Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η κριτική είναι απαραίτητη, απλά θα υπάρχουν και απαντήσεις. Πχ αν μου πεις ότι τα macbooks είναι ακριβά θα σου πω πως αγοράζεις φινέτσα, κατασκευαστική αρτιότητα και απρόσκοπτη λειτουργία. Αν μου πεις ότι δε βλέπει φλας, θα σου πω ότι αυτό είναι έλλειψη αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει και το συζητάμε. Αν μου πεις ότι δεν κάνει για τίποτα και εσύ που το πήρες είσαι θύμα, πιόνι, ψώνιο, γκέι, μαλάκας, θα σου πω άντε και...

Και καλά θα κάνεις, αν δεις όμως οι απαντήσεις αυτών που μιλάνε για το iPad από την "απέναντι" μεριά κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια και έχουν επιχειρήματα, όπως αυτό με το flash.

Όπως έχω ξαναπεί, πήρα iPhone γιατί ήθελα το πιο εύχρηστο κινητό της αγοράς και είναι αυτό, πάει και τελείωσε. Το να κάτσω όμως να δικαιολογώ για ποιο λόγο δεν έχει φλας (όχι της adobe, το φωτάκι) ή να κάτσω να λέω ότι δεν έβαλε flash (της adobe) γιατί έχει καλή καρδιά και σέβεται τους καταναλωτές και βλέπει το μέλλον, χωρίς να ακούω κάν τις απόψεις που λένε για χάσιμο κερδών ε too much δεν νομίζεις?

Όσο αδικαιολόγητα είναι καποια σχόλια και απόψεις από τους μεν, άλλο τόσο αδικαιολόγητα και αρκετές φορές πικρόχολα και προσβλητικά είναι και από τους δε.

Επίσης, το να εισβάλλουν οι μη Apple users σε apple threads για να πουν τον πόνο τους (γιατί έχει τελειώσει προ πολλού η παράθεση απόψεων περί του iPad) και για να ανοίξουν τα μάτια των χαζών Apple users είναι ένα φαινόμενο πραγματικά αξιοσημείωτο.

Δεν ανοίγουμε τα μάτια κανενός, την άποψη μας λέμε, έστω κι αν μερικοί το παρατραβάνε. Κι εφόσον το iPad δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, ποιοι είναι οι users που θα πρέπει να μιλάνε (έχοντας προφανώς δοκιμάσει το προϊόν) και ποιοι όχι? Ακόμα και offtopic να βγούμε, αν θεωρεί κάποιος ότι λέγονται στοιχεία ανυπόστατα και flame υπάρχει το report.

Εδώ η πρώτη μου παρέμβαση στο thread ήταν για την παρουσίαση του Jobs (δεν ήθελα να γράψω για το iPad στην αρχή για να μην χαλάσω το κλίμα και δημιουργήσω τριβές χωρίς λόγο) και βγήκε ο άλλος και άρχισε τις ειρωνίες γιατί του θίξαμε το προϊόν..

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Χωρίς να είμαι από αυτούς που θα αποκτήσουν ένα iPad, τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι και αυτή η συσκευή θα έχει το κοινό της, που δεν θα είναι περισσότερο ηλίθιο, gay και αστοιχείωτο από τα κοινά των άλλων συσκευών?

Αυτό το απλό πράγμα τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσετε?

Ναι, γιατί αυτό είναι το targetr group της apple και στην τελική τόσο καιρό αυτό λένε οι apple fans, κουράστηκα να ψάχνω, τα θέλω όλα στο στόμα, δεν με νοιάζει να πληρώνω, καλά κάνει και πετσοκόβει δυνατότητες γιατί άμα βλέπω πολλά μπερδεύομαι κτλ, κτλ. :lol: :-)

Επίσης, το να εισβάλλουν οι μη Apple users σε apple threads για να πουν τον πόνο τους (γιατί έχει τελειώσει προ πολλού η παράθεση απόψεων περί του iPad) και για να ανοίξουν τα μάτια των χαζών Apple users είναι ένα φαινόμενο πραγματικά αξιοσημείωτο.

