jb1989 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν insomniacs έχω την εξής απορία...Μένω Θεσσαλονίκη όπου πρόσφατα άρχισε η μετάδοση του ψηφιακού σήματος των καναλιών.Επίσης έχω nova με έναν αποκωδικοποιητή starsat.(Ψιλοάσχετο:Η ποιότητα μετάδοσης των καναλιών της nova δε μου φαίνεται και η καλύτερη...μπορεί για αυτό να ευθύνεται ο starsat;; Στο θέμα μου.Θα ήθελα να αγοράσω μια συσκευή που να δέχεται την κάρτα του nova αλλά να μπορεί να λειτουργήσει και σαν αποκωδικοποιητής mpeg4.Γίνεται;Και αν ναι σε τι τιμές παίζουν οι συσκευές αυτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beckos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου χωρις να ειμαι 100% σιγουρος δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιος αποδωκοποιητης.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ψάχνεις κάτι σαν αυτό: http://cgi.ebay.ie/Opticum-HD-TS-9600-DVB-T-S-Combo-Receiver_W0QQitemZ170427103770QQcmdZViewItemQQptZUK_ConEle_SatCableFreeview_RL?hash=item27ae3f3a1a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beckos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 τελικά υπαρχει!!!το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι αν διαβαζει την καρτα τις νοβα (irdeto) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 θελω να κανω μια ερωτηση..η usb θυρα που εχει ο αποκοδικοποιητης της νοβα σε τι ακριβως χρησιμευει;για να συνδεθει με καποια αλλη συσκευη η μπορεις για παραδειγμα να συνδεσεις ενα usb στικακι και να περασεις μουσικη η ταινιες;ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 θελω να κανω μια ερωτηση..η usb θυρα που εχει ο αποκοδικοποιητης της νοβα σε τι ακριβως χρησιμευει;για να συνδεθει με καποια αλλη συσκευη η μπορεις για παραδειγμα να συνδεσεις ενα usb στικακι και να περασεις μουσικη η ταινιες;ευχαριστω αυτη η θυρα κατα τα λεγομενα της νοβα ειναι για μελλοντικη χρηση...ποτέ δηλαδη δεν θα σου χρησιμεψει.. υπαρχει δεκτης εδω ελλαδα που ειναι και δορυφορικος και ψηφιακος επιγειος.. ειναι αυτος εδω http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19852&cat=302&page=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.