Προς το περιεχόμενο

24: season 8 (spoilers για τις 7 πρωτες seasons)

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλα για σινεμα λεγανε και τωρα εγινε TV-Movie ?

που διάβασες για cinema? :o

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Cinema σαν λεξη οχι, αλλα ειχαν αναφερθει στο Big Screen που συνηθως ειναι οι αιθουσες κινηματογραφου.

Οπως και να εχει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, θα δουμε παλι Jack :)

• Members
Δημοσ.

Η τηλεταινία κανονικά δεν θα πρεπε να λέγεται 24 αλλά 2 (γιατί υποθέτω πως θα είναι δίωρη) :P

Δημοσ.

Ε προφανώς στην τηλεταινία θα συρρικνωθεί ένα 24ωρο σε 2 ώρες. Ή μπορεί να μην είναι καν 24ωρο και να είναι κανονική ταινία...

Δημοσ.

Λοιπόν, είδα κι εγώ το τέλος...

Για μένα η σειρά είχε "τελειώσει" 2-3 σεζόν πριν, που ήταν ακόμα σε πολύ υψηλά επίπεδα (για τα δικά μου γούστα πάντα), κι ας είχε κανα 2 μέτριες σεζόν στο ενδιάμεσο. Από κει και πέρα, έχασε όποια πρωτοτυπία την έκανε να ξεχωρίζει, ενώ πραγματικά με κούρασε από ένα σημείο και μετά αυτό το Rambo-ChuckNorris-Superman-Spiderman στυλ του Τζακ. Οκ, το αγαπήσαμε στην αρχή, αλλά με την υπερβολή του έχασε για μένα την αξία του..

Δεν παραβλέπω την μεγάλη του επιτυχία, ειδικά τις πρώτες σεζόν, που με κρατούσε πραγματικά ξύπνιο με τρελό άγχος να βλέπω 5-6 επεισόδια στην καθησιά.. Από κει και πέρα όμως, απλά ΚΟΥΡΑΣΕ..

Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο,

πιστεύω πως το καλύτερο τέλος θα ήταν να πέθαινε ο Τζακ. Να μην τον προλάβαινε στο τσακ η πρόεδρος. Το είχαν συζητήσει και οι σεναριογράφοι από ό,τι είχα διαβάσει, αλλά στο τέλος κώλωσαν. Προφανώς για να μην χάσουν την καβάντζα κάποιων τηλε-ταινιών/αρπαχτών..

Τώρα αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματικά συγκλονιστικά endings, εγώ προσωπικά θα σκότωνα τον Τζακ και τελευταία σκηνή θα τον είχα με ένα περίστροφο μπροστά στον διάβολο, να του λέει "What the f@ck are YOU looking at?". Και μετά σε μια τηλε-ταινία, να σκοτώνει τον διάβολο, να βρίσκει τον Σαμ και να γυρνάνε μαζί στην γη. :devil:

But then again, that's just me... :-D

Δημοσ.

Και μετά σε μια τηλε-ταινία, να σκοτώνει τον διάβολο, να βρίσκει τον Σαμ και να γυρνάνε μαζί στην γη. :devil:

But then again, that's just me... :-D

Χαχαχα καλα ποσο θα τα σπαγε αυτο :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...