nikpepa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 λοιπον εδω γραφω μονο και μονο για να το αναφερω δεν εχω καμμια απαιτηση απο το site για οτιδηποτε.αφου συμφωνησα με ενα χρηστη να κανουμε μια ανταλλαγη του εστειλα το κινητο που συμφωνησαμε(εχω αποδειξη)και αυτος μου εστειλε ενα μηνυμα με τον αριθμο αποστολης του δικου του.δεν πηγε το μυαλο μου να παρω τηλ την acs αμεσως.το κηντο που του εστειλα εγω το παρελαβε το σαββατο αφου μου το ειπε κιολασ.εγω επρεπε να το παραλαβψ το σαββατο αλλα τιποτα.τον πηρα τηλ και μου ειπε πως θα ερχοταν δευτερα.σημερα τιποταααα.τον περνω τηλ και μου λεει ναι μαλλον λαθος της acs.τοτε παιρνω acs και τους δινω τον αριθμο που μου εδωσε και δεν υπαρχει τετοιος αριθμος!!!!τωρα αν τον παρω τηλ χτυπαει μια φορα και μετα λεει οτι ειναι κατηλειμενο.τον εχω παρει απο 10 διαφορετικα νουμερα και αφου χτυπησουν πολλεσ φορες δεν το σηκωνει και μετα αν τον ξαναπαρω απο το ιδιο νουμερο λεει κατηλειμενο(προφανως κανει φραγη).καποια στιγμη το σηκωσε μια κοπελλα και λεει λαθος!!!ναι καλα!!!!!sms του εχω στειλει.τιποτα τελευται επικοινωνια ηταν σημερα το πρωι που ελεγε οτι εκανε λαθος η acs και θα το τακτοποιησει.απο τοτε εξαφανισμενος.ουτε στo forum δεν μπαινει.αυτααα τα στοιχεια του και τα πμ μεταξυ μας οπως και τα στοιχεια που εστειλα το τηλεφωνο υπαρχουν!το λεω για να μου πειτε τι να κανω μην την πατησει και κανενας αλλος!!! καληνυχτα να εχουμε!!! υγ ελπιζω να κανω λαθος η να εχει γινει κατι αλλο και να ερθει το κινητο και να ζητησω δημοσια συγνωμη αλλα μεχρι τωρα κρυβεται οποτε μαλλον........
Ethnikos14 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Άμα διαπιστωθεί πως είναι έτσι, να μας δώσεις το nickname του! Blondeamon γιατί καλά να πάθει! Δηλαδή θα πρέπει προκαταβολικά να υποψιαζόμαστε τον άλλον ότι είναι κλεφταράς?
nikpepa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 συμφωνω με τον ethniko!εγω προσπαθω και δεν ειμαι καχυποπτος με τους ανθρωπους!!!!τελικα μολις πριν λιγο επικοινωνησε μαζι μου και μου εστειλε αριθμο αποστολης και το τσεκαρα και ισχυει με παραδοση μεθαυριο.οποτε πιστευω τελος καλο ολα καλα!!!θα ενημερωσω για νεοτερα μολις παραλαβω.παντως θα εξακολουθησω να μην ειμαι αρνητικος και καχυποπτος με ολους και ολα!!!!
