Προς το περιεχόμενο

Πρεμιέρα της ψηφιακής τηλεόρασης

Psyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μαλλον ξεχασες να βαλεις ΔΕΝ ...δεν υποστηρει mpeg 4 ...ta montela me καταληξη- H- υποστηριζουν...mega star skai ειναι ανοιχτα τωρα...

yup, jabar, got the message... μάλλον μάταια το ψάχνω. Στην τελική λέω να μην κάνω καν update το firmware γιατί διαβάζω διάφορα κουλά για προβλήματα μετά το update :mad::mad:

Εεεεε ρε μαμακία, 42" οθόνη και θα χρειαστούμε mpeg4 decoder για να βλέπουμε tv, ΕΛΕΟΣ....

Τέσπα, οπότε καλύτερα να αρχίσω να ψάχνω κάνα καλό αποκωδικοποιητή mpeg4, να είναι και τίποτα recorder με καμιά usb επάνω να μπορείς να κάνεις record κανα πρόγραμμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 717
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόνο εσύ είσαι μάλλον :P

Έκανες search για να σου βρει τα κανάλια;

Έχει ενσωματωμένο δέκτη MPEG4 η τηλεόραση σου ή πήρες ξεχωριστό και αν ναι, ποιον;

Μόνο εσύ είσαι μάλλον :P

Έκανες search για να σου βρει τα κανάλια;

Έχει ενσωματωμένο δέκτη MPEG4 η τηλεόραση σου ή πήρες ξεχωριστό και αν ναι, ποιον;

Τελικά ήθελε αναζήτηση από την αρχή, ευχαριστώ Tigran! Επειδή στην ψηφιακή μπάντα της TV το πρωί που τα κοίταξα βιαστικά είχαν εμφανιστεί από μόνα τους 3 ακόμη μαύρα κανάλια νόμιζα ότι απλά θα μπουν μόνα τους. Και δεν ήθελα να κάνω αυτόματη ταξινόμηση πάλι γιατί μετά ποιός τα ξαναβάζει σε σειρά αν δεν έφταιγε αυτό....

Ωραία εικόνα, αν και με τόση φασαρία περίμενα κάτι πιό ουάου για να είμαι ειλικρινής. Το Mega πάντως σε εμένα που είχε πρόβλημα έχει εμφανέστατη διαφορά.

Έχω την LG LF2510, η οποία, ναι, οριστικά, έχει MPEG4. Μετά από τόσα threads που άλλος έλεγε ναι κι άλλος όχι, και με τη μαυρίλα στην οθόνη, με έζωσαν τα φίδια....:shock::fear: Μάλλον πρέπει να βρω και to thread που το συζητούσαμε για να να το ενημερώσω :-)

Άντε το μαύρο πάει στο καλό, αυτό όμως; http://www.youtube.com/watch?v=ObSackwc4Z8

:X

play tv ειναι?Αν ναι για δοκιμασε να κανεις μια εγγραφη να δουμε αν οντως γραφει mpeg4...

Έχει καταφέρει μηπως καποιος απο Χαλκιδικη να πιασει τα ψηφιακά καναλια?

Έχω την Samsung 40B650 me mpeg4 αλλα δε μου βγαζει τιποτα..ουτε "μαυριλα" ουτε τιποτα.Μονο τα κλασσικα της ΕΡΤ πιανω που τα εβλεπα και πριν.

Χορτιατη δεν βλεπουν και οι δικες μας οι κεραιες?Εχει σχεση μηπως η αποσταση απο το κεντρο εκπομπης του σηματος?

Ρε παιδιά έχω την philips 42PFL5603D/12 και το μόνο που παίρνω είναι μια μαύρη εικόνα με το μύνημα "No programme available".....

Βέβαια δεν έβαλα manual τις συχνότητες για τα νέα ψ. κανάλια, αλλά στην ουσία ό,τι βρίκε αυτό από μόνο του.

Προσπαθώ από χθες να καταλάβω αν το μοντέλο αυτό υποστηρίζει mpeg4 αλλά πουθενά η πληροφορία αυτή. Στα fetures στην philips λέει ότι έχει DVB-T (βλέπει κανονικά prisma+, sport+ & cine+) με ένα αστερίσκο, αλλά η παραπομπή δεν υπάρχει πουθενά (όπως λέει και ο χρήστης silotas). Προφανώς κάνει decode μόνο mpeg2 :mad:

Τώρα λέω να κάνω και ένα firmware update, γιατί είναι σχετικά παλιό αυτό που έχει επάνω αυτή τη στιγμή η tv, μπας και δούμε τίποτα.... Στο readme του firmware update λέει κάτι διορθώσεις για mpeg γενικά, αλλά τίποτα για το mpeg4 support.

Υπάρχει κανένας εδώ μέσα με το παραπάνω μοντέλο της philips που να κατάφερε να είδε τα ψηφιακά κανάλια???? :o

Μίλησα σήμερα με τη τεχνική υποστήριξη της philips και μου είπαν πως το δικό μου μοντέλο -42PFL7662d/12- δεν υποστηρίζει mpeg4 παρά μόνο mpeg2. Στην ερώτησή μου εάν έχει βγάλει η philips κάποια κάρτα CI (common interface control) μου απάντησαν πως ναι, έχει βγάλει και με παρέπεμψαν στο τοπικό (Θεσσαλονίκη) service με το οποίο και θα επικοινωνήσω αύριο. Για να δούμε...

Πήγα σήμερα, και γύρισα πίσω στα multirama τον digitalsat που πήρα χθες και δεν μου άρεσε καθόλου και αμέσως μου τον άλλαξαν με τον crypto redi 200. Πολύ καλύτερος.

Και για τον F&U εχω ακούσει καλά λόγια, δεν ξέρω αν έχει διπλό tuner, για να γράφεις κάτι και να βλέπεις κάτι άλλο..

Παραθετω την (ταχυτατη) απαντηση που ειχα απο την Intersys:

Σύμφωνα με τα δεδομένα που μας αναφέρετε για την συσκευή

LCD TV Toshiba 42X3030DG και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε

στην διάθεσή μας, δεν υποστηρίζει λήψη σε επίγεια ψηφιακα σήματα MPEG-4.

Μπορείτε, με τοποθέτηση ειδικής κάρτας που θα προμηθευτείτε

απο το εμπόριο και μετατρέπει τα σήματα Mpeg-4 σήματα MPG-2

μέσω της εισόδου common interface να έχετε κατάλληλη λήψη.

Αυτο και θα πραξω!

Μη βιάζεσαι φίλε μου...

Εδώ είναι η επίσημη λίστα συμβατότητας που δίνει η Neotion(παραγωγός εταιρεία της εν λόγω κάρτας CI) και δεν συμπεριλαμβάνεται καμία Toshiba, όπως και LG, ενώ ελάχιστες Philips το υποστηρίζουν. Οι πιο σίγουρες είναι οι Sony και Samsung.

http://www.majar.gr/iDTV%20Model's%20%20ready%20with%20Neotion%20Pocket%20DTV.PDF

Εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=55271 προσπαθούμε να μαζέψουμε όλα τα μοντέλα -εκτός της επίσημης λίστας- που είτε λειτουργούν, είτε όχι με την εν λόγω κάρτα.

Ούτως ειπείν μέχρι να "κατέβει" η Digea στην Αττική (απ' ότι άκουσα ο Μάρτης έγινε... Μάιος) θα έχει ωριμάσει η αγορά των MPEG4 STBs και θα ξέρουμε ποια είναι τα προτεινόμενα μοντέλα.

Εχω μια LG 47αρα που δεν υποστηριζει mpeg4 και πηρα τηλ στην LG μιας και δεχεται καρτα CI αλλα μου ειπαν οτι υπαρχουν ασυμβατοτητες και δεν μου εγγυουντε οτι θα δουλεψει...

Φίλε Γιάννη πληροφοριακά σε ενημερωνω αν σκέφτεσαι να αγοράσεις εξωτερικό δέκτη να αποφυγεις τον F&U DTR2205HDPVR .O λογος ειναι οτι οι LG έχουν κοινούς κωδικούς στα τηλεκοντρόλ τους με αποτέλεσμα να δίνουν ταυτόχρονα εντολή και στο DTR2205 αλλά και το αντίστροφο.Τις αντιστοιχίες μπορείς να τις δεις εδώ

Οπότε όσοι φιλοι και φίλες έχουν τηλεοράσεις LG μακριά απο τον F&U DTR2205HDPV

Φίλε Γιάννη πληροφοριακά σε ενημερωνω αν σκέφτεσαι να αγοράσεις εξωτερικό δέκτη να αποφυγεις τον F&U DTR2205HDPVR .O λογος ειναι οτι οι LG έχουν κοινούς κωδικούς στα τηλεκοντρόλ τους με αποτέλεσμα να δίνουν ταυτόχρονα εντολή και στο DTR2205 αλλά και το αντίστροφο.Τις αντιστοιχίες μπορείς να τις δεις εδώ

Οπότε όσοι φιλοι και φίλες έχουν τηλεοράσεις LG μακριά απο τον F&U DTR2205HDPV

Ευχαριστω Στεφανε....Θα περιμενω να ερθει και Αθηνα και βλεπουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...