Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν σου στέλνουν καινούργιο δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό, απλά θα πρέπει να κανεις back up όλα τα αρχεία, το οποίο δεν ξέρω πόσο ταλαιπωρία θα είναι.

Τραγικό θεωρώ αυτο

Note: Your iPad is not eligible for Battery Replacement Service if the product has been damaged, for example, as result of an accident, liquid contact, disassembly, unauthorized service or unauthorized modifications, or if the product is not operating correctly as a result of a component failure

Δηλαδή αν έχει μια γρατζουνιά και εσύ το στέλνεις για μπαταρία δεν στο αλλάζουν? και τι κάνεις τότε?

=]

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
αν σου στέλνουν καινούργιο δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό, απλά θα πρέπει να κανεις back up όλα τα αρχεία, το οποίο δεν ξέρω πόσο ταλαιπωρία θα είναι.

=]

δεν είναι καθόλου ταλαιπωρία...

γίνεται αυτόματα από το itunes όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή...

• Super Moderators
Δημοσ.
Τραγικό ;)

ε καλά μωρέ και για τα ipod κάτι τέτοια λέγανε και γέμισε το internet με κιτ αλλαγής.

Δηλαδή εσείς τόσα χρόνια έχετε ακούσει πολλές περιπτώσεις γνωστών σας που χρειάστηκε να αλλάξουν μπαταρία σε ipod/iphone?

B)

Δημοσ.
Δηλαδή εσείς τόσα χρόνια έχετε ακούσει πολλές περιπτώσεις γνωστών σας που χρειάστηκε να αλλάξουν μπαταρία σε ipod/iphone?

Δηλαδή αυτό τώρα είναι σοβαρή απάντηση?

Δημοσ.

haters will hate.

εγω θελω το ipad , θελω ομως να μπορω να τρεχω εφαρμογες .dmg.

αφου το ipad δε μπορει να το κανει , αναγκαστικα πρεπει να κοιταξω κατι αλλο.

φανταζομαι ειναι αρκετα τραγικο να περιμενω μηπως βγει καποιο update or mod που

θα επιτρεπει στο ipad να κανει αυτα που θελω οποτε κοιταω win7...

μετα το ipad τι ? το archos9 ?

Δημοσ.

δεν νομιζω να ειναι το καταλληλο μερος για να αναρωτηθεις τι θα αγορασεις..

δες ενα θεμα που εχει ανοιχτει στην κατηγορια φορητων υπολογιστων...

Δημοσ.
haters will hate.

Kαλή ερώτηση!!

Archos 9 η αργότερα το hp slate , microsoft courier και φαντάζομαι πολλά άλλα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δηλαδή αυτό τώρα είναι σοβαρή απάντηση?

Ναι, με την έννοια ότι θεωρούμε μεν τραγικό το ότι δεν αλλάζει η μπαταρία, ενώ πρακτικά δεν χρειάστηκε ποτέ να την αλλάξουμε! Συνεπώς από τη στιγμή που το 99% των χρηστών δεν έχει πρόβλημα, είναι λογικό για το 1% η Apple να προτιμά να αντικαταστήσει εντελώς τη συσκευή!

Δεν μου απαντήσεις ποτέ όμως πόσοι γνωστοί σου χρειάστηκε να αλλάξουν μπαταρία σε προϊόντα της Apple! Δεν λέω, καλές οι θεωρίες αλλά ας κοιτάξουμε και λίγο την πραγματικότητα! :)

Επεξ/σία από billdanos
Δημοσ.
haters will hate.

Δε σε καταλαβαίνω. Για να τρέχει .dmg θα πρέπει να τρέχει Mac OS X. Άρα, αποκλείεις μηχανάκια με Android, Windows, Linux. Αλλά και το Mac OS X αποκλείεται γιατί τρέχει πλέον μόνο σε επεξεργαστές intel και το ipad έχει επεξεργαστή τεχνολογίας ARM.

Κι εγώ θα ήθελα να φτιάχνει και πίτσα αλλά μερικά πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλουμε.

Δημοσ.
Ναι, με την έννοια ότι θεωρούμε μεν τραγικό το ότι δεν αλλάζει η μπαταρία, ενώ πρακτικά δεν, χρειάστηκε ποτέ να την αλλάξουμε! Συνεπώς από τη στιγμή που το 99% των χρηστών δεν έχει πρόβλημα, είναι λογικό για το 1% η Apple να προτιμά να αντικαταστήσει εντελώς τη συσκευή!

Αν εσύ είχες ένα προϊόν ακριβοπληρωμένο και σε ερώτηση σου προς τον πωλητή τι γίνεται σε περίπτωση που χαλάσει, σου απαντούσε

"δε χαλάει" πόσο ηλίθια θα θεωρούσες την απάντηση του?