Antretng Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μήπως έβγαλε λίγο βιαστικά συμπεράσματα;
Alxnks Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μήπως έβγαλε λίγο βιαστικά συμπεράσματα; ετσι απο περιεργεια....εσυ τι θα εκανες φιλε μου αν ο αλλος σου ειχε δωσει μουφα αριθμο αποστολης; αν δεν σου σηκωνε τηλεφωνα (και στη μοναδικη φορα που καποιος το σηκωσε..προφανως κατα λαθος...σου ελεγε λαθος νουμερο), αν δεν απαντουσε σε sms, αν δεν απαντουσε σε pm στο forum κτλ; και βεβαια...εσυ στο μεταξυ να του ειχες στειλει το δικο σου κινητο και να το εχει λαβει; κατι μου λεει οτι θα ειχες βγαλει το ιδιο ακριβως συμπερασμα
Antretng Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ετσι απο περιεργεια....εσυ τι θα εκανες φιλε μου αν ο αλλος σου ειχε δωσει μουφα αριθμο αποστολης; αν δεν σου σηκωνε τηλεφωνα (και στη μοναδικη φορα που καποιος το σηκωσε..προφανως κατα λαθος...σου ελεγε λαθος νουμερο), αν δεν απαντουσε σε sms, αν δεν απαντουσε σε pm στο forum κτλ; και βεβαια...εσυ στο μεταξυ να του ειχες στειλει το δικο σου κινητο και να το εχει λαβει; κατι μου λεει οτι θα ειχες βγαλει το ιδιο ακριβως συμπερασμα Πρώτον ποτέ δεν θα αντάλλαζα κάτι με κάποιον που είναι καινούργιο - άγνωστο μέλος εκτός και αν συναλλαγή γινόταν χέρι χέρι. Δεύτερον, ακόμα και αν το κανα δεν θα το κανα ετσι. Υπάρχουν και συστήματα αντικαταβολής (ή κάτι αντίστοιχο για αντικείμενα) Τρίτον και κυριότερων αν όντως ήταν απατεώνας ότι κράξιμο και να κανε, δεν μπα να κοπανιόταν όσο θέλει στο forum... δεν θα κέρδιζε κάτι... εκτός και αν δίνουμε αριθμό ταυτότητας κατα την εγγραφή μας στο site και δεν το ξέρω.
tarantules Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό να αναφέρω και τη δική μου περίπτωση που αποδεικνύει περίτρανα πόσο κολοπαιδαράδες είναι μερικοί μερικοί εδώ μέσα. Πριν κάποιο διάστημα είχα βάλει μια αγγελία για ένα laptop HP με χαλασμένη μπαταρία και φθαρμένο αριστερό πλήκτρο touchpad αλλά πλήρως λειτουργικό, χωρίς κανένα πρόβλημα.Ενδιαφέρθηκαν αρκετοί μεταξύ των οποίων και κάποιος από Διδυμότειχο που τελικά πήρε και το laptop μαζί με ένα σκληρο WD Passport 2,5'' 160GB όλα μαζί με δικά μου έξοδα μεταφοράς στα 190 ευρώ. Στην αρχή ζητούσα κάποιον από Αθήνα για να γίνει συνάντηση για να δει να δουλεύει το laptop για να μην μου λέει παπαριές μετά.Αλλά ο εν λόγω κοπρίτης μου έδινε τα περισσότερα (190 ευρώ) και τελικά του είπα οτι θα του το στείλω.Να σημειώσω οτι όσοι ενδιαφέρθηκαν για την αγγελία μου τους έστειλα φωτογραφίες του laptop τραβηγμένες με το κινητό μου για να δουν τουλάχιστον την εξωτερική του εμφάνιση η οποία ήταν άψογη εαν εξαιρέσει κανείς τα 2 παραπάνω προβλήματα. Ο εν λόγω κοπρίτης συμφώνησε και στην τιμή και στα ελλατώματα που είχε. Σάββατο πρωί πάω αγοράζω 3 μέτρα φολιδωτο ασφαλείας, αυτό με τις φουσκαλίτσες,και βρίσκω και κουτί για να τα βάλω όλα μέσα. Κυριακή κάθομαι και του περνάω τα ΓΝΗΣΙΑ WINDOWS XP PRO σε καθαρή εγκατάσταση και του φορτώνω κάποια βασικά προγραμματάκια να μπορεί να δουλεύει. Στο 2ο partition του laptop του περνάω κάπου 5.000 τραγούδια και στον εξωτερικό WD τον γεμίζω με ντοκυμανταίρ HD που είχα και τανίες.Όλα αυτά χωρίς δική του απαίτηση και μόνο από δική μου πρωτοβουλία για να τον ευχαριστήσω (κούνια που με κούναγε). Τραβάω σε video το laptop με το κινητό μου για να έχω και καλλυμένο τον κώλο μου μη μου γυρίσει και μου πει οτι δεν δουλεύει το μηχάνημα και δίπλα την εφημερίδα της Κυριακής με την ημερομηνία να φαίνεται. Διπλώνω ΟΛΑ τα παρελκόμενα ξεχωριστά με το φολιδωτό 2 και 3 φορές για να προστατευτούν πλήρως.Του βάζω και το DVD που είχε Windows XP Pro και drivers μαζί (στο laptop του ειχα εγκαταστήσει τους τελευταίους πιο πρόσφατους από το site της εταιρίας),τα βάζω όλα στο κουτί,(μαζί με την τσάντα του laptop που είχα αγοράσει τότε ξεχωριστά) λέω στην courier να βάλει και αυτοκόλλητο fragile απέξω και του το στέλνω. Στη ράχη του laptop έχει αυτοκόλλητο με το γνήσιο serial number των Win XP Pro. Πριν το στείλω συνενοήθηκα να τα στείλω με δική μου courier (ACS) επειδή έίμαι πελάτης με λογαριασμό πιστωτικό και έχω καλύτερες χρεώσεις. Του στέλνω και το tracking number της αποστολής και περιμένω να πάρει το δέμα.... PM απάντηση του κοπρίτη: "Αγαπητέ κύριε. Σας ευχαριστώ για την αποστολή του δέματος. Χθες προχώρησα στην επανεγκατάσταση του λειτουργικού (format ή να πω καλλίτερα εφαρμογή των εργοστασιακών ρυθμίσεων).Εκεί αντιλήφθηκα ότι το cd που συνόδευε τον φορητό δεν είχε ουδεμία σχέση με τον συγκεκριμένο φορητό αλλά ούτε και με το product key των win xp που ο υπολογιστής έφερε από κάτω. Εάν αναρωτηθήκατε για ποιόν λόγω προέβηκα σε format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος θα σας πω ότι πάντα όταν αλλάζω Η/Υ πάγια τακτική μου είναι η εκ νέου τοποθέτηση του λειτουργικού. Κατόπιν των παραπάνω θεώρησα απαραίτητο από μέρους μυ να σας ενημερώσω ότι μου αποστείλατε μη γνήσιο συνοδευτικό ψηφιακό μέσο για τον φορητό μη τηρούμενος αυτά που διά των μηνυμάτων σας είχατε υποσχεθεί. Επιπλέον ο κύριος που ήρθε να παραδώσει το δέμα (ACS) δεν το παρέδωσε σε μένα τον ίδιο αλλά πιεστικά απέσπασε το χρηματικό ποσό από μέλος της οικογενείας μου δίχως εγώ να ενημερωθώ για την άφιξη του δέματος διότι ήρθε απευθείας στην οικεία μου δίχως πρώτα να τηλεφωνήσει. Τα παραπάνω μου εξήγησαν στην ουσία τους λόγους που επιμείνατε για αποστολή με χρήση του γνωστού σας στην ACS και όχι με τα ΕΛΤΑ. Κατόπιν των παραπάνω περιμένω τις εξηγήσεις σας για τα παραπάνω διαφορετικά θα θεωρήσω ότι εξαπατήθηκα από μέρους σας." Του στέλνω PM και του εξηγώ τα...ανεξήγητα. 2ο PM κοπρίτη : "Πραγματικά δεν με ενόχλησε τόσο η γκανγκστερική παράδοση - παραλαβή από την ACS για την οποία δεν έχω στοιχεία για να σας κατηγορήσω, αλλά το ότι ενώ σας είχα διευκρινίσει ότι περιμένω να παραλάβω τον φορητό με το προεπιλεγμένο λειτουργικό του σύστημα winxp (Λοιπόν είμαι μέσα. Θέλω να περάσεις τα xp που είχε ο φορητός ως προεπιλογή) και ενώ συμφωνήσατε σ΄αυτό εσείς μου αποστείλατε winxp άσχετα με τον φορητό και ακόμα περισσότερο με άσχετο product key." Τα λεφτά τα πήρα και δεν έχω παράπονο.Όμως είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος με το συμβάν και με την αντιμετώπιση που μου έτυχε και ειλικρινά άλλη φορά δεν πρόκειτε να χαριστώ σε κανένα αχάριστο κοπρίτη. Προτείνω σε όσους κάνουν συναλλαγές με άτομα από εδώ μέσα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ΜΟΝΟ με συνάντηση οι συναλλαγές σας
Antretng Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 @tarantules είχες εξηγήσει ότι δεν έχεις το αρχικό λογισμικό του laptop αλλά έβαλες διαφορετικά windows; Δεν λέω ότι έκανες μπινια... είχες αγοραστό σειριακό, δεν προσπάθησες να τον κλέψεις. Απλά άλλο το original λογισμικό του laptop με τους drivers του και άλλο ένα άλλο λογισμικό. Με το original disk του laptop στα περνά όλα μόνο του. Ακόμη δεν σε καθιστά καλύτερο με το να τον αποκαλείς κοπρίτη. Δεν είδα πουθενά αυτός να σε προσβάλλει.
Ethnikos14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Έχει σημασία που ο δίσκος δεν ήταν γνήσιος? Το αυτοκόλλητο δεν μετράει? Εγώ είχα γνήσια XP από τους κωδικούς που έκλεβα από τα καταστήματα (Πλαίσιο, Multirama κτλ.) άρα ποια είναι η εξαπάτηση?
Antretng Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Έχει σημασία που ο δίσκος δεν ήταν γνήσιος? Το αυτοκόλλητο δεν μετράει? Εγώ είχα γνήσια XP από τους κωδικούς που έκλεβα από τα καταστήματα (Πλαίσιο, Multirama κτλ.) άρα ποια είναι η εξαπάτηση? Δεν είπα εξαπάτηση, αλλά ότι δεν ήταν αποσαφηνισμένο. Και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για laptop... άρα λογισμικό = λειτουργικό + DRIVERS!!! Οπότε δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Αν δεν το χεις κανει ξεκάθαρο τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα. Και καλό θα ήταν να μην βγαίνουμε και να βρίζουμε κόσμο που ποτέ δεν μας προσέβαλλε. Εγώ απο τις απαντήσεις που έκανε αντιγραφή, μου φάνηκε πολύ ευγενικός και εντάξει. Από την άλλη δεν μπορώ να δώσω δίκιο σε έναν που είναι συνεχώς με ένα "κοπρίτη" στο στόμα. Εδώ το παλικάρι που άνοιξε το topic και πίστευε ότι τον ξεγέλασαν και είχε και κάθε λόγο να το πιστεύει και δεν έβρισε ποτέ. Και βρίζει ο άλλος; Ε όχι ρε παιδιά.
Mountzouris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Kαι λιγα λεει. Μια χαρα συμπεριφορα ειχε απεναντι στον αγοραστη. Μερικες φορες δεν χρειαζεται να σε βρισουν για να καταλαβεις πως σε υποτιμανε. Παρε για παραδειγμα τις περισσοτερες δημοσιες υπηρεσιες. Οι υπαλληλοι σου μιλανε παντα στον πληθυντικο. Αλλα πως το λενε εχει σημασια...
moldovan20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό να αναφέρω και τη δική μου περίπτωσηπου αποδεικνύει περίτρανα πόσο κολοπαιδαράδες είναι μερικοί μερικοί εδώ μέσα. Πριν κάποιο διάστημα είχα βάλει μια αγγελία για ένα laptop HP με χαλασμένη μπαταρία και φθαρμένο αριστερό πλήκτρο touchpad αλλά πλήρως λειτουργικό, χωρίς κανένα πρόβλημα.Ενδιαφέρθηκαν αρκετοί μεταξύ των οποίων και κάποιος από Διδυμότειχο που τελικά πήρε και το laptop μαζί με ένα σκληρο WD Passport 2,5'' 160GB όλα μαζί με δικά μου έξοδα μεταφοράς στα 190 ευρώ. Στην αρχή ζητούσα κάποιον από Αθήνα για να γίνει συνάντηση για να δει να δουλεύει το laptop για να μην μου λέει παπαριές μετά.Αλλά ο εν λόγω κοπρίτης μου έδινε τα περισσότερα (190 ευρώ) και τελικά του είπα οτι θα του το στείλω.Να σημειώσω οτι όσοι ενδιαφέρθηκαν για την αγγελία μου τους έστειλα φωτογραφίες του laptop τραβηγμένες με το κινητό μου για να δουν τουλάχιστον την εξωτερική του εμφάνιση η οποία ήταν άψογη εαν εξαιρέσει κανείς τα 2 παραπάνω προβλήματα. Ο εν λόγω κοπρίτης συμφώνησε και στην τιμή και στα ελλατώματα που είχε. Σάββατο πρωί πάω αγοράζω 3 μέτρα φολιδωτο ασφαλείας, αυτό με τις φουσκαλίτσες,και βρίσκω και κουτί για να τα βάλω όλα μέσα. Κυριακή κάθομαι και του περνάω τα ΓΝΗΣΙΑ WINDOWS XP PRO σε καθαρή εγκατάσταση και του φορτώνω κάποια βασικά προγραμματάκια να μπορεί να δουλεύει. Στο 2ο partition του laptop του περνάω κάπου 5.000 τραγούδια και στον εξωτερικό WD τον γεμίζω με ντοκυμανταίρ HD που είχα και τανίες.Όλα αυτά χωρίς δική του απαίτηση και μόνο από δική μου πρωτοβουλία για να τον ευχαριστήσω (κούνια που με κούναγε). Τραβάω σε video το laptop με το κινητό μου για να έχω και καλλυμένο τον κώλο μου μη μου γυρίσει και μου πει οτι δεν δουλεύει το μηχάνημα και δίπλα την εφημερίδα της Κυριακής με την ημερομηνία να φαίνεται. Διπλώνω ΟΛΑ τα παρελκόμενα ξεχωριστά με το φολιδωτό 2 και 3 φορές για να προστατευτούν πλήρως.Του βάζω και το DVD που είχε Windows XP Pro και drivers μαζί (στο laptop του ειχα εγκαταστήσει τους τελευταίους πιο πρόσφατους από το site της εταιρίας),τα βάζω όλα στο κουτί,(μαζί με την τσάντα του laptop που είχα αγοράσει τότε ξεχωριστά) λέω στην courier να βάλει και αυτοκόλλητο fragile απέξω και του το στέλνω. Στη ράχη του laptop έχει αυτοκόλλητο με το γνήσιο serial number των Win XP Pro. Πριν το στείλω συνενοήθηκα να τα στείλω με δική μου courier (ACS) επειδή έίμαι πελάτης με λογαριασμό πιστωτικό και έχω καλύτερες χρεώσεις. Του στέλνω και το tracking number της αποστολής και περιμένω να πάρει το δέμα.... PM απάντηση του κοπρίτη: "Αγαπητέ κύριε. Σας ευχαριστώ για την αποστολή του δέματος. Χθες προχώρησα στην επανεγκατάσταση του λειτουργικού (format ή να πω καλλίτερα εφαρμογή των εργοστασιακών ρυθμίσεων).Εκεί αντιλήφθηκα ότι το cd που συνόδευε τον φορητό δεν είχε ουδεμία σχέση με τον συγκεκριμένο φορητό αλλά ούτε και με το product key των win xp που ο υπολογιστής έφερε από κάτω. Εάν αναρωτηθήκατε για ποιόν λόγω προέβηκα σε format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος θα σας πω ότι πάντα όταν αλλάζω Η/Υ πάγια τακτική μου είναι η εκ νέου τοποθέτηση του λειτουργικού. Κατόπιν των παραπάνω θεώρησα απαραίτητο από μέρους μυ να σας ενημερώσω ότι μου αποστείλατε μη γνήσιο συνοδευτικό ψηφιακό μέσο για τον φορητό μη τηρούμενος αυτά που διά των μηνυμάτων σας είχατε υποσχεθεί. Επιπλέον ο κύριος που ήρθε να παραδώσει το δέμα (ACS) δεν το παρέδωσε σε μένα τον ίδιο αλλά πιεστικά απέσπασε το χρηματικό ποσό από μέλος της οικογενείας μου δίχως εγώ να ενημερωθώ για την άφιξη του δέματος διότι ήρθε απευθείας στην οικεία μου δίχως πρώτα να τηλεφωνήσει. Τα παραπάνω μου εξήγησαν στην ουσία τους λόγους που επιμείνατε για αποστολή με χρήση του γνωστού σας στην ACS και όχι με τα ΕΛΤΑ. Κατόπιν των παραπάνω περιμένω τις εξηγήσεις σας για τα παραπάνω διαφορετικά θα θεωρήσω ότι εξαπατήθηκα από μέρους σας." Του στέλνω PM και του εξηγώ τα...ανεξήγητα. 