DimAslan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Κι εγώ δεν λέω μόνο για την Apple... Λέω για όλους... Κι εμάς που τρέχουμε και ψαχνόμαστε, περιμένοντας να μπούμε στην λίστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δε φταίει η Apple για το πώς διαμορφώνονται οι τιμές στην Ελλάδα! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 H πρώτη διαφήμιση: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yKBV-FFcKu8&feature=player_embedded[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 H πρώτη διαφήμιση: http://www.youtube.com/watch?v=yKBV-FFcKu8&feature=player_embedded την ειδαμε 2 φορες στα oscars :devil: δε θελουμε αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billxl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τουλάχιστον, όταν κάποτε έρθει στην Ελλάδα να έχει υποστήριξη ελληνικών και να μην έχουμε τις μαμακίες του iphone.Αλλιώς να πάνε να ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πόσοι άνθρωποι παγκοσμίως μιλάνε Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά και πόσοι ελληνικά; Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση πιθανώς απαντάει και στην ερώτηση για το λόγο που κυκλοφορεί πρώτα σε αυτές τις χώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ιταλικά εκτός από την Ιταλία πού μιλάνε; Δεν είμαστε σχεδόν στα ίδια ποσοστά; Νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση άλλοι είναι οι λόγοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ε μην συγκρίνουμε τώρα Ιταλία με Ελλάδα. Πέραν του πληθυσμού,πολύ μεγαλύτερη και πιο "δυνατή" χώρα η Ιταλία ή η Γαλλία από την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 υπαρχει περιπτωση να τρεξει καπως εφαρμογες dmg?? (το θελω για να παιζω online poker ). δυστηχως σπουδαζω πατρα και πουλησα το λαπτοπ μου , και πρεπει να παρω κατι για να εχω οταν πηγαινω Αθηνα. Θα πανε κατι φιλοι μου Νεα Υορκη αρχες Απριλιου. 1)Θα μπορουν φανταζομαι να παρουν απο καποιο applestore. 2)Στο τελωνιο θα υπαρχει προβλημα?Δεδομενου οτι βγηκε μολις εκεινες τις μερες οποτε δε θα γινοταν να το ειχαν φερει απο την Ευρωπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δεν απαγορεύεται κάποιος να αγοράσει κάτι από τις Η.Π.Α. έστω και αν δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη, απαγορεύεται να το πάρεις και να το πουλήσεις μετά στην Ελλάδα. Οπότε αν το έχεις εκτός συσκευασίας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 υπαρχει περιπτωση να τρεξει καπως εφαρμογες dmg??(το θελω για να παιζω online poker ). Όχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 btw σήμερα ξεκινάει (ή ξεκίνησε, δεν ξέρω) η προπαραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 btw σήμερα ξεκινάει (ή ξεκίνησε, δεν ξέρω) η προπαραγγελία Και όσο πλησιάζει ο καιρός ξαναρωτώ: Ωραία, άντε και πήραμε την full έκδοση με WiFi, 3G κλπ κλπ κλπ... Τι θα κάνουμε με τη micro sim??? Αρκεί να ψαλιδίσουμε μία οποιαδήποτε sim για να χωρέσει στην υποδοχή ή θα πάρουμε τον π@ύλ@? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Θα μας πει ο πρώτος ο γενναίος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Προσφέρομαι να είμαι ο πρώτος... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα