LuciferX Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για μενα ηταν απο τις καλυτερες της χρονιας (αν σκεφτει κανεις ποσες αλλες βλακειες κυκλοφορησαν). Συγκριτικα με το The Road,οπου μοιαζει καπως το σεναριο και το ειχα βρει εξαιρετικη ταινια,αυτο εδω ειναι σε γενικες γραμμες καλο και σε κραταει σε εγρυγορση με ολη την δραση ... Μου αρεσε λοιπον και του βαζω 7.5/10
NOMIKOS Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για μενα ηταν απο τις καλυτερες της χρονιας (αν σκεφτει κανεις ποσες αλλες βλακειες κυκλοφορησαν).Συγκριτικα με το The Road,οπου μοιαζει καπως το σεναριο και το ειχα βρει εξαιρετικη ταινια,αυτο εδω ειναι σε γενικες γραμμες καλο και σε κραταει σε εγρυγορση με ολη την δραση ... Μου αρεσε λοιπον και του βαζω 7.5/10 Δεν την έχω δει ακόμα αλλά ψήνομαι να την βάλω στα προσεχώς.
RottenLungs Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δεν μου απαντήσατε στο πρώτο spoil. Εντάξη έχουμε συνηθίσει στις υπερβολές αλλα τις έχουμε ξεπεράσει κιόλας, δεν είμαστε πλέον 10. Εγω ψηφίζω 1000 φορές το κατα πολύ πιο ρεαλιστικό The Road (το μόνο που με ξενέρωσε εκέι ήταν η διαφήμιση τις Coca-Cola) παρά αυτήν την μούφα που Ο παππούς είχε το οπλοστάσιο της Χαμάς κάτω απο τον καναπέ ... Δεν είχαν νερό να πιούνε αλλα είχαν βενζίνη και για τις μηχανές της συμμορίας αλλα και τα αμάξια, επίσης είχαν και Ipod (30 χρόνια απο όταν ξέσπασε ο πόλεμος)... Ο Washington ένας τυφλός, μοναχός, σαμουράι και καουμπόι και Avatar (το τόξο καλά το δούλευε) που απομνημόνευσε και όλο το ευαγγέλιο καθώς χοροπήδαγε ανάμεσα στις σφαίρες 15 - 20 ατόμων Μπορώ να πώ και άλα χίλια αλλα δεν θέλω να το κουράσω. Μία λέξη θα πώ για τέλος ΕΛΕΟΣ και :cry: Υ.Γ. Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι απο το OST της ταινίας που λέγεται TheJourney... Το θυμάμαι στους τίτλους. ---------- Προσθήκη στις 16:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:50 ---------- Μπορώ να συμπληρώσω οτι ανάλογου ύφους είναι και το Carriers, το οποίο αν θυμάμαι καλά μ'άρεσε αρκετά πιο πολύ απο αυτό εδώ. Το λέω σε περίπτωση που κάποιος θέλεις να δεί κάτι ανάλογο. Αλλα εννοείται οτι αυτό που προτίνω πρώτο είναι το The Road.
xavier Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 δεν νομιζω οτι αφορουσε θρησκειες, οσο περισσοτερο τη δυναμη της πιστης... εμενα με αρεσε...
Sugizo Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πρέπει να είσαι και λίγο "θρησκευόμενος" για να σου αρέσει, αλλιώς μπορεί και να τη βρείς τελείως μάπα.. δεν νομιζω οτι αφορουσε θρησκειες, οσο περισσοτερο τη δυναμη της πιστης... εμενα με αρεσε... εμενα πάλι μου φάνηκε ότι δεν τόνιζε ούτε την πιστη ούτε την θρησκεία αλλα περισσότερο το γεγονός ότι τα λόγια ενός και μονο βιβλίου μπορούν να ελένξουν τις μάζες των αποπροσανατολισμένων ανθρώπων. εξού και το γεγονός ότι το έψαχνε μανιωδώς ο "κακός" τις υπόθεσης, ήθελε να ελέγξει τους ανθρώπους μέσο τις πιστης
squib Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 για Τετάρτη βράδυ 21.00 στο Star Channel ....αν δεν υπήρχε o washington & oldman η προτεινόμενη ώρα θα ήτο 00.00 ....
geodrako Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 εμενα πάλι μου φάνηκε ότι δεν τόνιζε ούτε την πιστη ούτε την θρησκεία αλλα περισσότερο το γεγονός ότι τα λόγια ενός και μονο βιβλίου μπορούν να ελένξουν τις μάζες των αποπροσανατολισμένων ανθρώπων. εξού και το γεγονός ότι το έψαχνε μανιωδώς ο "κακός" τις υπόθεσης, ήθελε να ελέγξει τους ανθρώπους μέσο τις πιστης Βασικά δύο είναι τα νοήματα: 1)Οτι πάνω απ όλα η πίστη, είναι το μόνο που μπορεί να σε κρατήσει σε δύσκολες στιγμές, και 2)Οι άνθρωποι για να χειραγωγηθούν χρειάζεται να πιστεύουν σε κάτι για να μπορείς να τους ελέγχεις. Επίσης, μόνο εγώ πιστεύω οτι o Washington δεν ήνατ τυφλός;;; Οκ, διάβαζε τη βίβλο που ήταν για τυφλούς, αλλά δε θα μπορούσε να παλεύει έτσι αν ήταν τυφλός.. ούτε να πυροβολάει στις ταράτσες χωρίς να βλέπει, ουτε σε όλες τις σκηνές να κοιτάει τους άλλους στα μάτια..
RottenLungs Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Βασικά δύο είναι τα νοήματα: 1)Οτι πάνω απ όλα η πίστη, είναι το μόνο που μπορεί να σε κρατήσει σε δύσκολες στιγμές, και 2)Οι άνθρωποι για να χειραγωγηθούν χρειάζεται να πιστεύουν σε κάτι για να μπορείς να τους ελέγχεις. Επίσης, μόνο εγώ πιστεύω οτι o Washington δεν ήνατ τυφλός;;; Οκ, διάβαζε τη βίβλο που ήταν για τυφλούς, αλλά δε θα μπορούσε να παλεύει έτσι αν ήταν τυφλός.. ούτε να πυροβολάει στις ταράτσες χωρίς να βλέπει, ουτε σε όλες τις σκηνές να κοιτάει τους άλλους στα μάτια.. Η πίστη του έδωσε και καλά την όραση. Αν παρατηρήσεις την στιγμή που μας αποκαλύπτεται οτι η βίβλος ήταν γραμμένη για τυφλούς, τα μάτια του Washington γίνονται θολά όπως είναι στους τυφλούς ανθρώπους. (Απο ότι κατάλαβα και καλά ο τύπος έβλεπε, πολέμαγε και επιβίωνε με την βοήθεια της πίστης του με σκοπό να μπορέσει να φέρει είς πέρας την αποστολή του, δηλαδή να σώσει την τελευταία βίβλο). Γιαυτό πέθανε κιόλας, έχασε την δύναμή του (αφού απήγγειλε όλη την βίβλο στον καραφλομαλλιά) και υπέκυψε στα τραύματά του) Δηλαδή μ@λακίες...
mrfan Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά το ότι ήξερε να διαβάζει βιβιλία για τυφλούς δεν τον κάνει τυφλό.Και το κοντινό που έκανε με τα "θολά" ματια το έκαναν για να μείνουμε με την απορία εμείς.Σε όλες τις σκηνές τις ταινίες κάνει κινήσεις για να δει κάτι.Δεν πείθει για τυφλός Και σιγά μην έμαθε μια Βίβλο αποστήθιση
LuciferX Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Τι τυφλος ρε παιδια.Απλα ειχε βιβλιο για τυφλους για να μην μπορουν να το διαβαζουν αλλοι.... Πως σας ηρθε αυτο με την τυφλαμαρα?
RottenLungs Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Spoiler ρε, κάποιοι δεν την έχουν δεί... Εξηγώ παραπάνω απο πού φαίνεται οτι ήταν τυφλός
geodrako Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι αλλά κατα τη διάρκεια της ταινίας δεν είναι τυφλός. Η ταινία ήταν πολύ καλή! εγώ επιμένω!
barbarian21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ωραια ταινια,σου περναγε ευχαριστα η ωρα. Εμενα μου φανηκε οτι ηταν τυφλος μονο απο το ενα του ματι
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το book of eli ειναι ενα ρημεικ του Ζardoz με τον Sean Connery. Και οπως με το Kick-Ass ως προσφατο παραδειγμα,ετσι και εδω εγινε μια χολυγουντιανοποιηση η οποια αλλαξε τελειως το μηνυμα της οριτζιναλ ταινιας,προκειμενου το ρημεικ να ειναι πιο προσιτο στους καλους,λευκους χριστιανους αμερικανους ωστε να πουλησει περισσοτερο. Δεν ειναι τυχαιο οτι πρωταγωνιστει ο Denzel Wasington ο οποιος πλασαρει εδω και χρονια στο κοινο το image του θρησκου οικογενειαρχη,πιστου στις αμερικανικες αξιες και ολες αυτες οι βλακειες. διαβαστε το παρακατω εξαιρετικο αρθρο το οποιο συγκρινει τις 2 ταινιες και εξηγει τις βασικες διαφορες και ομοιοτητες τους: http://io9.com/5449428/book-of-eli-reboots-zardoz-for-the-twenty+first-century η μεγαλυτερη ειρωνια σε ολα αυτα ειναι οτι η ταινια ειναι σκηνοθετημενη απο τους Hugh brothers,τους μαυρους που εχουν γυρισει τα εξαιρετικα Dead Presidents και Menace II Society ταινιες που δειχνανε τα προβληματα των μαυρων στα γκετο και ηταν αρκετα βιαιες,σκληρες και σκοτεινες.Πως αλλαζουν οι καιροι οταν πεφτει το παραδακι ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.