Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! Ότι να'ναι! Χαχαχαχα

Παίδες από Αμερική με tax, έξ. αποστολής και 20$ για αυτόν, μου το στέλνει με 450€... Τι λέτε; Αξίζει;

Μιλάω για την Wifi έκδοση 16GB.

Δημοσ.
Δεν μπορεί να σου στείλει 2 ε;

Όσα θέλω στέλνει. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου δώσω το email του. Το θέμα είναι αν συμφέρει, γιατί γύρω στα 459€ θα έχει και όταν έρθει Ελλάδα και θα έχουμε και εγγύηση. Όχι ότι χρειάστηκε ποτέ το iPhone μου service, αλλά λέμε τώρα.

Ουσιαστικά βγαίνει:

iPad Wifi 16GB: 499$

Tax: 9% = 45$

Έξ. Αποστολής: 40$

Δικό του μερίδιο: 20$

Σύνολο βγαίνει γύρω στα 440€

Δημοσ.

Λογικά, στα iPad δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση, όπως δεν υπάρχει πρόβλημα και με τα MacBook, τα αγορασμένα από το εξωτερικό.

Μόνο στα iPhone υπάρχει ιδιόμορφο καθεστώς με την εγγύηση τους στην Ελλάδα. Σε αυτό φταίει το γεγονός πως αυτά εισάγονται κατευθείαν από τη Vodafone και τη Cosmote και γι' αυτό είναι αυτές οι ίδιες υπεύθυνες για το service τους, ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία της Apple δεν έχει καμία ανάμιξη με αυτά.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πότε θα έρθει ελλάδα και πόσο αλήθεια θα κοστίζει... Τίποτα απ´ τα δύο δεν είναι γνωστό προς στιγμήν...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο στις 3 του μήνα που βγαίνει έξω να ανακοινώσουν το χρονοδιάγραμμα και στις άλλες χώρες...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Ένα θέμα επίσης είναι πότε θα μπορούμε να γράφουμε ελληνικά. Τι διάολο αφού υπάρχει στο iphone os γιατί δεν το βαζαν εξ αρχής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
οτι ναναι...
Τι ακριβως ζορυ τραβας; Ειπα να φερω ενα παραδειγμα οτι ο ρυθμος που "χανει" αυτονομια η μπαταρια δεν ειναι ιδιος για ολες τις συσκευες, διαφερει απο κατασκευαστη σε κατασκευαστη.

Δεν ειχα ποτε την ευλογια να εχω apple συσκευες, οποτε φερνω παραδειγμα με αυτες που εχω.

Ή μηπως ηταν κριτικη που εχω gx30i; Σε αυτην την περιπτωση, oh, dear...

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.

στο άλλο θέμα για το αντίστοιχο της ms πάντως έπεσε τουμπέκα, κανείς δεν κράζει τα ίδια αρνητικά με το ipad, τι να πει κανείς...

Δημοσ.
στο άλλο θέμα για το αντίστοιχο της ms πάντως έπεσε τουμπέκα, κανείς δεν κράζει τα ίδια αρνητικά με το ipad, τι να πει κανείς...
Εκει εχουμε πιο φλεγοντα ζητηματα να κραξουμε. Αργη αποκριση, απουσια copy paste και αλλλα ωραια :lol:

Ποιο αντιστοιχο θεμα; Για το windows mobile 7 δεν λες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...