Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Έλα τώρα μωρέ, ένα μεγάλο ipod είναι, θύματα όλοι της Apple θα τρέξετε να το πάρετε σαν τα πρόβατα τονατάλλο!... :o

Ναι ...οκ! Αλλά επειδή φοβάμαι πως απλά «παίζεις την κασσετα» δεν μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο!

24 Απριλίου φαίνεται πως θα είναι η ημερομηνία παγκόσμιας κυκλοφορίας.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Έλα τώρα μωρέ, ένα μεγάλο ipod είναι, θύματα όλοι της Apple θα τρέξετε να το πάρετε σαν τα πρόβατα τονατάλλο!... :o

Χεχε! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές το έχω ακούσει τελευταία! Είναι κανόνας. Όταν εμφανίζεται μια καινούργια τεχνολογία ο περισσότερος κόσμος αργεί να αντιληφθεί την χρησιμότητά της. Κι όχι μόνο αυτό, έχει και μία έμφυτη εχθρότητα προς την αλλαγή. Μετά από χρόνια όταν τα touch-based interfaces είναι ο κανόνας και εμφανιστεί μια καινούρια τεχνολογία θα λένε τα ίδια, «μια χαρά κάνουμε την δουλειά μας με αφή, όσοι θέλουν το νέο interface είναι θύματα του μάρκετινγκ, ο καπιταλισμός δημιουργεί ανάγκες» και άλλα υπαρξιακά!

Τώρα θυμήθηκα τις εποχές που πρώτοεμφανίστηκαν τα γραφικά περιβάλλοντα και το ποντίκι, που πολλοί έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι οι πραγματικοί άνδρες το κάνουν μόνο με πληκτρολόγιο! Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Δημοσ.

Ναι ...οκ! Αλλά επειδή φοβάμαι πως απλά «παίζεις την κασσετα» δεν μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο!

24 Απριλίου φαίνεται πως θα είναι η ημερομηνία παγκόσμιας κυκλοφορίας.

Δε χρειάζεται να με πείσεις' date=' πεισμένος είμαι!

Μπεεε μαν! :lol:

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Χεχε! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές το έχω ακούσει τελευταία! Είναι κανόνας. Όταν εμφανίζεται μια καινούργια τεχνολογία ο περισσότερος κόσμος αργεί να αντιληφθεί την χρησιμότητά της. Κι όχι μόνο αυτό, έχει και μία έμφυτη εχθρότητα προς την αλλαγή. Μετά από χρόνια όταν τα touch-based interfaces είναι ο κανόνας και εμφανιστεί μια καινούρια τεχνολογία θα λένε τα ίδια, «μια χαρά κάνουμε την δουλειά μας με αφή, όσοι θέλουν το νέο interface είναι θύματα του μάρκετινγκ, ο καπιταλισμός δημιουργεί ανάγκες» και άλλα υπαρξιακά!

Τώρα θυμήθηκα τις εποχές που πρώτοεμφανίστηκαν τα γραφικά περιβάλλοντα και το ποντίκι, που πολλοί έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι οι πραγματικοί άνδρες το κάνουν μόνο με πληκτρολόγιο! Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Δεν είναι η νέα τεχνολογία που προβληματίζει... αλλά κάποιες ''χαζές'' ελλείψεις!!!!!! Ελλείψεις που θα μπορούσαν να καλυφτούν εύκολα, όμως....

Για παράδειγμα η απουσία υποστήριξης flash είναι απαράδεκτη για μια συσκευή που βασική της λειτουργία θα είναι το surfάρισμα στο Ίντερνετ....

Ή η έλλειψη μπροστινής καμερούλας ή θύρας usb.....

Σε αναγκάζουν αυτές οι ελλείψεις να κουβαλάς μαζί σου και το laptop....

Οπότε ποιος ο λόγος να αγοράσω το ipad άμα πρέπει να κουβαλάω και το laptop;;;;

Για τις προσωπικές μου ανάγκες, το βρίσκω πολύ άνετο για ebook reader και μόνο γι'αυτό!!!!!!!!!!!

Και σου μιλάει ένας φανατικός των προϊόντων Apple...

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί εντυπωσιαστήκαμε δεν κατάλαβα εγώ... αφού τα ξέραμε αυτά

Απλά επιβεβαιώθηκαν όλες οι περιγραφές της Apple κατά την παρουσίαση του ipad. Και είναι από τις λίγες εταιρίες που αυτό που σου παρουσιάζει είναι και το τελικό προϊόν που παίρνεις! Μπορεί να σου φαίνεται "αστείο" αλλά αν δεις άλλες εταιρίες θα καταλάβεις!

Βγαίνω λίγο offtopic για να σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα: είδες την παρουσιάση του ipad από τον jobs και σήμερα είδες πως η απόκριση και οι λειτουργίες του είναι ακριβώς οπως τις παρουσιάσαν! Δες και την αντίστοιχη παρουσίαση ενός άλλου προϊόντος και την αντίστοιχη ...πραγματικότητα: http://www.mobileinc.co.uk/2010/03/nokia-n97-promotional-video-vs-real-life/ :lol:

B)

---------- Προσθήκη στις 13:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:29 ----------

Δεν είναι η νέα τεχνολογία που προβληματίζει... αλλά κάποιες ''χαζές'' ελλείψεις!!!!!! Ελλείψεις που θα μπορούσαν να καλυφτούν εύκολα, όμως....

Για παράδειγμα η απουσία υποστήριξης flash είναι απαράδεκτη για μια συσκευή που βασική της λειτουργία θα είναι το surfάρισμα στο Ίντερνετ....

Ή η έλλειψη μπροστινής καμερούλας ή θύρας usb.....

Σε αναγκάζουν αυτές οι ελλείψεις να κουβαλάς μαζί σου και το laptop....

Οπότε ποιος ο λόγος να αγοράσω το ipad άμα πρέπει να κουβαλάω και το laptop;;;;

Για τις προσωπικές μου ανάγκες, το βρίσκω πολύ άνετο για ebook reader και μόνο γι'αυτό!!!!!!!!!!!

Και σου μιλάει ένας φανατικός των προϊόντων Apple...

Για το usb και την κάμερα συμφωνώ απόλυτα! Για το flash τα έχουμε ξαναπεί... 10 ώρες αυτονομίας του ipad μου είναι πιο σημαντικές από τις 2-3 με flash browsing!

Δημοσ.
Απλά επιβεβαιώθηκαν όλες οι περιγραφές της Apple κατά την παρουσίαση του ipad. Και είναι από τις λίγες εταιρίες που αυτό που σου παρουσιάζει είναι και το τελικό προϊόν που παίρνεις! Μπορεί να σου φαίνεται "αστείο" αλλά αν δεις άλλες εταιρίες θα καταλάβεις!

Βγαίνω λίγο offtopic για να σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα: είδες την παρουσιάση του ipad από τον jobs και σήμερα είδες πως η απόκριση και οι λειτουργίες του είναι ακριβώς οπως τις παρουσιάσαν! Δες και την αντίστοιχη παρουσίαση ενός άλλου προϊόντος και την αντίστοιχη ...πραγματικότητα: http://www.mobileinc.co.uk/2010/03/nokia-n97-promotional-video-vs-real-life/ :lol:

B)

Από τα πιο αστεία βίντεο που έχω δει!!!!!!!!! :lol:

---------- Προσθήκη στις 13:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:29 ----------

Για το usb και την κάμερα συμφωνώ απόλυτα! Για το flash τα έχουμε ξαναπεί... 10 ώρες αυτονομίας του ipad μου είναι πιο σημαντικές από τις 2-3 με flash browsing!

Ναι, για το flash τα έχουμε ξαναπει.....

Ευχάριστη έκπληξη πάντως η αυτονομία!!!!! O Walt Mossberg στο review του αναφέρει ότι έφτασε τις 11 ώρες και 30 λεπτά!!!!!!!!

Δημοσ.

Τί να λέμε τώρα ρε παιδιά...

Λέω να ξεκινήσουμε όλα τα fanboys μαζί μια προπαγάνδα εναντίον του iPad, μήπως τελικά προλάβουμε και δούμε κανένα στα χεράκια μας...

Καταραμένα προβλήματα διαθεσιμότητας...

Δημοσ.

Μια που παίζουμε τις κασέτες, ας παίξω κι εγώ τη δική μου:

Από την πρώτη στιγμή που αγόρασα το iPod Touch, σκεφτόμουν πόσο τέλειο θα ήταν να είχα κάτι τέτοιο σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Απογοητεύτηκα που το iPad δεν είχε κάτι παραπάνω να προσφέρει (με εξαίρεση το BookStore και τις δυνατότητες iWork), αλλά καταλαβαίνω τη χρησιμότητά του.

Όχι, δε θα το αγοράσω. Εκτός αν πέσει κι άλλο η τιμή του. Ή η δεύτερη γενιά έχει αυτό το "κάτι" παραπάνω. Ή βγούνε εφαρμογές που θα λατρέψω (καθόλου απίθανο).

Δημοσ.
Από τα πιο αστεία βίντεο που έχω δει!!!!!!!!! :lol:

Ναι, για το flash τα έχουμε ξαναπει.....

Ευχάριστη έκπληξη πάντως η αυτονομία!!!!! O Walt Mossberg στο review του αναφέρει ότι έφτασε τις 11 ώρες και 30 λεπτά!!!!!!!!

Στην παρουσιαση ειχε αναφερθει στην μπαταρια λεγοντας πως θα αντεχε 10 ωρες

βιντεο... αρα αμα χρησιμοποιεις λιγοτερο απαιτητικες εφαρμογες λογικο ειναι η

μπαταρια να διαρκεσει ακομα περισσοτερο!! :P

ΥΓ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ insomnia.app ΓΙΑ IPAD ! ME NEA FEATURES ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...!

Δημοσ.

H Apple Germany λένε έκανε 75.000 κομμάτια παραγγελία ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ξεπεράσει τις 250.000 ;) Θα σπάσει ταμεία το Ipad ;) Για τέλη Απριλίου το βλέπετε για Ελλάδα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...