Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω λέω να φτιάξουμε ενα thred με θέμα iPad killers...με όσες συσκευες έχουν βγει ή θα βγουνε και θα φάνε κάτι που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει....

Σοβαρά, είναι κρίμα να πετάξει η κουτση Μαρία τα λεφτά της στην Apple...

Συνιστώ στους modaretors να το επιτρέψουν στο Apple hardware topic...οσοι το διαβάζουν είναι γνωστοί για την αντοχή τους....

Μπας και προλάβουμε την κατάσταση που έγινε με το iPhone....και σώσουμε κανένα χριστιανό...

Επίσης να είναι sticky οπως αυτο.

Επεξ/σία από atheatos
Sticky:iPad killers
Δημοσ.
ixthy αστο... έχει μπατάρει η βάρκα...

Για να δείς ποιος έφερε τον υπολογιστή στις μάζες κάνε ένα flash back στα μέσα της δεκαετίας του 90 και συνειδητοποίησε ότι η MS με τα 95 κατέστησε και τη κουτσή Μαρία ικανή να αγοράσει pc και να το αξιοποιήσει. Το θέμα της πατέντας παραπέμπει στο αυγό και στην κότα.... Δλδ μη μιλάμε για καινοτομία με το iPad μας βλέπει ο κόσμος... Το αν εσύ στήθηκες και περίμενες το live streaming για να ακούσεις τις ιεραποστολικές αστειότητες του Steve ανάλογες του Ballmer (η μόνη διαφορά είναι ότι ο ένας παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του) και αγνόησες την ύπαρξη άλλων τέτοιων συσκευών τότε δίκο σου θέμα. Επειδή γενικά δεν έχει αξία να γίνονται τέτοια flames ηλεκτρονικώς ηρέμισε και δες the bigger picture...

1ον Είμαι από τους πρώτους που στάθηκα ενάντια στο ipad. Άλλο αν θέλω να πετύχει εμπορικά! Διάβασε τι λέω γιατί μάλλον διάβασες λάθος μηνύματα!

2ον Δλδ πριν τα windows 95 η κουτσή Μαρία δεν είχε pc; Και τι εννοείς λέγοντας κουτσή Μαρία; Επίσης να πω ότι τόσην ώρα μιλώ για το ποιος ανακάλυψε την έννοια! Το αν τελικά τα windows έγιναν το πιο δημοφιλές λειτουργικό είναι άλλο θέμα!

3ον Δεν άκουσα καμιά ιεραποστολική αστειότητα του Steve! Μιλώ για την κοινή συνέντευξη Steve Jobs και Bill Gates στην D5. Αυτή η συνέντευξη μάλιστα είχε γίνει λίγο πριν κυκλοφορήσει το iphone. Τώρα ότι ο Balmer είναι κάπως... θα συμφωνήσω μαζί σου! Δυστυχώς και ο Steve για το ipad αστεία πράγματα μας είπε και απογοητεύτηκα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ixthy μη τρελένεσαι με το ipad.

Δεν θα παίξει μόνο του στην αγορά οπως το iphone 3 χρόνια πριν

Απο ότι βλέπω ετοιμάζονται πολλά ipad killers με ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά (tegra 2+κάμερα+usb) με το αξιολογότατο android που το βλέπω να περνά το iphone os σε apps και κυρίως χωρίς κανέναν απο τους περιορισμούς της apple.(flash content-locked bluettoth-έλειψη usb- divx κ.α.)

Οταν ακους πως θα έρχονται και 20-30 % φθηνότερα θα πρέπει να είσαι κολλημένος για να επιλέξεις πάλι μιλαράκι.

Για πιο λόγο?

Για να περιμένεις τον καθε geohot - greenpoison να άρουν τους περιορισμούς και να το κάνουν μηχάνημα.

Για να σε κινηγάει η apple με κλειδωμένες bootroms, banaρίσματα απο το appstore και firmwares που ξανακλειδώνουν-ξαναχαζεύουν το μηχάνημα...

Εχω 3gs και ξέρω.

Καλό χρυσό αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να τους κάνουμε να ξεκαβαλήσουν λίγο το καλάμι τους.

Μαυρό. Μέχρι να βάλουν μυαλό.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Κι εγώ ξέρω πολλά αυτοκίνητα που είναι φτηνότερα από Ferrari, καβαλάνε πεζοδρόμια - που δεν καβαλάει η Ferrari -, έχουν θήκη για φραπέ - που δεν έχει η Ferrari-, χωράνε όλη την οικογένεια μέσα - που δεν χωράει σε Ferrari-, παίρνουν όλα τα μπαγκάζια μέσα για τις διακοπές - μαζί με την παλιά τηλεόραση που θα αφήσουμε στη γιαγιά στο χωριό, το τρίκυκλο ποδηλατάκι του παιδιού, το ψυγειάκι για τα ψάρια που θα πιάσουμε και τα μπετόνια με το λάδι, που σίγουρα δεν τα χωράει η Ferrari-, και ενώ έχουν ίσως κοντά τα ίδια άλογα με μια Ferrari, δεν σε τσακίζουν στην εφορία, όπως σίγουρα θα σε τσακίσει μια Ferrari...

Μόνο που αν θες Ferrari experience, μάλλον θα πρέπει να πάρεις μια...

Και να υποστείς όλα τα παραπάνω...

Δημοσ.
Κι εγώ ξέρω πολλά αυτοκίνητα που είναι φτηνότερα από Ferrari, καβαλάνε πεζοδρόμια - που δεν καβαλάει η Ferrari -, έχουν θήκη για φραπέ - που δεν έχει η Ferrari-, χωράνε όλη την οικογένεια μέσα - που δεν χωράει σε Ferrari-, παίρνουν όλα τα μπαγκάζια μέσα για τις διακοπές - μαζί με την παλιά τηλεόραση που θα αφήσουμε στη γιαγιά στο χωριό, το τρίκυκλο ποδηλατάκι του παιδιού, το ψυγειάκι για τα ψάρια που θα πιάσουμε και τα μπετόνια με το λάδι, που σίγουρα δεν τα χωράει η Ferrari-, και ενώ έχουν ίσως κοντά τα ίδια άλογα με μια Ferrari, δεν σε τσακίζουν στην εφορία, όπως σίγουρα θα σε τσακίσει μια Ferrari...

respect!!!

Δημοσ.

respect!!!

Τυφλός αν οδηγεί τυφλό, αμφότεροι θα πέσουν σε βόθρο...

Δημοσ.
Για το θέμα της όψης παρε επιπλέον λινκ: http://www.engadget.com/2010/02/16/n...o-at-mwc-2010/

Απο κει και πέρα είναι και υποκειμενικό το θέμα....

Όσον αφορά την τιμή σκέψου το απο την ανάποδη. Μήπως η apple είναι αυτή που βάζει 200€ premium σε μία συσκευή που θα έπρεπε να πουλάει πολύ φθηνότερα?

Για τα προϊόντα της Apple, πάντα πληρώνεις κάτι περισσότερο .. Νομίζω όμως ότι τα προϊόντα της, ως επί τω πλείστον το δικαιολογούν .. Θα δείξει με το iPad ..

To tablet φαίνεται λίγο καλύτερο στο link που έδωσες, αλλά πάλι δεν μου γεμίζει το μάτι .. Θα μου πείς ότι η εμφάνιση λίγο ρόλο παίζει, αλλά δεν ξέρω .. Είμαι λάτρης του ωραίου B)

Δεν θα παίξει μόνο του στην αγορά οπως το iphone 3 χρόνια πριν

Μόνο του στην αγορά των κινητών τηλεφώνων ?? Το iPhone πέτυχε γιατί ήταν πράγματι κάτι το επαναστατικό .. Δεν ήταν "μόνο του στην αγορά", αλλά "άλλαξε την αγορά" ;)

Απο ότι βλέπω ετοιμάζονται πολλά ipad killers με ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά (tegra 2+κάμερα+usb) με το αξιολογότατο android που το βλέπω να περνά το iphone os σε apps και κυρίως χωρίς κανέναν απο τους περιορισμούς της apple.(flash content-locked bluettoth-έλειψη usb- divx κ.α.)

Οταν ακους πως θα έρχονται και 20-30 % φθηνότερα θα πρέπει να είσαι κολλημένος για να επιλέξεις πάλι μιλαράκι.

Για πιο λόγο?

Για να περιμένεις τον καθε geohot - greenpoison να άρουν τους περιορισμούς και να το κάνουν μηχάνημα.

Για να σε κινηγάει η apple με κλειδωμένες bootroms, banaρίσματα απο το appstore και firmwares που ξανακλειδώνουν-ξαναχαζεύουν το μηχάνημα...

Εχω 3gs και ξέρω.

Καλό χρυσό αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να τους κάνουμε να ξεκαβαλήσουν λίγο το καλάμι τους.

Μαυρό. Μέχρι να βάλουν μυαλό.

Και πολλά "iPhone killers" είχαμε ακούσει, αλλά τελικά το μόνο iphone killer είναι το επόμενο μοντέλο από την Apple εδώ και 2 χρόνια ...

Ναι η Apple δεν δίνει απόλυτη ελευθερία στους χρήστες της και αυτό είναι γνωστό .. Όμως για να με κάνει ένα άλλο tablet να το προτιμήσω από το iPad ( όταν και ΑΝ αποφασίσω να αγοράσω tablet ), πρέπει να μου παρέχει ένα προϊόν ανώτερο από αυτή που μου προσφέρει η Apple ..

Και δεν εννοώ μόνο σε tech specs .. Εννοώ στην ποιότητα κατασκευής, στην ευχρηστία και στην καλαισθησία που μου παρέχει ενα προϊόν της Apple .. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να γνωρίζω ότι θα έχω ανάλογη υποστήριξη από την εταιρεία όπως θα είχα από την Apple ..

