kate23 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 εγω θα σου προτεινα: Legends Of The Fall (Οι Θρυλοι Του Παθους) Into The Wild (Ταξιδι Στην Αγρια Φυση (νομιζω...)) In My Father's Den Dracula (Με τον Gary Oldman) Wuthering Heights (Ανεμοδαρμενα Υψη) Seven Pan's Labyrinth ( Ο Λαβυρινθος Του Πανα) Αυτα μου ερχονται τωρα. Αν θυμηθω καποια αλλη 8α ποσταρω παλι!
angmar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Σχετικά πρόσφατες ταινίες και οι 2 The man from earth μια ομάδα ατόμων σ' ένα δωμάτιο, ένα σκηνικό όλη η ταινία, παρόλα αυτά γ@μησε ότι βρήκε μπροστά της. και το πολύ καλό Into the wild.
jacknut Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 υποκειμενικο θεμα ,μιας και ποιοτικη ταινια ειναι ουσιαστικα οποιαδηποτε καλη ταινια , ασχετα αν σου αρεσει η οχι.Και βεβαιως εδω περιλαμβανονται τα παντα απο μια κωμωδια ,μεχρι ενα φιλμ τρομου ,ενα b-movie, υπερσινεφιλ,περιπετειες τα παντα. Εγω θα προτεινα μια απο καθε ειδος: 1) Κωμωδια : Mπανάνες 2) Δραμα : Τιτανικός 3) Θριλερ : Σουσπιρια 4) Κοινωνικη : Quiz Show 5) Kωμωδια Τρομου : Braindead 6) Περιπετεια : Mad Max 2 7) Kινουμενα Σχεδια : Το Τριο Της Μπελβιλ 8) Τρομου : Μετα Τα Μεσανυχτα 9) Επιστημονικη Φαντασια : Η Απειλη 10) Σινεφιλ : Στην Παγιδα Του Νομου 11) Πολεμικη : H Διασωση Του Στρατιωτη Ραιαν 12) Β-Μovie-Cult : O Πολεμος των Κοσμων ( η παλια ταινια του 1953, υπαρχει σε dvd στα ενημερωμενα βιντεοκλαμπ ) 13) Ιστορικη : Μπεν Χουρ 14) Γουεστερν : Για μια Χουφτα Δολλαρια 15) Μυστηριου : Συνηθεις Υποπτοι 16) Οικογενιεακες : Ο Εφιαλτης Των Χριστουγεννων 17) Aστυνομικες : Seven
xavier Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 δες το the man who wasnt there, το the fall, το Wristcutters - A Love Story, constant gardener και ελπιζω να σε προλαβα και να μην ειδες το white ribbon(μην)...βεβαια γουστα ειναι αυτα...
twiner Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά! μου δώσατε μπόλικο υλικό(αλλά πάντα θέλω κι άλλο) και ελπιζω να σε προλαβα και να μην ειδες το white ribbon(μην)...βεβαια γουστα ειναι αυτα... δεν το είδα ακόμη, όμως αν θέλεις δώσε και μια αιτιολόγηση.
buzzad Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Πολίτης Κέιν Το Κύμα Million Dollar Baby Boys Don't Cry 25th Hour The Tenant Ενδεικτικα αυτες...Η λιστα θα μπορουσε να ειναι πολυ πολυ μεγαλη...!!
the_end Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά! μου δώσατε μπόλικο υλικό(αλλά πάντα θέλω κι άλλο) ok, μια και το ρίξαμε στην ποιότητα πάρε μερικές ακόμα προτάσεις. Werckmeister Harmonies In the Mood for Love Dancer in the Dark Sånger från andra våningen Elephant Aoi Haru 2046 Uzak I'm A Cyborg, But That's Ok Dogtooth Limits of Control Synecdoche, New York Sharasojyu Code 46 Bu san Bin-jip Dare mo shiranai Bloody Sunday 4 luni, 3 saptamini si 2 zile Guizi lai le στο τοπ-25 για την περασμένη δεκαετία όλα τα παραπάνω για μένα. λείπουν μερικά προφανή. ps: άμα θες και παλιότερες σοδειές πες το
bluesattack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Η εβδομη σφραγιδα Dersu Uzala Κλεφτης ποδηλατων ...και δεκαδες αλλες
kiko666 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 to "π" το εχεισ δει? ---------- Προσθήκη στις 22:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:04 ---------- το royal tenenbaums επισης ---------- Προσθήκη στις 22:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:05 ---------- α και το storytelling!καμια του 2009 κανεις?
kebinB Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 zerkalo, jules et jim, querelle, persona, vivre sa vie, la notte, la hainne, le notti di cabiria, i vitelloni, ikiru, tokio monogatari, ugetsu monogatari, ran, dogiville, europa (ελληνικοι χαρακτηρες)
logo15 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Die welle? Η το Brazil. βεβαια με το δευτερο θα καψεις φλατζες XD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.