fastarsolid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας.Θα ηθελα να με βοηθησεται με ενα προβλημα που εχω.Λοιπον ενας φιλος μου πηρε ενα πσ απο εναν φιλο του και μεσα ειχα τα χπ. Και ειπαμε να βαλουμε τα windows 7 αλλα οταν βαλαμε το cd το φωτακι κατω εδειχνε οτι το διαβαζε αλλα οταν πηγαμε στον υπολογιστη μου δεν υπηρχε τπτ και καναμε και επανεκινηση μηπως εμπαινε στο boot αλλα πατουσαμε στο σντ και μας εβγαζε παντα στην κανονικη εκινηση των χπ.Τι προβλημα υπαρχει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας.Θα ηθελα να με βοηθησεται με ενα προβλημα που εχω.Λοιπον ενας φιλος μου πηρε ενα πσ απο εναν φιλο του και μεσα ειχα τα χπ. Και ειπαμε να βαλουμε τα windows 7 αλλα οταν βαλαμε το cd το φωτακι κατω εδειχνε οτι το διαβαζε αλλα οταν πηγαμε στον υπολογιστη μου δεν υπηρχε τπτ και καναμε και επανεκινηση μηπως εμπαινε στο boot αλλα πατουσαμε στο σντ και μας εβγαζε παντα στην κανονικη εκινηση των χπ.Τι προβλημα υπαρχει? Το dvd των 7 λειτουργει κανονικα σε αλλο υπολογιστη?Εχεις δοκιμασει με αλλο dvd?
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 if ^^ = true , τότε παίζεις με κάνα firmware update, αν δεν με άλλο DVD (συσκευή) ή http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=330267
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Να ελέγξεις αν η συσκευή dvd δουλεύει σωστά, αν δλδ διαβάζει άλλα dvd. Αν δεν διαβάζει ή διαβάζει μόνο cd, τότε ή είναι χαλασμένη ή είναι ένα απλό cdrom/cdrw!!!
fastarsolid Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον παιδια ακυρο.Τελεικα αυτο το DVD ηταν για απλη εγγραφη.Ομως εχει απο κατω ενα αλλο αλλα δεν ανοιγει.Και μου ειπε το παιδι οτι για να το ενεργοποιησεισω πρεπει να μπω καπου απο το boot κατι τετοιο.Αληθευει αυτο η ειναι σαχλαμαρες του παιδιου?
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπάρχει DVD που να γράφει και να μη διαβάζει. (πώς θα μπορούσε άλλωστε).
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον είναι cd εγγραφής και όχι dvd. Το κάτω, αν δεν ανοίγει, ή είναι κολλημένο το tray ή δεν παίρνει ρεύμα. Αν δεν ανάβει το λαμπάκι όταν ξεκινάει το Pc, τότε μάλλον δεν είναι συνδεμένο. Κλείσε το pc και βρες μια καρφίτσα ή έναν συνδετήρα. Σπρώξτον μέσα στην μικρή τρυπούλα που έχει στο μπροστινό μέρος. Θα βρεις κόντρα, σπρώξε μέχρι να ξεμπλοκάρει και να ανοίξει το tray. Βάλε το dvd μέσα και άνοιξε το pc, θα κλείσει μόνο του το tray, κάνε εκκίνηση από το dvd.
fastarsolid Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδη οταν εχοθμε δυο DVD στην μοναδα μας γιατι το κανουμε αυτο. Γινεται ομως να ανοιχει το αλλο DVD με αυτον τον τροπο που ειπα δηλαδη απο το boot?
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδη οταν εχοθμε δυο DVD στην μοναδα μας γιατι το κανουμε αυτο. Ο μοναδικός λόγος είναι για αντιγραφή on the fly (απ'ευθείας δίσκο σε δίσκο). Γινεται ομως να ανοιχει το αλλο DVD με αυτον τον τροπο που ειπα δηλαδη απο το boot? Αν δεν ανοίγει καν το πορτάκι ή δεν έχει ρεύμα η είναι χαλασμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.