Προς το περιεχόμενο

the book of eli

oneofthem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Spoiler ρε, κάποιοι δεν την έχουν δεί...

Εξηγώ παραπάνω απο πού φαίνεται οτι ήταν τυφλός

Μ αρεσει που του κανεις παρατηρησει και το quote το χεις αφησει ξεμπαρκο.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκανα παράθεση... Θα άλλαζα τα λεγόμενα του άλλου;;; Δεν έχω το δικαίωμα.

Απλά έπρεπε να αναφέρω μόνο το όνομά του. Εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα.

• Moderators
Δημοσ.
Έκανα παράθεση... Θα άλλαζα τα λεγόμενα του άλλου;;; Δεν έχω το δικαίωμα.

Απλά έπρεπε να αναφέρω μόνο το όνομά του. Εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα.

Τα λεγομενα του δεν τα αλλαξες στο παραμικρο με το spoiler που εβαλες τωρα.

Το σχολιο μου -στο οποιο απ οτι βλεπω σκοτωσα την παρατηρηση-δεν ειχε στοχο να "σου παρει κανεις το κεφαλι" που δεν το σκεφτηκες εκεινη την ωρα.Απλα ηταν "καπως" να λες σε καποιον"spoiler ρε"και να κανεις αυτουσιο το ιδιο λαθος στην παρατηρηση σου.

Γιατι καθομαι και το αναλυω θα μου πεις.Στην πρωτη σελιδα αν ριξεις μια ματια,ο ksaplostra εκανε ακριβως το ιδιο λαθος.Μαντεψε ποιος δεν ειχε δει την ταινια τοτε..

End of offtopic

Δημοσ.

Μα δεν αλλαζεις τα λεγομενα του αλλου... Απλα τα 'κρυβεις' για να μην χαλαστουν οι υπολοιποι.

Δημοσ.

Πάντως από ότι κατάλαβα, αυτός το μόνο που κατάφερε είναι να σιγουρέψει ότι μόλις ο κόσμος σταθεί στα πόδια του ξανά, θα περάσει σε μια εποχής βαθιάς θεοκρατίας που θα καθυστερήσει την πρόοδο για άλλα 1000 χρόνια. Μπράβο, καλή δουλειά.

Επίσης δεν κατάλαβα πως γίνεται μέσα σε 30 χρόνια από τον πόλεμο να έχουν ξεχάσει τόσα πολλά. Ο άλλος δεν ήξερε την τηλεόραση FFS.

Δημοσ.

BadBoy spoiler βαλε. :P

Επίσης δεν κατάλαβα πως γίνεται μέσα σε 30 χρόνια από τον πόλεμο να έχουν ξεχάσει τόσα πολλά. Ο άλλος δεν ήξερε την τηλεόραση FFS.

Δεν ειχα γεννηθει πριν 30 χρονια.Απλο ειναι :-D

Δημοσ.

αντικειμενικά, είχε πολύ ωραία φωτογραφία, μουσική και γενικά ατμόσφαιρα.

πολύ θρησκεία έχει πέσει γαμώτι και ξενερώνω. αλλα ο ξύπνιος φυσικά ήταν ο ολντμαν που το χε πιάσει το νόημα, όπως ήδη προαναφέρθηκε. Αμα όλη αυτή η ιστορία δεν γινόταν για την βίβλο αλλά για κανά βιβλίο μαθηματικών ξέρω γω :P η ταινία θα ήταν έπος .

Δημοσ.
αντικειμενικά, είχε πολύ ωραία φωτογραφία, μουσική και γενικά ατμόσφαιρα.

πολύ θρησκεία έχει πέσει γαμώτι και ξενερώνω. αλλα ο ξύπνιος φυσικά ήταν ο ολντμαν που το χε πιάσει το νόημα, όπως ήδη προαναφέρθηκε. Αμα όλη αυτή η ιστορία δεν γινόταν για την βίβλο αλλά για κανά βιβλίο μαθηματικών ξέρω γω :P η ταινία θα ήταν έπος .

χαχαχαχαχαχαχα 2πλά - 3πλά και επικαμπύλια ολοκληρώματα...

Y.Γ. Παρ'όλο πoυ κολλάω με σειρές πχ. deadwood, Sons Of Anarchy, How I Met Your Mother κτλ. οι Σειρές Fourier μου ξίνισαν.:eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...