telegamesvg Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αλλο ενα widescreen tablet σε αντιθεση με το iPad που ειναι old school (4:3) ... Sent from my iPod touch using Insomnia.app Moνο που στην συγκεκριμενη περιπτωση old school rulez !!
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Moνο που στην συγκεκριμενη περιπτωση old school rulez !! Ειπα εγω το αντιθετο?? Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Tigran Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Θα σε χαλαγε ε...?? Sent from my iPod touch using Insomnia.app Περίπου στην ιδια θεση ειμαι κι εγώ που το περιμένω απο αμέρικα, μονο που εμενα δεν θα μου το δώσουν δωρεάν Οπότε όχι, φυσικά και δεν θα με χαλούσε! Το Archos τόσο μάπα ρε παίδες;
telegamesvg Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ειπα εγω το αντιθετο?? Oxι βεβαια , απλα σε επιβεβαιωνω , γι'αυτο σου "κλεινω" και το "ματι " ---------- Προσθήκη στις 10:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:39 ---------- Το Archos τόσο μάπα ρε παίδες; το ειδα χθες στο Πλαισιο .... Ειλικρινα χιλιες φορες ενα netbook παρα αυτο το πραγμα!!!
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Oxι βεβαια , απλα σε επιβεβαιωνω , γι'αυτο σου "κλεινω" και το "ματι " ;);)
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δεδομένου ότι η Apple δεν επέτρεπε την αγορά πάνω από 2(ή 1?) και με pre-order μου φαίνεται too much για το Πλαίσιο να μπήκε σε αυτή την διαδικασία. Δε το έχω ικανό soz. Καλά, αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Βάζει 2-3 υπαλλήλους/managers/whatever να παραγγείλουν από 2 iPads ως ιδιώτες.
Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Οσοι πανε στο Πλαισιο και δουν το iPad μη ξεχασουν να δουν και αυτο για να καταλαβουν για ποιους λογους θα πουλαει σαν τρελλο τo πρωτο . ναι αλλα εχει windows. ειναι σαν την αντζελινα τζολι σε νησι ναυαγος μαζι σου αλλα να εχει aids και να μην εχεις condoms.
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο των παραδειγμάτων και το παρομοιώσεων...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο των παραδειγμάτων και το παρομοιώσεων... Το αντίθετο! Ήταν η καλύτερη περιγραφή που θα μπορούσε να δώσει κάποιος για να γίνει κατανοητό το θέμα!
Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο των παραδειγμάτων και το παρομοιώσεων... γιατι ρε alexzzz ειναι γαμηστερο hardware αλλά τι να το κάνεις αν το software ειναι GTPK.
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 δεν είμαι εγώ αυστηρός κριτής... εσείς είχατε ανεβάσει τον πήχη! (δεν μιλάω για το νόημα αυτού... αλλά για την απόδοση του σε κείμενο)
Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 (δεν μιλάω για το νόημα αυτού... αλλά για την απόδοση του σε κείμενο) ε δε μπορουσα να γραψω καπότες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ναι αλλα εχει windows. ειναι σαν την αντζελινα τζολι σε νησι ναυαγος μαζι σου αλλα να εχει aids και να μην εχεις condoms. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παρομοίωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα