Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
ας τα ακουσουν αυτα μερικοι που πανε σαν σκυλακια πισω απο την Apple...

οτι δεν μας αρεσει το βγαζουμε σκαρτο και απλα δεν το ενσωματωνουμε...

Γαβ!

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και τί έγινε που βρήκαν ένα τρόπο να διασφαλίζουν περισσότερα χρήματα;

Ούτε μονοπώλιο είναι, ούτε καν πλειοψηφία...

Λογικά και στατιστικά είναι πιο πιθανό να πάρουν όλοι Microsoft, που θα υποστηρίζει και τα πάντα, θα κάνει τα πάντα, θα δέχεται τα πάντα...

Θα υποστηρίζει και flash, ε;

Και θα γελάνε όλοι με όποιους χαζούς πήγαν και πήραν iPad...

Γιατί τόση αγωνία λοιπόν; Για τις αθέμιτες πρακτικές που ακολουθεί η Apple; Για το ότι θα τις ακολουθήσει και στο iPad; Ενώ η MS πήρε την συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς με το σπαθί της;

Έχουμε πάρει τις ιδιαιτερότητες και τις ελλείψεις μιας εταιρείας και τις έχουμε αναγάγει σε προσωπικό θέμα... Η ελεύθερη αγορά δεν σημαίνει ότι πρέπει μια εταιρεία να παράγει προϊόντα και υπηρεσίες που να είναι ακριβώς όπως τα θέλουμε... Αλλά ότι θα μπορούν να υπάρχουν εκεί έξω αρκετές εταιρείες που κάποια θα μας δώσει αυτό που θέλουμε...

Δεν μπορούμε να είμαστε μέρος ούτε της λύσης ούτε του προβλήματος μεταξύ Adobe και Apple... Ξεπεράστε το και είτε κάντε υπομονή ή διαλέξτε κάτι άλλο...

Είπε ότι εάν η Apple επέτρεπε στους χρήστες της να βλέπουν στο Hulu όποιο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς θέλουν τότε δεν θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να κατεβάσουν το ίδιο επεισόδιο από το iTunes.

Τα ίδια και τα ίδια. Το youtube γιατί επιτρέπεται τότε; Άσε που εκεί εκτός από σειρές μπορείς να βρεις το μεγαλύτερο ποσοστό από τραγούδια που θα αγόραζες από το iTunes. Και φυσικά εκεί η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερη, γιατί τα τραγούδια πουλάνε πολύ περισσότερο.

Ρε Manuel, αυτό το επιχείρημα YouTube/τραγούδια δεν το αφήνεις; Αφού την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση. Επίσης επεισόδια σειρών ΔΕΝ θα βρεις στο YouTube, και αν βρεις παίζει να το σβήσουν πριν τελειώσεις το επεισόδιο.

Ε καλά μη τρελαθούμε τώρα. Η τηλεόραση δεν πουλάει ούτε το 1/10 που πουλάει η μουσική. Άσε που αρκετές σειρές τις βλέπεις online for free μέσα από το ίδιο το site τους.

Τέλος, ανά πάσα στιγμή μπορεί το Hulu να υποστηρίξει HTML5 και να βλέπουν βιντεάκια κανονικά όλοι οι χρήστες των iPhone, iPad κτλ.

Εμένα προσωπικά στα 2.5 χρόνια που έχω το iPhone, ελάχιστες φορές μου "φάνηκε" η έλλειψη flash.

Ρε Manuel, αυτό το επιχείρημα YouTube/τραγούδια δεν το αφήνεις; Αφού την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση.

Και το επιχείρημα ότι το flash δεν υποστηρίζεται επειδή η Apple φοβάται ότι θα μειωθούν (σημαντικά προφανώς) τα κέρδη τη από το Store έχει ξαναειπωθεί. Δεν βλέπω να σε πειράζει να ξαναλέγονται αυτά.

