Gianadoume Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Επανέρχομαι στο θέμα μιας και άκρη δεν έχω βγάλει. Format έκανα αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Δοκίμασα μια άλλη κάρτα γραφικών (δε χρειαζόταν εξωτερική τροφοδοσία) και όλα δούλευαν ρολόι. Φαντάστηκα, λοιπόν, οτι έφταιγε η κάρτα γραφικών. Χτες πήγα και αγόρασα την SAPPHIRE 5750 και εκεί που περίμενα να είμαι κομπλέ, την πάτησα. Το pc ούτε που ξεκινά. Η οθόνη μπαίνει σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας και δε δείχνει τίποτα. Τι φταίει τώρα; Το τροφοδοτικό;
nick#18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Το pc δεν αναβει καθολου? τροφοδοτικο τοτε...
S3ducer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Συνδεσες την extra τροφοδοδια στη καρτα?
Gianadoume Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ανάβει και δείχνει οτι διαβάζει. Στην οθόνη δε φαίνεται κάτι. Τώρα που έχω βάλει πάνω τη κάρτα του φίλου μου όλα δουλεύουν. Η μόνη διαφορά τους είναι οτι η μία θέλει εξωτερική τροφοδοσία και η άλλη όχι. ---------- Προσθήκη στις 13:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:47 ---------- Συνδεσες την extra τροφοδοδια στη καρτα? Εννοείται αυτό.
SilverCloak Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Η μόνη διαφορά τους είναι οτι η μία θέλει εξωτερική τροφοδοσία και η άλλη όχι. Αν απομονώσουμε εδώ το πρόβλημα τότε... τροφοδοτικό. Τι είναι αυτό που έχεις?
Gianadoume Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν απομονώσουμε εδώ το πρόβλημα τότε... τροφοδοτικό. Τι είναι αυτό που έχεις? Ένα της Thermaltake 550W
thodoris82 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 πριν μια βδομάδα είχα ακριβός το ίδιο πρόβλημα στην αρχή νόμιζα ότι είναι η κάρτα(ASUS 9800GT) όποτε την πήγα για επισκευή λόγο εγγύησης ακόμα περιμένω να έρθει και δοκίμασα μια παλιά που είχα χωρίς εξωτερική τροφοδοσία μετά από λίγο το PC τα έπαιξε και δεν μπορούσα να ανεβάσω την ανάλυση πάνω από τα 640x480 τελικά υπέθεσα ότι είναι το modo και αγόρασα καινούργιο(το κακό ήταν ότι έπρεπε να αγοράσω επεξεργαστή και RAM γιατί το PC ήταν σχετικά παλιό) και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα Φιλική συμβουλή εμένα μου χάλασε και ο δεύτερος ο σκληρός δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή έφταιγε ο σκληρός αλλά αποσύνδεσε αν έχεις κι άλλο σκληρό προσωρινά για να αποφύγεις την απώλεια δεδομένων Επειδη ακομα δεν εχω παρει την καρτα που είχα παει για επισκευη και παιζώ με την onboad δοκιμασε να δεις πρωτα μηπως ειναι το τροφοδοτικο και τελικα εκανα βλακεια που πηγα και τα αλλαξα ολα
Gianadoume Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δε νομίζω οτι έχω και πολλές επιλογές πλέον. Λογικά αν δεν είναι το τροφοδοτικό θα φταίει η μητρική.
Gianadoume Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ήμαρτον ρε γμτ. Δεν κατάφερα να βρω αλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσω και για να μην αγοράζω τσάμπα, το πήγα στο πλαίσιο να το δουν. Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι μάλλον φταίει η μητρική και με ρωτάν αν θέλω να την αλλάξω. Τους ρωτάω αν δοκίμασαν άλλο τροφοδοτικό και μου είπαν πως όχι (?). Αφού τους ζήτησα να δοκιμάσουν και με άλλο τροφοδοτικό πρώτα, με παίρνουν μετά απο 10' και μου λένε οτι όντως φταίει το τροφοδοτικό. Πάω ο παπάρας σκάω το 20αρικο για τον έλεγχο και αγοράζω και τροφοδοτικό της corsair 550W me 90+ ευρώ. Γυρνάω σπίτι μες την τρελή χαρά, ανοίγω το Pc και παρατηρώ οτι το κλιπσάκι στην Pci-E ήταν σπασμένο. Δε γαμιέται, λέω. Τουλάχιστον θα βαλώ το τροφοδοτικό και θα δουλεύει. Αλλάζω, λοιπόν, το τροφοδοτικό και τίποτα. Ότι έκανε και πριν, κάνει και τώρα. Τι να κάνω ρε γμτ;
SilverCloak Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Κατ'αρχάς, αφού το πήγες που το πήγες, γιατί δεν στο έβαλαν αυτοί? Λοιπόν αφού τους πλήρωσες το 20άρικο, ξαναπάς και τους εκθέτεις το πρόβλημα. Απαιτείς δωρεάν λύση αυτή τη φορά, εννοείται. Και αν δεν ήταν σπασμένο το clipsάκι... προσπαθείς να τους κοινοποιήσεις κόσμια τον απεριόριστο εκνευρισμό σου...
Gianadoume Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Για να το βάλουν θέλουν άλλα 40 (αν δεν κάνω λάθος). Δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο να το κάνω μόνος μου. Το έχω ξανακάνει οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα πληρώσω τσάμπα. Εννοείται πως το clipsaki δεν το είχα σπάσει εγώ. Η απάντησή που πήρα είναι οτι δεν μπορεί να αποδειχθεί οτι το έσπασαν αυτοί. Και όντως δε μπορεί να αποδειχθεί κάτι. Δηλαδή ό,τι και να σπάσουν, μπορούν να ισχυριστούν οτι το πήραν ετσι. Και πως καλυπτόμαστε εμείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.