Τελευταία φορά που κοίταξα τους κανόνες δεν απαγορευόταν, ούτε το αντίθετο βέβαια. :P

No offece, κυρίως χιούμορ κάνω, δεν είμαι κατά των apple fans μόνο κατά της apple :P

Δημοσ.

Μετά από 100 σελίδες συζητήσεων για το iPad, προσωπικά έχω καταλήξει στο ότι θα είναι μία συσκευή που θα μπορείς να παίρνεις στη τουαλέτα και να ασχολείσαι μαζί της την ώρα του χεσίματος. Επίσης, θα μπορείς να διαβάζεις e-books στο κρεβάτι, ενώ η γκόμενά σου θα κοιμάται, χωρίς να την ενοχλεί το φως του πορτατίφ. Θα μπορεί, τέλος, να φιλοξενήσει παιχνίδια, για την ώρα που θα είμαστε στο tram από Σύνταγμα - Γλυφάδα, απλώς να βγει κανένα rpg γιατί όλα τα άλλα θα προλαβαίνουμε να τα τερματίσουμε μέχρι να φτάσουμε. :-D

Δημοσ.

οκ οι περισσοτεροι λενε ενα μεγαλο ipod ΑΛΛΑ τι δυνατοτητες σου δινει μια τετοια οθονη?

μπορεις να δεις στο iPod touch/iPhone αξιοπρεπως ταινια?? οχι!

μπορεις στο iPod touch/iPhone να εχεις ενα μεγαλο εικονικο πληκρτολογιο για

να γραφεις κειμενο με την ανεση σου?? οχι!

μπορεις στο iPod touch/iPhone να παιξεις ενα παιχνιδι επιπεδου PS1?? οχι!

μπορεις στο iPod touch/iPhone να εχεις ενα λειτουργικο iWork ?? οχι!

μπορεις στο iPod touch/iPhone να διαβασεις μια σελιδα στο net χωρις να κανεις zoom in/out ολη την ωρα ?? οχι!

μπορεις στο iPod touch/iPhone να δεις μια αγαπημενη σου φωτογραφια στην αναλυση

που της αξιζει?? οχι!!

... και σε κανενα χρονο (και ουτε) θα εχουν βγει ενα σωρο εφαρμογες αποκλειστικα

για iPad οι οποιες θα διευρυνουν τις δυνατοτητες του ακομα περισσοτερο...

πχ σε τετοιο στυλ.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=yIGd4aBzhTU]http://www.youtube.com/watch?v=yIGd4aBzhTU[/ame]

---------- Προσθήκη στις 12:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:04 ----------

http://www.cultofmac.com/microsofts-new-windows-7-phone-also-doesnt-have-flash/30536

για οποιον εχει αμφιβολιες οτι flash ειναι must...

Δημοσ.

http://www.cultofmac.com/microsofts-new-windows-7-phone-also-doesnt-have-flash/30536

για οποιον εχει αμφιβολιες οτι flash ειναι must...

While the newest version of Windows Phone won’t support Flash at initial availability, both companies are working to include a browser plug-in for the full Flash player in future versions of Windows Phone.

για όποιον έχει αμφιβολίες ότι flash είναι must...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρωγόσαστε, όποιος θέλει αγοράζει όποιος δεν θέλει απλά το προσπερνάει και πάει αλλού, και όχι μόνο για το iPad άλλα για οποιοδήποτε προϊόν.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω τους Μ$ fun boys να λένε τους Apple fun boys μαλάκες, αδελφές, μπουντάφταλους κ.τ.λ. επειδή και μόνο αγοράζουν Apple και τους Apple fun boys να προσπαθούν να δικαιολογήσουν γιατί επέλεξαν Apple...

τρία πουλάκια δηλαδή...