2ο PM κοπρίτη : "Πραγματικά δεν με ενόχλησε τόσο η γκανγκστερική παράδοση - παραλαβή από την ACS για την οποία δεν έχω στοιχεία για να σας κατηγορήσω, αλλά το ότι ενώ σας είχα διευκρινίσει ότι περιμένω να παραλάβω τον φορητό με το προεπιλεγμένο λειτουργικό του σύστημα winxp (Λοιπόν είμαι μέσα. Θέλω να περάσεις τα xp που είχε ο φορητός ως προεπιλογή) και ενώ συμφωνήσατε σ΄αυτό εσείς μου αποστείλατε winxp άσχετα με τον φορητό και ακόμα περισσότερο με άσχετο product key." Τα λεφτά τα πήρα και δεν έχω παράπονο.Όμως είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος με το συμβάν και με την αντιμετώπιση που μου έτυχε και ειλικρινά άλλη φορά δεν πρόκειτε να χαριστώ σε κανένα αχάριστο κοπρίτη. Προτείνω σε όσους κάνουν συναλλαγές με άτομα από εδώ μέσα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ΜΟΝΟ με συνάντηση οι συναλλαγές σας Φίλε ειλικρινά μπράβο ,μακάρι όλοι να ήταν σαν και εσένα .Αλλά τι να πεις για τον άλλο ,υπάρχουν και τέτοιοι . Ειλικρινά μου την έσπασε πολύ ο τύπος .Μια και είμαι και εγώ από τον Έβρο Πες μου ποιος είναι να πάω να του σπάσω τα μούτρα :p
Antretng Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Kαι λιγα λεει. Μια χαρα συμπεριφορα ειχε απεναντι στον αγοραστη. Μερικες φορες δεν χρειαζεται να σε βρισουν για να καταλαβεις πως σε υποτιμανε. Παρε για παραδειγμα τις περισσοτερες δημοσιες υπηρεσιες. Οι υπαλληλοι σου μιλανε παντα στον πληθυντικο. Αλλα πως το λενε εχει σημασια... Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ο άλλος μπορεί να μην τον ένοιαζαν ούτε οι ταινίες, ούτε τα τραγούδια ούτε τίποτα. Στη περιγραφή του έλεγε ότι έχει το τάδε και το τάδε πρόβλημα. Δεν έλεγε ότι δεν έχει και τους drivers. Νομίζεις ότι όλοι είναι γνώστες ή έχουν όρεξη να ψάχνουν drivers ενός παλιού laptop; Εγώ μπορεί να το περνα... ένας άλλος μπορεί όχι. Και μην ξεχνάς ότι ακούς μόνο τη μια πλευρά... οπότε είναι ωραιοποιημένη Και σε καμία περίπτωση δεν βγαίνεις με ένα κοπρίτη στο στόμα. Εδώ το άλλο το παλικάρι νόμιζε ότι το έκλεψαν και δεν προσέβαλλε καθόλου... και ο άλλος με ένα κοπρίτη στο στόμα; Και αν δεν είστε σε θέση να κάνετε αγοραπωλησίες με ιδιώτες (και όχι καταστήματα)... τότε μην τις κάνετε.
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Η Χειμερινή Σύναξις Των Γκατζολοφυλάκων. ...Πάντως ο "αγαπητέ κύριε", ήταν λίγο κάπως, κρίνοντας από ένα πράμμα : την δυσθυμία του που ο κούριερ παρέδωσε "χωρίς να προηγηθεί τηλεφώνημα". Αντικαταβολή (τα 190) - ξεαντικαταβολή, η "υποχρέωση" αλλά και η τακτική/πρακτική τους είναι η προσπάθεια παράδοσης ΠΡΩΤΑ. Αν είχε εντύπωση πως "όφειλε" να τον ειδοποιήσει πρώτα, "δουλεύει" πολύ με εντυπώσεις.... Ο δε χαρακτηρισμός "κύων αδέσποτος" από τον αράχνες, όντως μάλλον υπερβολικά περιττός ήταν για δημοσία.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.