dimitris212 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τα φώτα για το κόστος προώθησης site. Πόσο πιστεύετε ότι κοστολογείται για να αναλάβει κάποιος μια προώθηση site και παρακολούθηση. Είναι site για ενοικιαζόμενα δωμάτια. πχ. -χρόνος ραντεβού με πελάτη -έρευνα -προώθηση σε μηχανές -google adwords -φρεσκάρισμα site για SEO -καταχωρήσεις σε οδηγούς κτλ κτλ Το ρωτάω για τον λόγο ότι οι υπηρεσίες είναι δωρεάν αλλά θέλει αρκετό χρόνο και κόπο. Βέβαια αν ψιλογνωρίζει ο πελάτης θα σου πει, αφού είναι δωρεάν οι υπηρεσίες, εσύ γιατί ζητάς τόσα. Τι λέτε?
alexandr0s Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Αυτό που θες είναι ανάμεσα στα business consulting-internet marketing-web development. Μπορεί να έχεις αποτέλεσμα με 300 ευρώ, μπορεί και με 1000+. Ανάλογα το case..
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Είναι κάποιος που να χρησιμοποιεί το AdWords της Google; Πόσο βγαίνει περίπου τον μήνα;
dermitzos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το έχω κάνει εγώ για το ξενοδοχείο του πατέρα μου. Λειτουργεί (για μένα τουλάχιστον)! Δηλαδή, τώρα τελευταία μου ήρθαν κάποιες κρατήσεις. Και να φανταστείς το ξενοδοχείο είναι επαρχία. Πληρώνω γύρω στα 50-60€ το μήνα. Προχθές μου ήρθε και μία προσφορά για νέο πελάτη στο AdWords αξίας 50€. Εγώ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, οπότε το πουλάω...
alexandr0s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Είναι κάποιος που να χρησιμοποιεί το AdWords της Google; Πόσο βγαίνει περίπου τον μήνα; Δεν υπάρχει standard απάντηση σε αυτό. Μπορεί να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με 50 ευρώ το μήνα ή και με 500. Ανάλογα τι πουλάς, τι ποσοστό κέρδους έχεις, τι 'αγορά' υπάρχει κτλ κτλ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.