DimAslan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ναι καλά... Αν και όποτε... Γιατί το γυρνάνε όλοι σε mobile λειτουργικά άραγε; Τί θα γίνει όταν θα αρχίσουν να τρέχουν τα flash στις ιστοσελίδες όσον αφορά την κατανάλωση; Να δούμε... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ο ορισμός του καταναλωτισμού. Δεν σκόπευα να το αγοράσω και σε 2 εβδομάδες πάει ένας φίλος Αμερική.499 U.S. dollars = 364.952827 Euros Ξέχασες τον VAT(Φ.Π.Α.) που διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Το κάνεις online αγορά απο κατάστημα άλλης πολιτείας και τον γλυτώνεις και αυτόν. Τα μεταφορικά τις περισσότερες φορές είναι free. Απλά θα πρέπει να ρυθμίσει τις μέρες παραγγελείας-αποστολής ώστε πριν φύγει πάλι για ελλάδα να το εχει στα χέρια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvamv Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 υπαρχει κάποιο νέο σχετικά με bluetooth η wifi tethering απο κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 φοβερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitro912gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το στριπακι δεν είναι ολόκληρο, λείπει το τελευταίο κομμάτι, που βγάζει και το νόημα της ιστορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 το είδα και εγώ στο twitter του hal, αλλά και έτσι βγαίνει νόημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 το είδα και εγώ στο twitter του hal, αλλά και έτσι βγαίνει νόημα εγω δεν εβγαλα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Τότε δεν θα σε βοηθήσει ούτε το ολόκληρο http://tweetphoto.com/15320825 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Τότε δεν θα σε βοηθήσει ούτε το ολόκληρο http://tweetphoto.com/15320825 οχι το καταλαβα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 shipαρε το, shipαρε το, δεν μπροω δεν μπορω να περιμενω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Να που χρειάζεται μια χρονομηχανή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 θα πανε κατι φιλοι μου αμερικη , και θα μου φερουν ενα ipad. πρεπει να κανω preorder , η θα βρουν στο applestore που θα πανε ?? 5-10 πανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 η θα βρουν στο applestore που θα πανε ?? :lol::lol::lol::lol::lol:!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pathfinder27200 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να αντικαταστησω στο ipad την απιυσια του usb? υπαρχει αλλος τροπος να μεταφερω δεδομενα εκτος απο wifi? Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα