσφέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ναι, για την ανάλυση έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει ότι σε κάποιες Plasma τα pixel είναι ορθογώνια αντί για τετράγωνα, οπότε μπορείς να έχεις εικόνα 16:9 με ανάλυση 4:3 (όπως η 1024x768). Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι όντως HD Ready, αλλά φυσικά δεν είναι Full HD (δηλαδή 1080p, αφού άλλο το HD Ready και άλλο το FullHD).... Ναι βεβαια, oι plasma δεν εχουν την αναλυση των lcd, αλλα καποιος που δεν βλεπει hd ταινιες δηλ. blu-ray, γιατι να αγορασει μια lcd και να πληρωσει μια αναλυση που δεν χρησιμοποιει? Ελαχιστοι αγοραστες φαινεται το σκεφτονται αυτο και η αγορα κατακλυζεται σχεδον αποκλειστικα απο lcd μοντελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα