Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Οταν παταω το βιβλιαρακι, ή παω στα Contacts στο Outlook 2003 ανοιγει το Address Book και μου δειχνει τα contacts κανονικα. Οταν ομως παω να φτιαξω ενα νεο e-mail, στο πεδιο "To..." δεν μου κανει autocomplete το ονομα. Π.χ. αν εχω στο Address Book ενα contact "Insomniac ([email protected])" αν γραψω "ins" δεν θα επρεπε να μου βγαζει και το υπολοιπο με autocomplete? Δεν μπορω να βρω τιποτα και εχει αρχισει και με τσαντιζει. Αν ξερει καποιος να βοηθησει.... ευχαριστω
Rubin074 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εμένα με Office 2007 και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Αν κλικάρω στο "Προς" όμως το βρίσκω μέσω του address book. Θα έπρεπε να υπάρχει auto-complete; Θα το δω και στα "Εργαλεία".
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μα τι απατη ειναι αυτη... εχω λιωσει στο ψαξιμο και δεν μπορω να βρω τιποτα. Εβαλα και το Office 2007 και παλι τα ιδια. Μονο στο Thunderbird καταφερα να μου δουλεψει. Οταν ανοιγεις το Address Book μεσα απο το Outlook, σου λεει δεξια-πανω "Show names from the" και εχει "Contacts". Εχει και μια αλλη επιλογη που λεει "Outlook Address Book", αλλα εκει ειναι αδειο ολο. Υπαρχει καποιος τροπος να στειλω τις επαφες μου απο τα "Contacts" του Address Book στο "Outlook Address Book"?? (Μπας και δουλεψει το AutoComplete ετσι?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.