Οταν πας να αγοράσεις ένα ακριβό αυτοκίνητο (δεν συγκρίνω Ferrari - Apple, μην ακούσω καμιά μπαρούφα) και ρωτάς τον αντιπρόσωπο "τι θα κάνω αν μου χαλάσει", πόσο γαμάτο θα ήταν να ακούσεις:

- "Δεν χαλάει, ξέρεις πολλές Ferrari φίλων σου να χάλασαν? Ε κι αν χαλάσει μας πληρώνεις και σου φέρνουμε καινούριο αμάξι. Α και που 'σαι, αν η ferrari είναι γρατζουνισμένη, δεν στην αλλάζουμε."

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν εσύ είχες ένα προϊόν ακριβοπληρωμένο και σε ερώτηση σου προς τον πωλητή τι γίνεται σε περίπτωση που χαλάσει, σου απαντούσε

"δε χαλάει" πόσο ηλίθια θα θεωρούσες την απάντηση του?

Οταν πας να αγοράσεις ένα ακριβό αυτοκίνητο (δεν συγκρίνω Ferrari - Apple, μην ακούσω καμιά μπαρούφα) και ρωτάς τον αντιπρόσωπο "τι θα κάνω αν μου χαλάσει", πόσο γαμάτο θα ήταν να ακούσεις:

- "Δεν χαλάει, ξέρεις πολλές Ferrari φίλων σου να χάλασαν? Ε κι αν χαλάσει μας πληρώνεις και σου φέρνουμε καινούριο αμάξι. Α και που 'σαι, αν η ferrari είναι γρατζουνισμένη, δεν στην αλλάζουμε."

Παλι θεωρητικά μιλάς! Σου εξηγεί πως αν χαλάσει η μπαταρία σου, σου δίνει νέα συσκευή στο κόστος της ...μπαταρίας!

Και ναι, από τη στιγμή που τόσα χρόνια δεν χρειάστηκε να αλλάξω μπαταρία ούτε καν στο πρώτο μου αρχαίο ipod, ΔΕΝ με ενδιαφέρει το θέμα!

Simple!

Για άλλους είναι τραγικό αλλά δεν μπορώ να συμμεριστώ τον εκνευρισμό τους!

B)

PS: Δεν σου είπε πως αν το πάρεις και είναι γρατζουνισμένο ή έχει άλλο πρόβλημα, δεν θα στο αντικαταστήσει ή θα σε χρεώσει (ίσα ίσα η Apple στο αλλάζει με συνοπτικές διαδικασίες -άσχετα αν στην Ελλάδα κάποιοι κάνουν τον Κινέζο- )! Για την μπαταρία ΜΟΝΟ είναι η ανακοίνωση αυτή!

Δημοσ.
Παλι θεωρητικά μιλάς! Σου εξηγεί πως αν χαλάσει η μπαταρία σου, σου δίνει νέα συσκευή στο κόστος της ...μπαταρίας!

Α δηλαδή εγώ είμαι ο παράλογος που βρίσκω τρελό αντί να μου αλλάζει ένα χαλασμένο προϊόν τσάμπα, να μου το προσφέρει στην τιμή μπαταρίας? Και μάλιστα είναι και καλό customer service γιατί το δίνει σε τιμή ...μπαταρίας!!!! Έπρεπε δηλαδή με μια διεστραμμένη λογική να το πληρώνω καινούριο αν δεν ήταν τόσο επαγγελματίες..

Δεν σου είπε πως αν το πάρεις και είναι γρατζουνισμένο ή έχει άλλο πρόβλημα, θα σε χρεώσει!
What is iPad Battery Replacement Service?

If your iPad requires service due to the battery’s diminished ability to hold an electrical charge, Apple will replace your iPad for a service fee.

----------------------------------------------------------------------------

Για την μπαταρία ΜΟΝΟ είναι η ανακοίνωση αυτή!

Note: Your iPad is not eligible for Battery Replacement Service if the product has been damaged, for example, as result of an accident, liquid contact, disassembly, unauthorized service or unauthorized modifications, or if the product is not operating correctly as a result of a component failure.

How much does it cost?

The service costs $99, plus $6.95 shipping. The total cost is $105.95 per unit.

All fees are in U.S. dollars and are subject to local tax.

Ξέρεις να διαβάζεις?

Δημοσ.

PS: Δεν σου είπε πως αν το πάρεις και είναι γρατζουνισμένο ή έχει άλλο πρόβλημα, δεν θα στο αντικαταστήσει ή θα σε χρεώσει (ίσα ίσα η Apple στο αλλάζει με συνοπτικές διαδικασίες -άσχετα αν στην Ελλάδα κάποιοι κάνουν τον Κινέζο- )! Για την μπαταρία ΜΟΝΟ είναι η ανακοίνωση αυτή!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=361975

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...