Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361975 Πλάκα μου κάνεις? Το "service" του Γερμανού δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Apple! Απλά μας βρήκαν κορόιδα και μας δουλεύουν κανονικά! Ψάξε λίγο να δεις πως δουλεύει το service της Apple στην Αμερική ή στην Αγγλία και θα καταλάβεις!
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Πλάκα μου κάνεις? Το "service" του Γερμανού δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Apple! Απλά μας βρήκαν κορόιδα και μας δουλεύουν κανονικά! Ψάξε λίγο να δεις πως δουλεύει το service της Apple στην Αμερική ή στην Αγγλία και θα καταλάβεις! δεν ξερω αν το διαβασες παντως λεει πως του εδωσε η apple καινουριο iphone...:-D
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 δεν ξερω αν το διαβασες παντως λεει πως του εδωσε η apple καινουριο iphone...:-D Ναι γιατί το πήρε πατριωτικά και το έψαξε το θέμα! Αλλά δεν αρκεί αυτό για να βάλουν μυαλό οι δικές μας "αντιπροσωπείες" και τα "service"!
nitro912gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δηλαδή εσείς τόσα χρόνια έχετε ακούσει πολλές περιπτώσεις γνωστών σας που χρειάστηκε να αλλάξουν μπαταρία σε ipod/iphone? nop, αλλά το ipod mini μου έχει χάσει πολλές από τις ώρες που κράταγε, οπότε το σκέφτομαι για κανένα kit μπαταρίας.
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 nop, αλλά το ipod mini μου έχει χάσει πολλές από τις ώρες που κράταγε, οπότε το σκέφτομαι για κανένα kit μπαταρίας. φορτιζες παντα μεσω usb?? δοκιμασες να το αδειασεις πληρως και μετα να το γεμισεις??
MilesSmiles Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 φορτιζες παντα μεσω usb??? αυτό τι σχέσει έχει;
nitro912gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 φορτιζες παντα μεσω usb?? δοκιμασες να το αδειασεις πληρως και μετα να το γεμισεις?? usb και με μετατροπέα usb σε πρίζα ρεύματος, δεν έχει να κάνει, όλες οι μπαταρίες χάνουν απόδοση με τον καιρό, όσο καλές και να είναι. Αν πρώτα κράταγε 18 ώρες, τώρα άντε να κρατάει 8. Δεν με χαλάει πάντως το έχω 5+ χρόνια. Δεν είδα κανέναν φίλο μου με άλλα φθηνότερα mp3 να αντέχει τόσα χρόνια, ευτυχώς δηλαδή, γιατί κορόιδο με ανεβάζαν, κορόιδο με κατεβάζαν όταν το πήρα.
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 αυτό τι σχέσει έχει; αμα φορτιζεις μεσω usb απο pc(δεν ειμαι σιγουρος) η mac φορτιζει καλυτερα σε σχεση με το φορτισμα μεσω μπριζας ...
konnak Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) αμα φορτιζεις μεσω usb απο pc(δεν ειμαι σιγουρος) η mac φορτιζει καλυτερα σε σχεση με το φορτισμα μεσω μπριζας ... Λάθος. Με φόρτισμα από wall socket το ipod φορτίζεται πλήρως (full charge), ενώ με φόρτισμα από USB θύρα φορτίζεται γρήγορα (quick charge), δηλαδή περίπου στο 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας . EDIT: Τελικά λάθος ήμουν και εγώ. Ίδιος είναι ο τρόπος φόρτισης, είτε είναι μέσω high-powered USB είτε από wall socket power adapter: Once connected' date=' your iPod battery will be 80 percent charged in about an hour, and fully charged in about 4 hours (time may vary with models - iPod nano is 80 percent charged in 1.5 hours and fully charged in about 3 hours and iPod (5th generation) is 80 percent charged in 2 hours and fully charged in about 4 hours). You can disconnect and use your iPod before the battery is fully charged, and you don't have to wait until it's completely empty before charging it again. This is because lithium-ion batteries, such as those used in iPod, have none of the memory effects seen in nickel-based rechargeable batteries. The battery stops charging when it's full, so you don't have to worry if you leave it plugged in overnight (leaving your iPod connected to an electrical source all the time doesn't continuously charge it). Once the battery is charged (the battery icon will stop animating), disconnect your iPod. If you're using your computer to charge iPod, make sure that you disconnect your iPod correctly when it's finished charging.[/quote'] Από το site της Apple: Charging your iPod battery. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2010 από konnak
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Λάθος. Με φόρτισμα από wall socket το ipod φορτίζεται πλήρως (full charge), ενώ με φόρτισμα από USB θύρα φορτίζεται γρήγορα (quick charge), δηλαδή περίπου στο 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας . EDIT: Τελικά λάθος ήμουν και εγώ. Ίδιος είναι ο τρόπος φόρτισης, είτε είναι μέσω high-powered USB είτε από wall socket power adapter: Από το site της Apple: Charging your iPod battery. το προβλημα παρουσιαζεται οταν χρησιμοποιεις κινεζικους φορτιστες και οχι Apple iPod Power Adapter το οποιο δεν αναφερεται...