Η συζήτηση περιττό να ξαναγίνει. Κάποιοι συμφωνούν, κάποιοι διαφωνούν. Δε χρειάζεται να το κουράζουμε κι άλλο. Απλά έγραψα και την άλλη πλευρά γιατί αυτά είχαν ειπωθεί σε άλλο τόπικ.

Επίσης επεισόδια σειρών ΔΕΝ θα βρεις στο YouTube, και αν βρεις παίζει να το σβήσουν πριν τελειώσεις το επεισόδιο.

Υπερβολές. Δεν υπάρχει ότι θελήσεις όπως στα τραγούδια, αλλά θα βρεις πράγματα.

Ρε Manuel, αυτό το επιχείρημα YouTube/τραγούδια δεν το αφήνεις; Αφού την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση.

Και το επιχείρημα ότι το flash δεν υποστηρίζεται επειδή η Apple φοβάται ότι θα μειωθούν (σημαντικά προφανώς) τα κέρδη τη από το Store έχει ξαναειπωθεί. Δεν βλέπω να σε πειράζει να ξαναλέγονται αυτά.

Well, ένα από τα δύο επιχειρήματα ισχύει.

Δεν ξέρω κανέναν να ακούει συστηματικά τραγούδια από το YouTube. Άλλο το να ψάχνεις να βρεις ένα τραγούδι και μέσω των στίχων να τύχει να βρεις ένα link στο YouTube και να επιβεβαιώσεις ότι είναι αυτό, ώστε να το κατεβάσεις, και άλλο το να κάνεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ παραδοχή και ένα μεγάλο άλμα λέγοντας ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί το YouTube για να ακούει τραγούδια :-(. Φτιάχνεις και playlists για πάρτι; :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξαναλέω άλλη μια φορά! Η έλλειψη επιλογών είναι ΕΛΛΕΙΨΗ. Κανένα επιχείρημα δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο και το ίδιο προφανώς ισχύει και για το flash! Τώρα άμα το flash είναι τόσο buggy (που είναι) ας έλεγε ότι αυτονομία χωρίς flash τόσο και αυτονομία με flash το υποδεκαπλάσιο + bugs!!!! Στο τέλος της ημέρας ας είναι επιλογή του χρήστη αν θα το ενεργοποιήσει ή όχι! Αλλά είναι θέμα profit και μην ξεχνιέστε ρε παιδιά! Εταιρεία είναι η Apple, λέτε να μη θέλει να δουλεύει το itunes? Ειδικά στις σειρές και διάφορα άλλα video. Στη μουσική δεν είναι τόσο απλό, γιατί ναι μεν υπάρχει το youtube, αλλά η ποιότητα του ήχου δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Αν θες πραγματικά να ακούσεις το κομμάτι πρέπει να το βρεις από αλλού (λέγε με itunes). Ενώ τη σειρούλα και πιξελιασμένη τη βλέπεις, σιγά τα ωά! Βέβαια να πω και γω κάτι άλλο! Είμαι στο UK σε δίκτυο της Ο2 και δεν μπορώ να πω ότι υπηρεσίες όπως το youtube μέσω 3G είναι και τόσο εύχρηστες. Οι ταχύτητες είναι ακόμα απελπιστικά μικρές! Ίσως να εξαρτάται και από την περιοχή αυτό (άλλες φορές πάει καλά), αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος σε κάποιες περιπτώσεις. Ας πούμε μια μέρα ήμουν σε ένα cab και προσπαθούσα μάταια επί 10 λεπτά να κάνω search ένα τραγούδι του Bryan Adams και το αποτέλεσμα 0.

Να πω και κάτι άλλο. Είναι προφανές ότι είναι ίσως άδικο να κριτικάρεις ένα προϊόν όταν στην αγορά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Το μόνο που έχω δει είναι της lenovo και όταν είδα το video με το πώς λειτουργεί το touch screen του, μου ήρθε να βάλω τα γέλια. Μακάρι κάποια άλλη εταιρεία (Microsoft?) να μπορέσει να βγάλει κάτι καλύτερο, αλλά μην είμαστε και πολλοί αισιόδοξοι. Προσωπικά ως οπαδός της Apple χάρηκα για το βήμα που έκανε να φτιάξει το δικό της επεξεργαστή Α4. Είναι τεράστιο ρίσκο αυτό και μακάρι να της βγει! Ελπίζω και τα mac να ξεφύγουν πάλι από την intel και να γυρίσουμε σε αρχιτεκτινική RISC! Τότε θα γελάσουμε που εκτός από software τα mac θα μπορούν για άλλη μια φορά να υπερέχουν και σε επίπεδο αρχιτεκτονικής στο hardware. Βέβαια ονειρεύομαι εεε?

Επεξ/σία από ixthy

Well, ένα από τα δύο επιχειρήματα ισχύει.

Δεν ξέρω κανέναν να ακούει συστηματικά τραγούδια από το YouTube. Άλλο το να ψάχνεις να βρεις ένα τραγούδι και μέσω των στίχων να τύχει να βρεις ένα link στο YouTube και να επιβεβαιώσεις ότι είναι αυτό, ώστε να το κατεβάσεις, και άλλο το να κάνεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ παραδοχή και ένα μεγάλο άλμα λέγοντας ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί το YouTube για να ακούει τραγούδια :-(. Φτιάχνεις και playlists για πάρτι; :-D

Κι εγώ δεν ξέρω κανέναν που να κατεβάζει σειρές από το App Store. Αυτά δεν είναι επιχειρήματα.

όλο αναρωτιέσαι και όλο την στάχτη ανακατεύεις...

---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:10 ----------

Analyst: Apple's iPad launch may be delayed

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί να κάνω... Περνάω την ώρα μου...

Και τώρα έβλεπα Lost... Δεν θέλω να είμαι ο Sawyer του topic... Δεν ανάβω φωτιές επίτηδες... Απλά δεν μπορώ τις αναμονές...

Αλήθεια άμα βγει Αμερική και δεν δώσουν σαφή ημερομηνία και για Ελλάδα θα σπαστώ άσχημα...

Να ξέρω ρε παιδί μου να περιμένω ή να κανονίσω να έρθει απ' έξω;

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:13 ----------

Τιιιιιι !!!!!

Όχι προβλήματα τέτοια ώρα ρε γκαμώτεν!!!!!

Επεξ/σία από DimAslan

Τί να κάνω... Περνάω την ώρα μου...

Και τώρα έβλεπα Lost... Δεν θέλω να είμαι ο Sawer του topic... Δεν ανάβω φωτιές επίτηδες... Απλά δεν μπορώ τις αναμονές...

Αλήθεια άμα βγει Αμερική και δεν δώσουν σαφή ημερομηνία και για Ελλάδα θα σπαστώ άσχημα...

Να ξέρω ρε παιδί μου να περιμένω ή να κανονίσω να έρθει απ' έξω;

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:13 ----------

Τιιιιιι !!!!!

Όχι προβλήματα τέτοια ώρα ρε γκαμώτεν!!!!!

το γρουσουζεψες...:devil::devil::devil:

http://www.cultofmac.com/analyst-ipad-launch-may-be-delayed-due-to-inventory-problems/31882

Μαρκετινγκιά, για να δημιουργηθεί το ίδιο hype που είχε δημιουργηθεί και με το iPhone. Λίγα κομμάτια, μεγάλη ζήτηση = Όλοι(έστω και λίγοι) θα το ψάχνουν σαν τρελοί και αυτό θα δώσει μεγαλύτερο prestige στην συσκευή. Επίσης, αν τυχόν η Apple δεν κατάφερνε να πουλήσει γρήγορα και τα 1.000.000, δεν θα μπορούσαν να βγάλουν "είδηση" τύπου 'εξαντλήθηκαν όλα τα iPad μέσα στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...