Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σκληρό δίκο

NightStrike12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας χαιρετήσω όλους μιας και είμαι καινούργιος στην παρέα. Λοιπόν, έχει ως εξής... Μέσα στο PC μου έχω 3 σκληρούς. Ο πρώτος είναι χωρισμένος σε 2 κομμάτια, το ένα έχει τα Windows και το δεύτερο έχει τα Games. Ο δεύτερος είναι αυτός που δεν φαίνεται, τον οποίο έχω για Downloads. Ο τρίτος είναι για την Μουσική. Και ο τελευταίος είναι ένας εξωτερικός. Μόνο ο σκληρός που είναι για τα Downloads δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ. Ο σκληρός scanάρετε καθημερινά με το Malwarebytes' Anti-Malware.

Δεν φαίνεται ούτε στο Control Panel στον τομέα που δείχνει όλα τα αποθηκευτικά μέσα, ούτε πουθενά. Καμία ιδέα; :fear:

Δημοσ.

Ένα φαινόμενο που συνήθως γίνεται είναι να έκανες boot με κάποιο stick στο μηχάνημα και να έχουν μπερδευτεί τα γράμματα των δίσκων. Πήγαινε control panel administrative tools computer management και disk management και εκεί δες εάν υπάρχει ο δίσκος σου.

Δημοσ.

1)Έβγαλα τον εξωτερικό σκληρό και πάλι δεν τον είδα

2)Το BIOS δεν τον βλέπει

Ευχριστώ για τις προτάσεις σας...

Τι άλλο μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Το να μην το βλέπει το bios είναι πρόβλημα. Κοίτα μήπως έχει κουνηθεί κάποιο καλώδιο από τον δίσκο. Βγάλε και βάλε πάλι τα καλώδια του.

Δημοσ.

Άνοιξε το κουτί, κι εκτός από αυτό που είπε ο αποπάνω, ακούμπα τον για να νιώσεις αν σπινάρει το μοτέρ του=ρεύμα παίρνει.

Αν δεν, βαλ΄τον στη θέση του 3ου για τη μουσική και επανέλαβε το τσεκάρισμα.

Δημοσ.

Back online με νέα.

Έκανα αυτό που μου είπατε... Διάβασε τον σκληρό, όλα κομπλέ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.Το θέμα όμως είναι ότι αυτό μου το είχε ξανακάνει. Καμία ιδέα όμως τι μπορεί να φταίει και το έκανε;

Θέλω απλά να το αποτρέψω από το να ξαναγίνει.

---------- Προσθήκη στις 23:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:07 ----------

To PC δουλεύει κανονικά. Το έκλεισα και του έβαλα πάλι τα καλώδια όπως ήταν. Γιατί δουλεύει; Δεν θα έπρεπε να δουλεύει... Μήπως φταίει η Motherboard και τρώει φλασιές;

Δημοσ.

...και να μας έλεγες και τί -τελικά- έκανες ακριβώς......Θα μπορούσαμε να σου απαντήσουμε με τη σειρά μας, (όσο πιο) ακριβώς (γίνεται).....

Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο. Συγγνώμη που δεν τα είπα όλα.

Δούλευε κανονικά.Κάνω Update τα Windows, κάνω restart και μετά ξεκίνησαν όλα. Διαβάζει τον σκληρό όποτε του καπνίσει. Ό,τι έκανα και πείραξα απο hardware, δηλαδή να πειράξω καλώδια, ήταν τώρα. That's all. :/

Δημοσ.

Τεσπα γενικώς μάλλον θέμα τροφοδοσίας. Είτε τροφοδοτικού (γενικώς), η δεν κάνει καμμιά καλή επαφή το βύσμα που το είχες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...