stefanos_79 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Απο τον Κωτσοβολο πηρα σημερα ενα F&U.Αν πας σε κάποιο κατάστημα θα έχουν σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά εγώ χθες μετά τις 2 γιατί τα έπιανα τα ψηφιακά και σήμερα δεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά εγώ χθες μετά τις 2 γιατί τα έπιανα τα ψηφιακά και σήμερα δεν? Χθες αργά το βράδυ, έγινε η δοκιμή. Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα θα αρχίσει κανονικά η ψηφιακή μετάδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarilas11 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ξερετε μεχρι ποτε θα μεταδιδεται ακομη το αναλογικο σημα απο το χορτιατη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Απο τον Κωτσοβολο πηρα σημερα ενα F&U.Αν πας σε κάποιο κατάστημα θα έχουν σίγουρα Σ' ευχαριστώ. Είναι στο "Εικόνα, Ήχος > Δορυφορικοί Δέκτες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Πήρα έναν digitalsat απο multirama, περιμένω πότε θα γίνει εκπομπή. Αυτή την ώρα δεν έχει ξεκινήσει. Καλός φαίνεται ο δέκτης, αλλά το control φαίνεται προβληματικό. Ακόμα και απο 1 μέτρο, μερικές φορές δεν δίνει εντολή. Και ποτέ σε απόσταση πάνω απο 3 μέτρα. Είναι κουραστικό με καινούριες μπαταρίες. Θα πάω απο εκεί μια βόλτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inray Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Καλός φαίνεται ο δέκτης, αλλά το control φαίνεται προβληματικό. Ακόμα και απο 1 μέτρο, μερικές φορές δεν δίνει εντολή. Και ποτέ σε απόσταση πάνω απο 3 μέτρα. Είναι κουραστικό με καινούριες μπαταρίες. Θα πάω απο εκεί μια βόλτα... Κινέζικα σκουπίδια τι περιμένεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silotas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα κι από μένα. Έχω την philips 42PFL7662D/12 και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τη νέα πλατφόρμα σε σχέση με την τηλεόρασή μου. Στο site της Philps υπάρχει μία ανανέωση του εγχειριδίου του συγκεκριμένου μοντέλου τηλ/σης που λέει ότι υποστηρίζει DVB-T (μάλιστα έχουν βάλει και αστερίσκο από δίπλα αλλά δεν υπάρχει πουθενά η παραπομπή..) αλλά δεν ξεχωρίζει αν είναι mpeg4 ή mpeg2. Από χθές έχω "πιάσει" τα κανάλια της DIGEA αλλά στην οθόνη έχω μαυρίλα...Αυτό σημαίνει ότι όταν ξεκινήσει η εκπομπή τους θα τα πιάνω? ή πάλι θα έχω μαύρη οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtsif Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι γινετε ρε μαμοτο...ακομα να δουμε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ακομα δεν σας ηρθε τιποτα ρε μαγκες??? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silotas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ακόμα τίποτα....αν κι εγώ δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να τα δώ τελικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ακομα δεν σας ηρθε τιποτα ρε μαγκες??? :lol: Εσένα σου ήρθε τίποτα ή έτσι απλά το πέταξες αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 κάτι μου λέει ότι θα προκύψουν κάποια τεχνικά προβλήματα υπομονή καμιά βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εσένα σου ήρθε τίποτα ή έτσι απλά το πέταξες αυτό? σας πειραζω... εμεις θα περιμενουμε αρκετο καιρο ακομα... βλ Κρητη και μεχρι να ερθει εδω εγω θα εχω φυγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 κάτι μου λέει ότι θα προκύψουν κάποια τεχνικά προβλήματα υπομονή καμιά βδομάδα χαχαχα κλασικά... ελλάδα είμαστε!μην βγαίνουμε και από το πρόγραμμά μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα