Members gsarig Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ok, μια και το ρίξαμε στην ποιότητα πάρε μερικές ακόμα προτάσεις. Werckmeister Harmonies In the Mood for Love Dancer in the Dark Sånger från andra våningen Elephant Aoi Haru 2046 Uzak I'm A Cyborg, But That's Ok Dogtooth Limits of Control Synecdoche, New York Sharasojyu Code 46 Bu san Bin-jip Dare mo shiranai Bloody Sunday 4 luni, 3 saptamini si 2 zile Guizi lai le στο τοπ-25 για την περασμένη δεκαετία όλα τα παραπάνω για μένα. λείπουν μερικά προφανή. ps: άμα θες και παλιότερες σοδειές πες το Καλά εσύ το χόντρυνες (αν και μόλις είδα το spoiler φαντάστηκα το περιεχόμενο) Ωραίος πάντως - κάποιες δεν τις είχα και 2-3 δεν τις ήξερα καν, οπότε μου έδωσες αρκετό υλικό Άντε, και για να μην είμαι offtopic, ας κάνω copy/paste και κάποιες από τις δικές μου αγαπημένες (με τυχαία σειρά): * Fight Club * Lost Highway * Naked * The Usual Suspects * A Clockwork Orange * La double vie de Veronique * Den Brysomme mannen * Match Point * Przypadek * Twelve Monkeys * Zerkalo * Stalker * Det sjunde inseglet * Lawn Dogs * The Crying Game * American Beauty * Jude * Reservoir Dogs * Pulp Fiction * Mulholland Drive * Ravenous * Idi i smotri * Johnny got his gun * The man from earth α, και τα τρία χρώματα του Κισλόφσκι (όλο το πακέτο) και ακόμη ένα edit: η λευκή κορδέλα εμένα πάντως μου άρεσε πολύ (για την ακρίβεια, ήθελα να την ποστάρω στο cinema lounge αλλά η παρουσίαση όσο να'ναι θέλει το χρόνο της και ελπίζω να με προλάβει άλλος )
chaplin1981 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Τα παντα απο Gilliam.Οπωσδηποτε Solaris του Ταρκοφσκι.Donnie Darko(cult).. Και φυσικα τα παντα απο τον μεγιστο Chaplin(ehehehehe)
citizen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Παλιες αλλα καθε φορα που τις βλεπω ειναι νεες Τα φτερα του ερωτα Το φαντασμα της ελευθερθας Ο Τζωννυ πηρε το οπλο του και φυσικα "SOS, Πενταγωνο καλει Μόσχα"
Members gsarig Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Παλιες αλλα καθε φορα που τις βλεπω ειναι νεες Τα φτερα του ερωτα Το φαντασμα της ελευθερθας Ο Τζωννυ πηρε το οπλο του Το τελευταίο είναι μέσα στις αγαπημένες μου ταινίες και σίγουρα η αγαπημένη πολεμική / αντιπολεμική.
chaplin1981 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ο Τζωννυ πηρε το οπλο του ειναι υμνος...
suspiria Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361397
ANHLIKOS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Un prophète Πολύ καλή Γαλλική ταινία φυλακής. Στα μείον μόνο η διάρκειά της, περίπου 2:30 ώρες
xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 οντως πολυ καλο το un prophete, απο τις καλυτερες που ειδα φετος. και το 12 που ειδα μου αρεσε επισης...
Sellers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Και απο ελληνικό κινηματογράφο, έχω να προτείνω το ''Θανάση πάρε το όπλο σου'' με τον Θανάση Βέγγο. Πολύ καλή ταινία. Απαγορευμένη στην περίοδο της χούντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.