oneofthem Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 γεια χαρά, μου πρότειναν να δω αυτή την ταινία και ψάχνω αλλά δεν βλέπω να υπάρχει θέμα για αυτήν, περίεργο λοιπόν την είδε κανείς? είναι ταινία αρκετά καλή για κινηματογράφο ή απλά για τηλεόραση? σκέφτομαι μήπως και κεράσω τα εισητήρια και στους υπόλοιπους δλδ αλλά αν δεν αξίζει να τους πω να πάμε σε καμιά άλλη ταινία που να μας μείνει και λίγο μου αρέσει και ο oldman πολύ αλλά στο είδος γράφει western και δεν είμαι καθόλου fan γενικά το cowboy style, προφορά, τρόπος ζωής εντάξει δεν θέλω να το πληρώνω κιόλας για να το βλέπω αλλά στο trailer δεν φαίνεται και τόσο western για πείτε ---------- Προσθήκη στις 20:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:27 ---------- ναι ok μόλις κατάλαβα γιατί δεν υπάρχει θέμα οι κριτικές του κοινού που διάβασα αλλού είναι οδοστρωτήρας.. από την άλλη διάβασα καλές κριτικές για το sherlock holmes που δεν την έχω δει αλλά δεν παίζει να είναι τρομερή ταινία
PavelX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Περίμενε να βγει σε DVD. Καλή ταινία, αλλά με τίποτα για cinema. Καλύτερα να έβλεπα 2η φορά το Sherlock Holmes.
Sugizo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 δεν άξιζε για cinema, από την άλλη το sherlock παραδόξως ήταν ωραίο. post-apocalyptic western
bnvdarklord Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μετρια ηταν η ταινία, από την μία μ'αρεσε το σκηνικό και το post-apocalyptic θεμα (μου θυμιζε πολυ fallout ), αλλα δεν μ'αρεσε πολυ το σενάριο... Το σεναριο ηταν από αυτα που αναλογα το πως θα τελειωσει η ταινια ειτε θα ειναι πολυ καλο είτε πολυ μουφα... και το τελος ηταν αρκετά wtf θα ελεγα.... Και τελος ενα αλλο αρνητικό είναι οτι σε μερικά σημεία ηταν πολυ αργή....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδες μπορει να μου πει καποιος πιο ειναι ακριβως το συμπερασμα της ταινειας και τι παιζει η κοπελια στο τελος μηπως ειναι κατι σαν προφητης?πραγματικα πολυ wtf το τελος
liakos13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 και ψηνόμουνα τρελά να πάω να το δώ , χμ μάλλον θα το ξανασκεφτώ
Crizzt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μεγαλη πατατα το σεναριο. Πηγα μονο και μονο για τους Washington-Oldman. Δυστυχως χαμενος χρονος.
buzzad Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Το σκηνικο στο σπιτι του παππου και της γιαγιας οταν προτεινουν να ακουσουν λιγο μουσικη και παιζει απο το γραμμοφωνο το ''ring my bell'' ειναι ολα τα λεφτα...!!!
ksaplostra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 o washington στην ταινια,ειναι μουσουλμάνος το θρήσκευμα που σώζει τη βιβλο και ειναι και τυφλός. Για κινηματογράφο δεν αξίζει,επίσης εχει κάπως καλη μουσική
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Spoilers παιδες,spoilers ffs!
Kasrith Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικα εχει καταντησει αηδια αυτο με τα σποιλερς...
RottenLungs Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Βέβαια σε ορισμένα σημεία ήταν αστεία λόγω διάφορων υπερβολών. Απορία... Όταν ο Washington έκλεισε την γκόμενα στην σπηλιά, πώς στον διάολο βγήκε έξω αφού η πόρτα ήταν κλειστή απ'έξω με σύρτη και κανένας δεν την βοήθησε;;;;;;; Επίσης Πως σκατά έζησε ενώ έφαγε σφαίρα στην κοιλιά απο τα 2 μέτρα;;;; Κάτι τέτοια όταν τα βλέπω εκνευρίζομαι. 5/10 Υ.Γ. Στο σημείο όπου πυροβολούσε όλον τον κόσμο έξω απο το μπάρ και πέτυχε και τους δύο σνιπεράδες με μία σφαίρα τον καθένα, παραλίγο να κατουρηθώ απο το γέλιο - ΕΛΕΟΣ :lol: Υ.Γ.2 Την είδε και σαμουράι ο κωλόγερ..ς...:lol:
geodrako Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι την βρήκλα πολύ καλή! Οχι για σινεμά, αλλά σπίτι μια χαρά την είδα.. Έχει πολύ καλή μουσική επένδυση, γεγονός που με ενδιαφλερει πολύ στις ταινίες.. Πρέπει να είσαι και λίγο "θρησκευόμενος" για να σου αρέσει, αλλιώς μπορεί και να τη βρείς τελείως μάπα.. Αυτό με την μάχη στο κέντρο της πόλης που πέτυχε με τη μια τους δυο σκοπευτές, οκ υπερβολικό.. αλλά έχουμε δει Τόοοοσα υπερβολικά σε άλλες ταινίες και σειρές.. που δεν πρέπει να μας κάνει τόση εντύπωση νομίζω.. Επίσης η σφαίρα που έφαγε δεν είδαμε αν βγήκε απο την άλλη και έτσι ήταν διαμπερές το τραύμα.. οπότε και θα την γλύτωνε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.