georgeadams Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω γιατί τσακώνεστε. Έτσι όπως είναι κατασκευασμένο το iPad είναι πολύ δύσκολο να για έναν απλό χρήστη να το ανοίξει για να αντικαταστήσει μόνος του την μπαταρία. Το να σου στείλουν μια νέα συσκευή με αυτήν την χρέωση μου φαίνεται απολύτως λογικό λοιπόν. Γιατί μην ξεχνάμε πως μιλάμε για συσκευές που η εγγύηση τους έχει λήξει (αλλιώς θα στην αλλάζουν δωρεάν). Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2010 από georgeadams
nitro912gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 το προβλημα παρουσιαζεται οταν χρησιμοποιεις κινεζικους φορτιστες και οχι Apple iPod Power Adapter το οποιο δεν αναφερεται... χρησιμοποιώ αυτό :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912267 και δεν έπαθα τίποτα... είπαμε, αγοράζουμε apple, αλλά όχι τυφλά.
Tigran Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Batteries.htm Η φθηνότερη όπως θα δείτε, έχει 100€. Οπότε το να σου αλλάζουν με 100€ ολόκληρη την συσκευή, εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Άσε που όταν σου λέει μια εταιρεία "αν χαλάσει η μπαταρία σου αλλάζω ολόκληρη τη συσκευή" δείχνει το πόσο σίγουρη είναι για το προϊόν της. 2.5 χρόνια iPhone χρησιμοποιώ και ναι μεν η μπαταρία δεν διαρκεί όσο παλαιότερα, αλλά σίγουρα δεν έχει χαλάσει. Φίλος μου πήρε πρόσφατα το HD2 και το φορτίζει κυριολεκτικά κάθε βράδυ, ενώ εγώ το φορτίζω μια φορά στις 2-3 μέρες.
kurkosdr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 . Αν πρώτα κράταγε 18 ώρες, τώρα άντε να κρατάει 8. Συμφωνοι, αλλα υπαρχουν διαφορες μεταξυ των κατασκευαστων. Πχ η μπαταρια του laptop μου δεν εχει χασει παρα μονο 10 λεπτα αυτονομιας. Βεβαια και εγω κανω το καθηκον μου και παντα βγαζω την μπαταρια οταν δουλευω απο ρευμα και παντα το φορτιζω κλειστο. Αντιθετα με το sharp gx30i, οσο και να το προσεχεις, η μπαταρια ειναι σιγουρο να παει κατα διαολου.
nitro912gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Συμφωνοι, αλλα υπαρχουν διαφορες μεταξυ των κατασκευαστων. Πχ η μπαταρια του laptop μου δεν εχει χασει παρα μονο 10 λεπτα αυτονομιας. Βεβαια και εγω κανω το καθηκον μου και παντα βγαζω την μπαταρια οταν δουλευω απο ρευμα και παντα το φορτιζω κλειστο.Αντιθετα με το sharp gx30i, οσο και να το προσεχεις, η μπαταρια ειναι σιγουρο να παει κατα διαολου. δεν αμφιβάλω, και εγώ μόλις φέτος έμαθα για την σωστή λειτουργία των μπαταριών, αφού πρώτα χάλασα στο παλιό μου φορητό την μπαταρία του με αποτέλεσμα στον 1 χρόνο να κρατάει μισή ώρα (το είχα στο ρεύμα συνέχεια και δεν το άφηνα να ξεφορτήσει τακτικά), αυτό που λέω συνέβη καθαρά λόγο δικής μου άγνοιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα