DimAslan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Άγιε Βασίλη.... Ήμουνα καλό παιδίιιιι... Δεν θα ξαναζητήσω τίποτααααα... Φέρε μου τώρα ένα iPad... (δηλ. δεν θα ξαναζητήσω μέχρι να βγάλει η Apple κάτι καινούργιο)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Άγιε Βασίλη.... Ήμουνα καλό παιδίιιιι... Δεν θα ξαναζητήσω τίποτααααα... Φέρε μου τώρα ένα iPad... (δηλ. δεν θα ξαναζητήσω μέχρι να βγάλει η Apple κάτι καινούργιο)... δλδ δεν θα ξαναζητησεις τιποτα μεχρι το πολυ ιουνιο οπου μαλλον θα εχει βγει κανενα iPhone 4G ή/και MBP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ακριβωωωωως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 εγώ που είμαι πτωχός (πλην τίμιος) έχω iphone (το mac χτες το πούλησα) Χμμ, πρέπει να είναι κάποιου είδους τιμωρία για όσους έχουν iPhone και δεν είναι πλούσιοι, lol! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αυτό το Asus Eee PC T101MT το είδατε;;; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ise4yQhCWq0[/ame] Φτάνει στην Ευρώπη τον Απρίλη, κοστίζει όσο το 16άρι wifi iPad (499 ευρώ), αλλά είναι ολοκληρωμένος υπολογιστής σε όλα και για όλα!!!!!! Σίγουρα δεν έχει το design και το touchscreen που έχει το iPad, αλλά σίγουρα υπερτερεί σε όλα τα άλλα!!!!!! Εγώ με βλέπω να αγοράζω αυτό αντί για το iPad.... Φανατικός της Apple είμαι, μπορώ να ανεχτώ όλες τις ελλείψεις, αλλά όχι και να βλέπω τις ιστοσελίδες με μπλε κουτάκια αντί για flash... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Διόρθωσε λίγο το link να το δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Διόρθωσε λίγο το link να το δούμε Το διόρθωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Καλό φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φαίνεται... ή είναι και καλό; Μακάρι... Κι εγώ θα ήθελα ένα καλύτερο του iPad που θα κάνει και όλα τα άλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 #)%*(^@ την apple μου... στεναχωρήσανε την Alyssa μου... Noooo!!!! Just got an email from #Apple saying they canceled my #iPad order!!! Did anyone else receive this? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φαίνεται... ή είναι και καλό; Μακάρι... Κι εγώ θα ήθελα ένα καλύτερο του iPad που θα κάνει και όλα τα άλλα... δείτε και αυτό το videaki http://vimeo.com/10137540 απο το asus, μαλλον θα σας απογοητεύσει, δεν μου φαίνεται και πολύ γρήγορο και κάπως η απόκριση της οθόνης φαίνεται επίσης αργη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 #)%*(^@ την apple μου... στεναχωρήσανε την Alyssa μου... Noooo!!!! Just got an email from #Apple saying they canceled my #iPad order!!! Did anyone else receive this? Τι τα ήθελε τα 3;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Τι τα ήθελε τα 3;;; "I ordered iPads for me, mom & David"... η καλή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 αχουτο μωρε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 "I ordered iPads for me, mom & David"... η καλή μου Ένα και πολύ της είναι!!!!! Και ο David ποιος είναι;;;; Αν πρόσεξες πρώτα έρχεται η μαμά και μετά ο David!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα