Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από λίγες ώρες, στην ανακοίνωση για το iPhone OS 4.0, αναφέρθηκε πως η νέα έκδοση θα διατεθεί αρχικά μόνο για τα iPhone & iPod Touch ενώ η αντίστοιχη έκδοση για το iPad θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Ο John Gruber στο Daring Fireball έχει μια καλή εξήγηση γι' αυτό, όπως και γιατί δεν υπήρξε έκδοση 3.2 για iPhone & iPod Touch, παρά μόνο για iPad:

Η ομάδα που σχεδίασε το iPad ήταν (κατά την προσφιλή τακτική της Apple) απομονωμένη από τον κόσμο. Αυτή και η ομάδα που σχεδίαζε τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone OS 4.0, δεν είχαν καμία επαφή η μία με την άλλη. Γι' αυτό και το iPhone OS 4.0 σχεδιάστηκε χωρίς πρόβλεψη για το iPad και θα μείνει έτσι, γιατί στην Apple δεν αρέσει να κάνουν βιαστικές δουλειές. Συνεπώς, το πρώτο "ενοποιημένο" λειτουργικό για iPhone, iPod Touch και iPad θα είναι το iPhone OS 4.1, το Σεπτέμβριο.

Λογικά, τότε θα δούμε και υποστήριξη ελληνικών στο iPad.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λογικο ειναι δεν γινεται major update μολις 2 μηνες μετα την κυκλοφορια του...

κανονικα δεν θα επρεπε να υπαρχει preorder για τις χωρες που προοριζεται για τελη απριλιου???

500x_ipad-bookend.jpg

Επεξ/σία από tr3quart1sta

Ξέρει κανείς τίποτα για Ευρώπη; Ρωτάω γιατί θέλω να κανονίσω να φέρω από Αμερική με κάποιον που ίσως έρθει...

Αν δεν αργήσει, έχω φίλο που πάει Γαλλία σε 2 βδομάδες περίπου... Αλλά άμα έχει 600 ευρώ και από Αμερική με την ισοτιμία και χωρίς μεταφορικά μου πάει το πολύ 400 τότε δεν συμφέρει η Γαλλία...

• Super Moderators
Ξέρει κανείς τίποτα για Ευρώπη; Ρωτάω γιατί θέλω να κανονίσω να φέρω από Αμερική με κάποιον που ίσως έρθει...

Αν δεν αργήσει, έχω φίλο που πάει Γαλλία σε 2 βδομάδες περίπου... Αλλά άμα έχει 600 ευρώ και από Αμερική με την ισοτιμία και χωρίς μεταφορικά μου πάει το πολύ 400 τότε δεν συμφέρει η Γαλλία...

Αν δεν κάνω λάθος, η είσοδος του iPad στην Ευρωπαϊκή αγορά προσδιορίζεται ως Late April.

Και ένα in-depth review:

http://www.appleinsider.com/articles/10/04/09/in_depth_review_apples_ipad_and_iphone_os_3_2.html

Ευχαριστώ...

Θα μου το κάνουν δώρο τελικά, :D , οπότε κάθομαι λίγο σε αναμμένα κάρβουνα...

Ίσως αν δω τα σκούρα, να βάλω κάποιον να μου το στείλει με courier και να χρεωθώ τα μεταφορικά μόνο...

Έχει αγοράσει κανείς με αυτή τη μέθοδο; Ξέρετε περίπου κινδύνους/κόστη;

Ευχαριστώ και πάλι...

oh multitouch me! χαχαχαχαχχαχα:lol:

- Oh it's Apple's new iPod

- iPad

- iPod

- iPad

- Ladies i know a thing or two about gadgets and I'm pretty sure that's a giant iPod

- No... look

- Will you look a that... a typo :lol::lol::lol:

επικός διάλογος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...