Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad:

- 3 Απριλίου για την έκδοση WiFi στην Αμερική

- τέλος Απριλίου για την έκδοση 3G+WiFi στην Αμερική

- τέλος Απριλίου για όλες τις εκδόσεις στην Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Καναδά Ελβετία.

Για τον υπόλοιπο κόσμο (και την ελλάδα) καμία αναφορά ακόμα. :(

CUPERTINO, California—March 5, 2010—Apple® today announced that its magical and revolutionary iPad will be available in the US on Saturday, April 3, for Wi-Fi models and in late April for Wi-Fi + 3G models. In addition, all models of iPad will be available in Australia, Canada, France, Germany, Italy, Japan, Spain, Switzerland and the UK in late April.

Beginning a week from today, on March 12, US customers can pre-order both Wi-Fi and Wi-Fi + 3G models from Apple’s online store (http://www.apple.com) or reserve a Wi-Fi model to pick up on Saturday, April 3, at an Apple retail store.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάλαβα, πάλι μάγκες θα γίνουν τα παλικάρια του ebay :D

E ρε κωλόφαρδοι Αμερικάνοι...

Στα ~430€ το 16άρι στην Αγγλία σύμφωνα με αυτό

Επεξ/σία από Tigran

Όσο συνεχίζουν και μας βάζουν τελευταίους στις λίστες τους... Ελλαδιστάν...

Αν θυμάστε, σε μια χώρα σαν τη δική μας που κάθε κάτοικος έχει δύο ή τρια κινητά, το iPhone 3G μας ήρθε μαζί με όλες τις άλλες τριτοκοσμικές χώρες... Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι...

Γιατί η Ιταλία να έχει iPad στις 3 απρίλη λοιπόν; Έχει να κάνει με τί; Αυτό δεν καταλαβαίνω...

Τόσο πιο μπροστά είναι από εμάς;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δεν είναι θέμα Ελλάδας. Είναι θέμα αντιπροσώπευσης σε μια μικρή αγορά. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει και με τις εγχώριες εταιρείες που είναι Apple retailers. Βέβαια έτσι όπως μας γαμάνε στους φόρους και στη μείωση των εισοδημάτων, σου λέει και η Apple "σιγά μην τους περισσεύουν και για ipad" :lol::lol::lol:

Πάντως στην Αθήνα εδρεύει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα τηλεφωνικής υποστήριξης της Apple στην Ευρώπη! Πήρα τηλέφωνο από UK και μίλαγα στα Ελληνικά με ένα παιδί από Αθήνα!!!! Και πραγματικά η εξυπηρέτηση που έλαβα ήταν άψογη!!!!! Εύγε!!!!

Παιδιά ντάξει οκ το καταλαβαίνω κ εγώ το θεωρώ χαζό που μας έχουν γραμμένους αλλά από την άλλη δεν πάει αναλογικά με τον πληθυσμό / κέρδος της εταιρίας ?... μη μου πει κανείς ότι τα ίδια βγάζει η apple από γερμανία , γαλλία κτλ.. κ τα ίδια από ελλάδα.. μη τρελαθούμε τώρα...γιαυτό και δεν αποτελούμε 1ο στόχο ούτε καν 20ο... όταν κ όποτε.. ε δε θα σκάσουμε κιόλας...

καλά..μπορεί και να σκάσουμε λίγο.. αλλά ας μην το δείχνουμε..τουλάχιστον πολύ..... ας κρατήσουμε χαρακτήρα.. δεν μας θέλουν μια, δεν τους θέλουμε δέκα.. που λέει ο λόγος...:o

κατάρααααα...γιατί να μην ήμουν γαλλίδα, να έχω θέα κ τον πύργο του Αιφελ, κ κάθε πρωί να έπινα σοκολάτα βιενουά ? οεο :X κ στις 3 μαρτίου να πήγαινε στο apple store κ να τσίμπαγα έτσι απλά κ εύκολα ένα ipad από ένα apple genius πωλητή/τρια..

Μόλις μου εξηγήσεις που στον beowulf ευθύνεται η Ελλάδα για το ότι την έχει χεσμένη η apple θα συνεχίσουμε την κουβέντα...

Σκέψη και λογική. Επώδυνες διαδικασίες.

Οι λόγοι είναι προφανείς... Δεν λέω αυτό...

Λέω όμως ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι... Δεν υπάρχει λόγος πια... Έλεος δηλαδή... Ενωμένη ευρώπη; Ενιαίο νόμισμα; Και καλά θα μπορούσαμε να κυκλοφορούμε οι άνθρωποι στις Ευρωπαϊκές χώρες άνετα και μόνο με την ταυτότητά μας αλλά δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα ένα προϊόν;

Άσε για την ισοτιμία δολλαρίου-ευρώ που την έχουνε ξεσκίσει... Γιατί να πληρώσω 499 ευρώ για 499 δολλάρια; Για να μην στεναχωρηθούν τα αμερικανάκια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...