Antretng Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ...Πάντως ο "αγαπητέ κύριε", ήταν λίγο κάπως, κρίνοντας από ένα πράμμα : την δυσθυμία του που ο κούριερ παρέδωσε "χωρίς να προηγηθεί τηλεφώνημα". Αντικαταβολή (τα 190) - ξεαντικαταβολή, η "υποχρέωση" αλλά και η τακτική/πρακτική τους είναι η προσπάθεια παράδοσης ΠΡΩΤΑ. Αν είχε εντύπωση πως "όφειλε" να τον ειδοποιήσει πρώτα, "δουλεύει" πολύ με εντυπώσεις.... Μα εγώ δεν σχολίασα αυτό το κομμάτι
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ...μα ούτε κι εγώ σε 'σένα αναφέρθηκα (άσχετα που συμφωνώ κατά πολύ με τα σχόλιά σου). Τί έγινε ρε παιδιά; Τημπαλέβετε;
tarantules Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 @tarantules είχες εξηγήσει ότι δεν έχεις το αρχικό λογισμικό του laptop αλλά έβαλες διαφορετικά windows; Δεν λέω ότι έκανες μπινια... είχες αγοραστό σειριακό' date=' δεν προσπάθησες να τον κλέψεις. Απλά άλλο το original λογισμικό του laptop με τους drivers του και άλλο ένα άλλο λογισμικό. Με το original disk του laptop στα περνά όλα μόνο του. Ακόμη δεν σε καθιστά καλύτερο με το να τον αποκαλείς κοπρίτη. Δεν είδα πουθενά αυτός να σε προσβάλλει.[/quote'] Ο δίσκος ήταν ο γνήσιος της HP με τα windows XP Pro και τους drivers.Το ανέφερα στο αρχικό ποστ μου.ΔΕΝ ήταν αγοραστός.Ήταν αυτός που συνόδευε το laptop.Άλλωστε γιατί να μην το δώσω?Δεν το καταλαβαίνω. Φίλε ειλικρινά μπράβο ' date='μακάρι όλοι να ήταν σαν και εσένα .Αλλά τι να πεις για τον άλλο ,υπάρχουν και τέτοιοι . Ειλικρινά μου την έσπασε πολύ ο τύπος .Μια και είμαι και εγώ από τον Έβρο Spoiler Πες μου ποιος είναι να πάω να του σπάσω τα μούτρα [/quote'] Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.Το ξέρω οτι δεν είναι όλοι ίδιοι.Απλά μου τι δίνει να κάνω κάτι από μόνος μου από φιλότιμο και να εισπράτω γαϊδουριά. Είναι λίγο να βγαίνεις από τα ρούχα σου. Και δεν χρειάζεται να πας να του σπάσεις τα μούτρα.Ότι κάνεις σε αυτή τη ζωή τα βρίσκεις μπροστά σου. Το γουρούνι δεν αλλάζει μούρη
immunity Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 tararules είσαι λάθος. Εκτός κι αν στην περιγραφή που του πουλούσες έλεγες πως έχεις χάσει το γνήσιο cd Που συνοδευε και το αντικατεστησες με γνήσιο windows xp
tarantules Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 tararules είσαι λάθος. Εκτός κι αν στην περιγραφή που του πουλούσες έλεγες πως έχεις χάσει το γνήσιο cd Που συνοδευε και το αντικατεστησες με γνήσιο windows xp Σε ποιό σημείο είναι λάθος ακριβώς? Στην περιγραφή που του έκανα του είπα οτι έχω το γνήσιο DVD με το λειτουργικό το οποίο θα το βάλω μέσα.Όπως και έκανα.ΔΕΝ αντικατέστησα τίποτα ρε παιδιά.Μη με δουλέυετε κι εσείς τώρα
sozz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 απο την στιγμη που δεν ηθελε ο αλλος αυτα που εβαλες γιατι τον αποκαλεις γουρουνι? εσυ εισαι λαθος που αλλα του εγραψες και αλλα του εδωσες εγω στην θεση του θα τον γυρνουσα πισω.....
Street-Fighter Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εγώ είχα γνήσια XP από τους κωδικούς που έκλεβα από τα καταστήματα (Πλαίσιο, Multirama κτλ.) άρα ποια είναι η εξαπάτηση? Σα δε ντρέπεσαι λεω εγω.
tarantules Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 απο την στιγμη που δεν ηθελε ο αλλος αυτα που εβαλες γιατι τον αποκαλεις γουρουνι?εσυ εισαι λαθος που αλλα του εγραψες και αλλα του εδωσες εγω στην θεση του θα τον γυρνουσα πισω..... Μου ζήτησε εγκατεστημένα τα γνήσια XP που συνόδευαν το laptop μαζί με το γνήσιο δισκάκι.Του έβαλα ΚΑΙ ΤΑ 2 ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ. Την παλεύεις καθόλου ?
Antretng Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ο δίσκος ήταν ο γνήσιος της HP με τα windows XP Pro και τους drivers.Το ανέφερα στο αρχικό ποστ μου.ΔΕΝ ήταν αγοραστός.Ήταν αυτός που συνόδευε το laptop.Άλλωστε γιατί να μην το δώσω?Δεν το καταλαβαίνω. Δεν το χες κάνει σαφές στο πρώτο σου post... για αυθεντικά xp είπες μόνο. Αλλά ok, άκυρο τότε. Μα τότε ποιο ήταν το πρόβλημά του; Και τι εννοεί ότι διέφερε ο σειριακός που είχε το laptop με το σειριακό του λογισμικού;
sozz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εγω την παλευω εσυ δεν την παλευεις..... πως γινετε να του στελνεις τα windows και να κανει φορματ και μετα να μην μπαινουνε οι κωδικοι??? εγω αυτο καταλαβα....
guido Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ρε μλκς πιείτε κανα καφέ πρώτα. έχει πει 5 φορές πως έστειλε τα οριτζιναλ που είχε το HP.
tarantules Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εγω την παλευω εσυ δεν την παλευεις.....πως γινετε να του στελνεις τα windows και να κανει φορματ και μετα να μην μπαινουνε οι κωδικοι??? εγω αυτο καταλαβα.... Γιατί προφανώς φίλε μου το παιδί με δούλευε ψιλό γαζί και έψαχνε μια δικιολογία για να μου την πει.Δεν το εξηγώ αλλιώς.
Tenshi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μου ζήτησε εγκατεστημένα τα γνήσια XP που συνόδευαν το laptop μαζί με το γνήσιο δισκάκι.Του έβαλα ΚΑΙ ΤΑ 2 ΟΠΩΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ.Την παλεύεις καθόλου ? Απο την μεριά μου,απλά μπράβο που μπήκες στον κόπο να βάλεις και bonus υλικό ενώ δέν ήσουν υποχρεωμένος.Είμαι καί εγώ αυτής της τακτικής,για να χρυσώσω το χάπι όταν υπάρχει κάποιο πιθανό "πρόβλημα" που θέλω να κουκουλώσω,άλλα επειδή (α) θέλω να δείξω έμπρακτα πόσο εκτιμώ την κίνηση του αγοραστή και (β) δέν θέλω να μπεί στην λογική "μήπως δέν έκανα καλά που το αγόρασα". Απο εκεί και πέρα,επειδή αναφέρθηκε οτι λογισμικό laptop=λειτουργικό+drivers (και προεγκατεστημένα προγράμματα ίσως),αναρωτιέμαι πόσο outdated και παρωχημένα μπορεί να είναι,όπως επίσης και η χρησιμότητά τους σε έναν φορητό που κοστολογείται σκάρτα 200 ευρώ.Δέν νομίζω δά,να έστειλε τον φορητό χωρίς να περάσει τις νεότερες εκδόσεις για κάρτα ήχου/cam/ethernet-Wifi
sozz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 τα λεφτα απο οτι μας εχεις πει τα πειρες το κακο ποιο ειναι?? μαλλον επειδη εσβησε τα αρχεια που ειχες βαλει μεσα και δεν σου ζητησε ενα ευχαριστω? αμα δεν ηθελε να τον παρει λογικα δεν θα πληρωνε.....
Hal9000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για οποιοδήποτε πρόβλημα με συναλλαγή σας μέσω των αγγελιών, χρησιμοποιήστε την αξιολόγηση που υπάρχει γι'αυτό ακριβώς το σκοπό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.