oneofthem Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 ναι ok, πάντως το προβλέψιμο δεν το καταλογίζω, όπως και στο moon, σε δραματικές ταινίες δεν απαιτώ ανατροπή αλλά στο road ίσως λίγο περισσότερο νόημα θα ήθελα δλδ κάποια διδαχή μέσα από την τραγωδία
RottenLungs Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πολύ καλή ταινία (γύρω 7.5/10), την περίμενα πολύ καιρό και τελικά οι προσδοκίες μου δεν διαψεύτηκαν. Δεν μου φάνηκε αργή και είχε σχετικά όμορφη ροή. Ο σκηνοθέτης κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να σου περνάει τα συναισθήματα, τα διλλήματα και τους φόβους των προταγωνιστών. Ο Viggo Mortensen πολύ καλός, αν και ο σκηνοθέτης δεν του επέτρεψε να δώσει μία ανεπανάληπτη ερμηνεία. Δηλαδή πιστεύω πως κάλιστα θα μπορούσε και ένας πολύ χειρότερος ηθοποιός να παίξει την συγκεκριμένη ταινία εξίσου καλά... Η Charlize Theron αδιάφορη όπως και σε όλες τις ταινίες που έχει παίξει, ένα αγελαδίσιο βλέμα, λίγο το στώμα να χάσκει και τα λόγια που έχει μάθει απ'έξω (ευτυχώς μικρό ρόλος - Στις ημίγυμνες διαφημίσεις που κάνει καλή είναι). Το παιδί πολύ καλό, αν σκεφτείς την ηλικία του μπορείς να πείς οτι ήταν εξαιρετικός. Μια και αναφέρατε το Moon, απλά πιστεύω πως δεν συγκρίνονται. Πολύ πιο ψηλά η ερμηνεία του Sam Rockwell. Ταινιάρα, όποιος δεν την έχει δεί να τρέξει. Επίσης άμα θέλεται να ταξιδέψετε (προυπόθεση να μην νυστάζεται γιατι είναι αργή και 2.5 ώρες) να δείτε την Λευκή Κορδέλα (Das weisse Band - Eine deutsche Kindergeschichte)... Μιλάμε για μία ταινία που θα την θυμάσαι για πολύ καιρό και που δίγουρα θα ξαναδείς. Ο σκηνοθέτης δεν έφτιαξε ταινία, έργο τέχνης έφτιαξε.
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εγω δυστυχως το χω στο Desktop και μαζευει σκονι εδω και καμια βδομαδα... Ισως να βρω χρονο το σ/κ
oneofthem Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μια και αναφέρατε το Moon, απλά πιστεύω πως δεν συγκρίνονται. Πολύ πιο ψηλά η ερμηνεία του Sam Rockwell. Ταινιάρα, όποιος δεν την έχει δεί να τρέξει.*το moon το ανέφερα τυχαία ως προς το στοιχείο της ανατροπής που έγραψε ο voodooman πάντως, όχι πως έχουν καμμιά σχέση ή σύγκριση (ούτε η λευκή κορδέλλα έχει βέβαια αλλά anyway)πάντως ούτε εμένα μου φάνηκε αργό το the road, δεν είναι ούτε εκεί το πλην μου, καταλαβαίνεις από το πρώτο δευτερόλεπτο τι ταινία θα δεις ούτως ή άλλως οπότε, αν πήγαινε και πιο γρήγορα μπορεί να ήταν και κακό
yannis27gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ήταν αρκετά καλή και είχα ένα μόνιμο ψυχοπλάκωμα καθώς την έβλεπα.Μια ταινία τόσο ωμή, γκρίζα, ρεαλιστική, που έπαιζε με τα όρια της ανθρωπιάς και της θέλησης. Να τη δείτε. Συμφωνώ αλλά προτείνω ακριβώς το ανάποδο. Να ΜΗ τη δείτε, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά. Αλλιώς, θα σας χαλάσει τον ύπνο.
RottenLungs Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 *το moon το ανέφερα τυχαία ως προς το στοιχείο της ανατροπής που έγραψε ο voodooman πάντως, όχι πως έχουν καμμιά σχέση ή σύγκριση (ούτε η λευκή κορδέλλα έχει βέβαια αλλά anyway)πάντως ούτε εμένα μου φάνηκε αργό το the road, δεν είναι ούτε εκεί το πλην μου, καταλαβαίνεις από το πρώτο δευτερόλεπτο τι ταινία θα δεις ούτως ή άλλως οπότε, αν πήγαινε και πιο γρήγορα μπορεί να ήταν και κακό Αδελφέ τις ταινίες δεν τις ανέφερα επeiδή σχετίζονται με αυτό που πραγματεύεται το The Road (αλλιώς θα έλεγα να πάς και να δείς το Carriers που είναι και πολύ καλή ταινία). Το moon το ανέφερα επειδή ακούστηκε (αλλά και πάλι έχει πολλά κοινά σημεία με το Τhe Road) και την λευκή κορδέλα γιατι την είδα πρίν μία βδομάδα και πιστεύα πως θα έβρισκε φάν στο συγκεκριμένο πόστ.
hanzo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Την είδα και έχω να πω ένα.... πρώτη φορά έπιασα τον εαυτό μου να παραμιλά στο στυλ ... οχι ρε μλκ... η φυγε ρε μλκ απο εκεί .Είσαι μέσα κανονικά . Πραγματικά είναι άλλη φάση να είσαι πατέρας και να το βλέπεις. Δυνατό... πολύ δυνατό ...από όλες τις απόψεις για να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.