Πλάκα πλάκα πάντως και μόνο που έχει γεμίσει το Internet με διαξιφισμούς αυτού του είδους ο jobs την έχει κάνει την δουλειά του και πάω στοίχημα ότι το 80% αυτόν που κατακρίνουν το iPad θα το αγοράσουν και μάλιστα την 3G έκδοση:P

Δημοσ.
για όποιον έχει αμφιβολίες ότι flash είναι must...

Αμφιβάλλει κανείς γι' αυτό; Απλά υπάρχουν πολλά άλλα "must" που αγνοούνται επιδεικτικά για χάρη των... τεχνικών χαρακτηριστικών, λες και αγοράζεις και θα χρησιμοποιήσεις μια λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών.

Δημοσ.
έχεις δίκιο... δεν στηρίζονται σε ιστορίες βγαλμένες από την ζωή, πχ ενός router που αρνείται να συνδεθεί ή ένα τόπικ γεμάτο παλαβούς που λένε ότι το flash θα έκανε ζημία στο app store αλλά ο ένας ο σωστός τους βάζει στην θέση τους... και ακόμα πόσα άλλα...

Έχεις συναίσθηση ότι αυτά που γράφεις δε βγάζουν νόημα; Διάβασε ξανά αυτό που έγραψες.

Όσο για τα επιχειρήματα, εξακολουθούν να είναι ανύπαρκτα.

ΥΓ. Εγώ τουλάχιστον δεν προσβάλλω τον άλλον για τη δουλειά που κάνει.

Δημοσ.
Έχεις συναίσθηση ότι αυτά που γράφεις δε βγάζουν νόημα; Διάβασε ξανά αυτό που έγραψες.

Όσο για τα επιχειρήματα, εξακολουθούν να είναι ανύπαρκτα.

ΥΓ. Εγώ τουλάχιστον δεν προσβάλλω τον άλλον για τη δουλειά που κάνει.

Έχεις δίκιο... δεν βγάζει. Απορώ τι σκεφτόμουν όταν τα έγραφα...

ΥΓ: ίσως αν κάποιος γινόταν αφόρητα βαρετός γράφοντας φαρδιά-πλατιά σε κάθε τόπικ, για ψύλλου πήδημα την δουλειά που κάνει, μία λύση θα ήταν να τον προσβάλεις και να το πάρει χαμπάρι ... ίσως...

Δημοσ.
Κι εγώ ξέρω πολλά αυτοκίνητα που είναι φτηνότερα από Ferrari, καβαλάνε πεζοδρόμια - που δεν καβαλάει η Ferrari -, έχουν θήκη για φραπέ - που δεν έχει η Ferrari-, χωράνε όλη την οικογένεια μέσα - που δεν χωράει σε Ferrari-, παίρνουν όλα τα μπαγκάζια μέσα για τις διακοπές - μαζί με την παλιά τηλεόραση που θα αφήσουμε στη γιαγιά στο χωριό, το τρίκυκλο ποδηλατάκι του παιδιού, το ψυγειάκι για τα ψάρια που θα πιάσουμε και τα μπετόνια με το λάδι, που σίγουρα δεν τα χωράει η Ferrari-, και ενώ έχουν ίσως κοντά τα ίδια άλογα με μια Ferrari, δεν σε τσακίζουν στην εφορία, όπως σίγουρα θα σε τσακίσει μια Ferrari...

Μόνο που αν θες Ferrari experience, μάλλον θα πρέπει να πάρεις μια...

Και να υποστείς όλα τα παραπάνω...

Ξέρεις κάποιο αυτοκίνητο με τα 3πλάσια άλογα της φεράρι, 5θέσιο, με κατανάλωση όσο ενα prius, με καλύτερα ηλεκτρονικά βοηθήματα, να σε αφήνουν να το βγάλεις και σε απλούς δρόμους, στη μισή τιμή και δεν το ξέρουμε? Σορρυ αλλά αν υπάρχει, το σηματάκι κανένας δεν θα κάτσει να το κοιτάξει.

Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά των δυο tablets που συγκρινουμε... Το έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το άλλο είναι ένα ξαναζεσταμένο προϊόν του 2007.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο... δεν βγάζει. Απορώ τι σκεφτόμουν όταν τα έγραφα...

ΥΓ: ίσως αν κάποιος γινόταν αφόρητα βαρετός γράφοντας φαρδιά-πλατιά σε κάθε τόπικ, για ψύλλου πήδημα την δουλειά που κάνει, μία λύση θα ήταν να τον προσβάλεις και να το πάρει χαμπάρι ... ίσως...

Μια λύση θα ήταν να κοιτάς τη δουλειά σου και να κόψεις τα προσωπικά σχόλια. :mad: Πολύ θα ήθελα να σε προκαλέσω να ψάξεις να βρεις ποστς που έκανα αυτό που λες, αλλά επειδή σε ξέρω ότι μόλις ανακαλύψεις ότι δεν μπορείς να στηρίξεις αυτά που λες, θα την κάνεις, και επειδή πρέπει κάποτε να σεβαστούμε και το υπόλοιπο φόρουμ που δεν έχει όρεξη να ασχολείται με την εμπάθειά σου και τις ειρωνίες σου προς το πρόσωπό μου (και πολλούς άλλους εδώ που τα λέμε), προτείνω ξανά να το κόψεις.

Αν έχεις όρεξη (και κότσια) για καυγά και προσβολές, υπάρχουν και τα pm.

Δημοσ.
Ναι, γιατί αυτό είναι το targetr group της apple και στην τελική τόσο καιρό αυτό λένε οι apple fans, κουράστηκα να ψάχνω, τα θέλω όλα στο στόμα, δεν με νοιάζει να πληρώνω, καλά κάνει και πετσοκόβει δυνατότητες γιατί άμα βλέπω πολλά μπερδεύομαι κτλ, κτλ. :lol: :-)

Τελευταία φορά που κοίταξα τους κανόνες δεν απαγορευόταν, ούτε το αντίθετο βέβαια. :P

No offece, κυρίως χιούμορ κάνω, δεν είμαι κατά των apple fans μόνο κατά της apple :P

Γιατί φίλε μου; Ήρθε ο Steve στο σπίτι σου και σου έκλεψε τα υπάρχοντα; Ή μήπως φοβάσαι μήπως το 90% της Microsoft γίνει 89% εξαιτίας της Apple και πέσει έξω η αγαπημένη σου εταιρεία; Με τις εταιρείες που κατάφερε η Microsoft να διαλύσει μέσω εξαγοράς, συγχώνευσης, ή πτώχευσης μετά από αθέμιτο ανταγωνισμό ήσουν υπέρ ή κατά; Σε έβαλε κανείς να πάρεις Apple με το ζόρι; Δε σας καταλαβαίνω μερικούς! Και γω γράφω εναντίον της MS, αλλά όταν κάνει κάτι καλό λέω μπράβο και επίσης λέω ότι ποτέ δε θα ήθελα να κλείσει αυτή η εταιρεία και καμιά εταιρεία!

Αγόρασες κάτι από Apple και δεν έμεινες ικανοποιημένος; Με ποια λογική είσαι εναντίον της; Εγώ πάντως είμαι υπέρ-ικανοποιημένος με ό,τι Apple συσκευή έχω αγοράσει, με μόνη εξαίρεση τα in ear της, αν και πολλοί τα θεωρούν κορυφαία! Δεν ξέρω ίσως τα δικά μου βγήκαν ελαττωματικά!

Δημοσ.

Πάντως πιστεύω ότι και να μην πετύχει η Apple να κυριαρχήσει στην αγορά των tablets, σίγουρα θα δώσει μεγάλη ώθηση...

ίσως όχι τόση όση με το iPhone που ακόμα όλοι προσπαθούν να βγάλουν το iPhone killer, αλλά σίγουρα μεγάλη...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...