Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσο δύσκολο να είναι για ένα 14 χρονο να μάθει το iphone ? ;) Εγώ στην ίδια ηλικία 12 χρόνια πριν δεν είχα ούτε gameboy. Τώρα ξέρουν τα πάντα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δν πιστεύω οτι δν θα έβγαινε το ipad έστω κ αν το iphone δεν πούλαγε τόσο, μιλάμε για τελείως διαφορετική βιομηχανία. Οτι βοηθάνε οι πωλήσεις του iphone σίγουρα. Κ επιπλέον η Apple κατα τη γνώμη μου έχει αποδείξει οτι είναι product και οχι customer oriented company. Δηλαδή φτιάχνει τα προιόντα της όπως αυτή νομίζει οτι πρέπει να είναι, με τα features που αυτη πιστεύει οτι πρέπει να υπάρχουν ή να λείπουν. Δεν ειναι acer που δίνει τα πάντα. Αρα οσο κ να παραπονιεται ο κόσμος, δεν θα αλλάξει κατι. Take it, or leave it.

Εγώ το έθεσα κυρίως οικονομικά καθώς το iphone αύξησε πάρα πολύ τα έσοδα της Apple και όταν έχεις λεφτά κάνεις και επενδύσεις σε νέα προϊόντα. Αυτή την εντύπωση έχω. Εκτός αυτού βέβαια έφερε και τον κόσμο πιο κοντά στα προϊόντα της και είδε με άλλο μάτι τα mac γενικότερα.

Ναι, κυρίως. Αλλά σπάζομαι αφάνταστα οταν βλέπω 14χρονα να κυκλοφορύν με iphone, όπως και ανθρώπους που δεν είχαν πιάσει στα χέρια τους smartphone, πόσο μάλλον iphone/ipad και έχουν την απαίτηση να τους μάθεις ότι δν μαθαίνεται σε 2 χρόνια.

+++ 1 από εμένα...

Πόσο δύσκολο να είναι για ένα 14 χρονο να μάθει το iphone ? ;) Εγώ στην ίδια ηλικία 12 χρόνια πριν δεν είχα ούτε gameboy. Τώρα ξέρουν τα πάντα ;)

:lol::lol::lol: η σημερινλη νεολαία είναι πολύ μπροστά όντως, σε άλλες περιπτώσεις αναφερόμουν ;) Κάνε μια βόλτα Σαββάτο βράδυ στο Κεφαλάρι κ δν θα βγάλεις το iphone απτη τσέπη μέχρι να ξαναμπείς στο αμάξι.. Εγώ έτσι το βλέπω(εντάξει οχι τόσο υπερβολικά) όταν κατι που θα το πληρώνω για ενα χρόνο, τα μούλικα το έχουν για πρωινό και το χρησιμοποιούν μόνο για επίδειξη(μαγκιά τους αλλά μου τη δίνει πώς να το κάνουμε)

Εγώ το έθεσα κυρίως οικονομικά καθώς το iphone αύξησε πάρα πολύ τα έσοδα της Apple και όταν έχεις λεφτά κάνεις και επενδύσεις σε νέα προϊόντα. Αυτή την εντύπωση έχω. Εκτός αυτού βέβαια έφερε και τον κόσμο πιο κοντά στα προϊόντα της και είδε με άλλο μάτι τα mac γενικότερα.

Συμφωνώ, ειδικα στο οτι το iphone έφερε πολύ κόσμο στην Apple(έχω προσωπικά πολλα παραδείγματα). Εδώ σταμάτησα να ακούω την Apple να αναφέρεται σαν η Mac. Το iphone της Mac και τέτοια. Αλλά πιστεύω οτι το ipad θα ερχόταν ούτως η άλλως.

γιαυτό το σπρωξα εγώ το iphone για να τσιμπήσω το new iphone. Αλλά με πρόλαβε το ipad. Τουλάχιστον θα γλιτώσω 200 ευρώ απο την αγορά απο Αμερική. Ελληνική γλώσσα δεν θα έχει έτσι ?

2. Δεν έχει Ελληνικά κλπ γιατί μέχρι τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν ανακοίνωσε το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα! Για την ώρα αναφερομαστε σε ένα προϊόν που κυκλοφορεί στην Αμερική και είναι λογικό (σχετικά) να μην έχει πλήρη υποστήριξη για όλες τις γλώσσες. Όταν επισήμως θα το έχουμε στην Ελλάδα, θα έρθουν και τα Ελληνικά όπως έγινε και με το iphone. Άρα λοιπόν όσοι το θέλουμε τώρα ή το παραγγείλαμε ήδη, είναι σε γνώση μας πως θα έχουμε μια συσκευή που δεν προορίζεται ακόμη για τα μερη μας!

Ναι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και τα ελληνικά θα βγουν "σύντομα" μετά από 1 χρόνο όπως στην περίπτωση του 3G. Καλό χρυσό και το iphone και το ipad αλλά μη τα θεοποιούμε κιόλας....

Moderator Note:

Θα σας παρακαλέσω να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί, από όλες τις πλευρές.

Την επόμενη φορά δε θα μείνουμε στη διαγραφή των flame μηνυμάτων.

Υποθέτω ότι πουλάει το μοντέλο των $499 και γι αυτό η «απέχθεια» που ένιωσες, το θέμα είναι ότι η αγορά είναι ελεύθερη, δε στο πουλάει με το πιστόλι στον κρόταφο, έχουν ξαναγίνει παρόμοια πράγματα ουκ ολίγες φορές, απλά δε το αγοράζει κανείς και το κάνει έμπλαστρο.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

καποιος "εξυπνος" πουλαει ipad εδω μεσα στο φορουμ προς 600 ευρο...

δεν ηθελα να του στειλω προσωπικο μνμ αλλα το θεωρω απαραδεκτο....

και εγώ τον βρίσκω υπερβολικό αλλά:

1) είναι δικαίωμα του

2) όλο και κάποιο θα βρεθεί να το πάρει τόσο

Για Ελλάδα , όταν έρθει , θα έχει 500 ευρώ. 600ευρώ εδώ και τώρα

είναι καλή προσφορά για κάποιον tech "enthusiast" και νομίζω δεν είναι λίγοι σε αυτό το Forum.

Σορρυ για το flame αλλά κρίμα που σβήστηκε το post μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...