zatoichi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πηγε η κοπελα μου κ πηρε 1 lap top κ της πασαρανε ενα εκθεσιακο χωρις εκπτωση που ηταν εκθεσιακο κ με 1 καμενο pixel εν γνωση του ο πωλητης.υστερα μου εφερε ενα εξωτερικο dvd writer για δωρο ρωτοντας αν μπορει να το αλαξει αν δεν το θελω κ της ειπανε βεβαιως μεσα σε 14 μερες αυτο ισχυει για ολαμτα προιοντα μας οταν πηγα σπιτι της κ ειδα πως ηταν accer κ 1 καμενο pixel της λεω αυριο θα το παω πησω με το εξωτερικο dvd writer για να παρουμε 1 εξωτερικο σκληρο που θα ειναι ποιο χρησιμος.την επομενη μερα λοιπον παω saturn να κανω τις αλαγες κ ο υπαληλος που ητανε στις αλαγες ηταν ειρωνικος κ εριστικος του ελεγα θελω να μας τα αλαξεις να παρουμε κατι αλο μετα απο 25 λεπτα αφου πηγα να τον βουτηξω γιατι ηταν προκλητικος χρησημοποιοντας λεξεις οπως εισαι χαζος 1 apixel ειναι κ με κρaταγανε 3 υπαληλοι του saturn ηρθε ο υπευθηνος του ειπα τι εγινε μου ζητησε συγνωμη για το υφος κ το συμπεριφορα του υπαληλου μας αλαξε το lap top οχι ομως το dvd writer γιατι λεει ηταν γρατζουνησμενο κ του λεω τα αυτοκολητα δεν σας λενε τιποτα οτι δεν το εχω ανοιξει? κ μου απανταει εγω ομως κυριε βλεπω γρατζουνιες κ του λεω εγω κυριε βλεπω μαζοι με εμενα να περημενουνε αλα 50 ατομα ( οντως ομως ) για αλαγες σας λεει κατι αυτο?? λυπαμαι αλα δεν θα σας το αλαξω ..αλαξαμε το pc κ εφυγα.μου εμεινε ενα εξωτερικο dvd writer το οποιο το ειδα 1 φορα οταν το ανοιξε ο υπευθηνος εχωντας πανω τα αυτοκολητα του για να μου πει οτι το εχω γρατζουνησει...
zatoichi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 πιασε το νοημα κ μην κολας σε λεπτομεριες μην γεινεσαι κλασικος ελληναρας..
basilis5 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου εχεις δικιο αλλα... καταρχην κακως δεχτηκε η κοπελια να παρει το λαπτοπ εκθεσιακο και μαλιστα χωρις την 'εκθεσιακη' εκτπωση εξαρχης. κατα δευτερον το καμμενο πιξελ αναλογα με την μαρκα κιολας,αλλα συνηθως δεν αλλαζεται καθως δεν το καλυπτει η εγγυηση. δεν ξερω, ειναι να μην μπλεξεις. επισης το κειμενο σου ειναι αρκετα δυσαναγνωστο, ελεγξε λιγο την ορθογραφια φιλικα
lagoudakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 προσωπικα ουτε για αστειο δεν θα επαιρνα εκθεσιακο κομματι που εχουν ξεσπασει πανω του 100νταδες ατομα και του εχουν αλλαξει τον χριστο και την παναγια,εδω καινουργιο και μπλεκεις πολλες φορες,καλο ειναι να πηγαινεις μαζι με την κοπελλα σου οταν ειναι να κανει τετοιες αγορες για να γλυτωνεις το σπασιμο νευρων
orck Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ναι σιγουρα πρεπει να κανεις τετοιες αγορες με καποιον που ξερει. Αλλα δεν ειναι απαρεδεκτο να πουλανε υπολογιστη εκθεσιακο σε κανονικη τιμη; Αυτο δεν εγινε; Καταλαβα καλα;
lagoudakis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ναι σιγουρα πρεπει να κανεις τετοιες αγορες με καποιον που ξερει. Αλλα δεν ειναι απαρεδεκτο να πουλανε υπολογιστη εκθεσιακο σε κανονικη τιμη; Αυτο δεν εγινε; Καταλαβα καλα;και βεβαια ειναι,απλα αν δεν τους πεις τιποτα κανουν το κοροιδο φυσικα
andreasl Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για το εκθεσιακό κομμάτι ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να το πουλήσουν στην κανονική τιμή. Για την οθόνη, νομίζω μόνο η lg καλύπτει αντικατάσταση με ένα μόνο pixel καμμένο. Όσο για τη γρατζουνιά δεν ήσουν ξεκάθαρος άν την έκανες εσύ. Εγώ κατάλαβα ότι δεν ήσουν αρκετά προσεκτικός με το προιόν και το γρατζούνισες, αλλιώς θα τους το είχες πετάξει στα μούτρα, δεν θα έφευγες έτσι απλά. Να λες πάλι καλά που σου άλλαξαν το laptop. Το θέμα είναι τι περιμένεις να κάνουν με ένα γρατζουνισμένο προιόν; Πως θα μπορέσουν μετά να το πουλήσουν; Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Να λες πάλι καλά που σου άλλαξαν το laptop. Το θέμα είναι τι περιμένεις να κάνουν με ένα γρατζουνισμένο προιόν; Πως θα μπορέσουν μετά να το πουλήσουν; Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... fail fail fail Πηγαινε πισω και το dvd-rw ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ βασει νομου να σου το αλλαξουν.
zatoichi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 συγνωμη για το δυσαγνωστο κειμενο κ τα ορθογραφικα μου λαθοι ελληνας ειμαι αλα ημουν 5 χρονια στην κινα εχω σχεδον μισο χρονο που εχω γυρισει ,καταρχην ειναι απαραδεκτο να πουλας εκθεσιακο κοματι στην ιδια τιμη εχουν εκπτωση τα εκθεσιακα κοματια 50% αυτο το ξερω πολυ καλα ... μετα το καμενο pixel ειναι απαραδεκτο να σου πουλανε lap top με καμενο pixel ,to εκθεσιακο κοματι το πηρε γιατι ηταν τελευταιο απο το μονετολο κ της αρεσε εμφανισιακα (γυναικες) ημουν ξεκαθαρος οτι δεν ανοιξα το dvd rw δεν ηθελα να το συνεχησω κ να χασω την ψυχρεμια μου 1 φορα τσαντιζομαι στα 6 χρονια κ αυτο εγινε γιατι το επετρεψα εγω να τσαντηστω κ δεν κανω τπτ γιατι αν παω θα τσακοθω κ θα μου κανουν μυνηση κανω 14 χρονια πολεμικες τεχνες δεν το λεω για να δειχθω αλα ο νομος αν ακουμπησω καποιον ( γιατι αυτοι μονο με ξυλο καταλαβενουν) ειναι πολυ ποιο σκληρος με μενα που ξερω 5 πραματα σε αντιθεση με καποιον που δεν ξερει ...τεσπα ελλαδα ειμαστε ομως δεν μου κανει εντυπωση τετοια συμπεριφορα απο το saturn.
lagoudakis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου δεν επρεπε να δεχτει να παρει το εκθεσιακο κομματι και μαλιστα στην ιδια τιμη,το λαθος ηταν δικο της και παλι καλα που στο αλλαξαν τι να λεμε τωρα,οσο για το αλλο θεμα με το dvd εχεις δικιο,βασικα τι προτιμουσες να σου αλλαζαν το dvd και να κραταγες το εκθεσιακο ρημαδι;παλι καλα να λες,απλα την επομενη φορα καλο ειναι να πηγαινεις μαζι της
spirosg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Πάντως τα εκθεσιακά δεν νομίζω οτι τα δίνουν με 50% έκπτωση αλλά ένα 10-20% το παζαρεύεις. Εγώ είχα πάρει εκθεσιακό (δεν είχε άλλο και το βιαζόμουνα) εξωτερικό δίσκο απ το πλαίσιο με έκπτωση παραπάνω απο 20% (απο 110 στα 79 αν θυμάμαι) κατόπιν συνενόησης με τον προϊστάμενο του καταστήματος και επειδή ήταν dead εξαρχής μου τον αντικατέστησαν με εναν του κουτιού. Τώρα όσον αφορά το θέμα εκθεσιακού λάπτοπ...ούτε για πλάκα δε θα το έπαιρνα εκτός και αν μου το έδιναν όντως 50% φθηνότερα. Δεν παίζει να πληρώσω κανονική τιμή κάτι το οποίο έχει μαζέψει τόνους σκόνης, το έχουν κακομεταχειριστεί παιδάκια και ενήλικες για να το δούν κλπ κλπ...
lagoudakis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 και εγω μια απο τα ιδια ειδικα σε πραγματα καποιας αξιας,δεν βρισκω καποιο λογο να παρω ενα λαπτοπ που κανει πχ 600 ευρω καινουργιο, 500 δεν αξιζει το 20% εκπτωση,100 φορες να το παρω δευτερο χερι απο καποιον απο εδω μεσα πχ,ειδα προχτες στο καρφουρ ενα vaio που ειχαν μαζευτει γυρω του 5 παιδακια και το κοπαναγαν,φαντασου τον τυχερο που θα το παρει:lol:
zatoichi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 μαλον φτενε τα ελληνικα μου ζηταω συγνωμη ημουν για χρονια στην κινα.δεν τα παζαρευεις εχουν πανω απο 20% οταν τα πηρε της ειπανε στο ταμειο πως εχει δικαιωμα αλαγης 14 ημερων ετσι ειπανε κανουνε σε ολα τα προιοντα τους κ ρωτησα κ 1 μαθητη μου που δουλευε εκει μου λει ναι το λενε αυτο παντα...πολλες φορες ομως δεν το τηρουν κ δεν ψωνιζω απο ελλαδα εγα αλα απο κινα ειναι 50% κατω σε σχεση με εμας k εχω 20% εκπτωση λογο του γιου του δασκαλου μου εφερα εδω ελλαδα http://www.skroutz.gr/s/63139/HP-EliteBook-8730w-FU472EA.html στα 800 ευρω για ενα μαθητη μου καινουργιο στο κουτι του.απλα η κοπελα μου ηθελε lap top για την δουλια της αντι να περημενε να κατεβω κινα σε κατι σεμηναρια.ευχαρηστω
Chris_85 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δεν σου φταιει η Ελλαδα ομως οταν δεν εισαι διατεθειμενος να κυνηγησεις το δικιο σου...Νομοι υπαρχουν και αμα ''τρεξεις'' λιγο το θεμα στους αρμοδιους φορεις, θα δικαιωθεις. Υπαρχει και το θεμα της ατομικης στασης και ευθυνης απεναντι στο μπαχαλο που, οπως λες, υπαρχει εδω και προσωπικα πιστευω πως οταν παραμενουμε αδρανεις, συμβαλλουμε στη διατήρησή του. Φιλικα.
alcamus06 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ας πω και εγώ την άποψή μου.Φίλε zatoichi νομίζω η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.Αν το δεις από την πλευρά του πελάτη ναι όντως για εμένα φταίει η νοοτροπία του κάθε ελληνάρα ή μη που προσπαθεί να πουλήσει εκθεσιακό κομμάτι στην ίδια τιμή έλεος δηλαδή.( αμάξι αγοράζεις και αν το κινήσεις 1000 χιλιόμετρα χάνει το 25% της αξίας του και το εκθεσιακό κομμάτι που ο θεός ξέρει τι έχει τραβήξει παραμένει στην ίδια τιμή ; ) Αν το δούμε από την πλευρά του πωλητή άσχετα από το τι πραγματικά έχεις κάνει εσύ στο προιόν ή όχι και αυτός αν το πάρει πίσω έχει ρίσκο διότι πρέπει να το πουλήσει ξανά. Το καλό θα ήταν σε κάθε περίπτωση να είναι ξεκάθαρο απο πλευράς πωλητή τι σημαίνει δέχομαι πίσω και τι όχι. Εγώ τέλος εκμεταλλευόμενος τις αποστολές σου στην Κίνα και αυτό που είπες ότι είναι 50% κάτω σχεδόν οι τιμές θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις ένα καλό site και έμπιστο από Κίνα να παραγγέλνουμε υπολογιστές;Αν γνωρίζεις κάτι τέτοιο θα το ήθελα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.