Εδώ και 2.5 χρόνια έχω iPhone, και το τηλέφωνο μου από την v.1.0.2, βρίσκεται στην v.3.1.2 και δεν θα ήταν υπερβολή να πώ, ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το τηλέφωνο που είχα όταν το πρωτοαγόρασα ... Δεν νομίζω ότι μπορούν να το πούν πολλά άτομα αυτό .. Άραγε αυτοί που προτίμησαν το Omnia αντι του iPhone π.χ. είχαν ανάλογης αντιμετώπισης ??

Υποθέτω ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε πολλά κουσούρια της Apple, αλλά θα ήταν λάθος αν δεν αναγνωρίζαμε ταυτόχρονα το τι παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της ;)

το θέμα εδώ είναι ότι δεν θα έχεις ferrari... hyundai coupe έχεις με ledακια και μπουρι

Αν η Apple δεν είναι η Ferrari αυτής της βιομηχανίας, τότε ποιά είναι ? ;)

Δημοσ.
Εδώ και 2.5 χρόνια έχω iPhone, και το τηλέφωνο μου από την v.1.0.2, βρίσκεται στην v.3.1.2 και δεν θα ήταν υπερβολή να πώ, ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το τηλέφωνο που είχα όταν το πρωτοαγόρασα ... Δεν νομίζω ότι μπορούν να το πούν πολλά άτομα αυτό .. Άραγε αυτοί που προτίμησαν το Omnia αντι του iPhone π.χ. είχαν ανάλογης αντιμετώπισης ??

Και τι έγινε που εχεις την 3.1.2 αντι της 1.0.2.

Χωρίς jb τούβλο είναι είτε με το ενα είτε με το άλλο firmware.

Αν απο την άλλη σου αρέσει το design μπορείς να πάρεις ενα sciphone-k599 και να εχεις πάλι ενα όμορφο τούβλο και 400 ευρό στο πορτοφόλι σου.

Με jb αλλάζει η υπόθεση.

Βασικά προσπάθησε να στείλεις μια ωραία σου φώτο μέσα απο apple os 3.1.2 με sim χωρίς internet σε άλλο κινητό και πάλι τούβλο θα σου φανεί.:P

Sorry για τα βρισίδια αλλα δεν μου δουλεύει ουτε το bluenova 2.0 και βγάζω λίγο το άχτι μου στο ipad.

Δημοσ.

Έζησα να δω κι αυτή την σύγκριση.

iPhone = Ferrari (το αμάξι)

Apple = Ferrari (η αυτοκινητοβιομηχανία).

Ρε τη μπαλεύετε καθόλου ή τα αμολάτε όπως να 'ναι?

Δηλαδή αν η Apple είναι Ferrari αυτή η εταιρία τι είναι? Άμα σας λένε όμως σκλάβους του marketing και του μπλα μπλα σας πειράζει..

Καλά τα λέει ο Αλεξζζ Χιουντάι με λεντάκια...

Δημοσ.
Και τι έγινε που εχεις την 3.1.2 αντι της 1.0.2.

:lol::lol::lol:

Είπαμε ότι θα μιλάμε σοβαρά .. Δεν ξέρω αν έχεις/είχες iPhone, αλλά για να λες ότι η 1.0.2 δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με την 3.1.2, προφανώς δεν πρέπει να έχεις περάσει πολύ καιρό μαζί του ..

Ή αυτό, η προσπαθείς τόσο πολύ να δείξεις ότι χωρίς jailbreak τα iPhone δεν αξίζουν, που λες ότι θές ...

Χωρίς jb τούβλο είναι είτε με το ενα είτε με το άλλο firmware.

Αν απο την άλλη σου αρέσει το design μπορείς να πάρεις ενα sciphone-k599 και να εχεις πάλι ενα τούβλο και 400 ευρό στο πορτοφόλι σου.

Με jb αλλάζει η υπόθεση.

Βασικά προσπάθησε να στείλεις μια ωραία σου φώτο μέσα απο apple os 3.1.2 με sim χωρίς internet σε άλλο κινητό και πάλι τούβλο θα σου φανεί.:P

Το τηλέφωνο μου είναι unlocked και jailbroken .. Δεν χρησιμοποιώ τίποτα από cydia και Icy πέρα από το Cycorder για κανένα video αραιά και που ..

Όλα τα υπόλοιπα, δεν με ενδιαφέρουν ή τουλάχιστον έμαθα να ζω χωρίς αυτά .. Δεν μου λείπει κάτι άλλο για να το ψάξω στο cydia, άρα υποθέτω πως δεν τα χρειάζομαι ... Ελάχιστα με ενδιαφέρει το να μπορώ να στέλνω μια φωτογραφία/τραγούδι/video σε άλλο τηλέφωνο ..

Αν αυτό που κάνει ένα τηλέφωνο τούβλο ή όχι, είναι το να μπορείς να στένεις data σε άλλο τηλέφωνο τότε προφανώς έχουμε μια πολύ διαφορετική αντίληψη για το τι είναι το τούβλο ..

Έζησα να δω κι αυτή την σύγκριση.

iPhone = Ferrari (αμάξι)

Apple = Ferrari (αυτοκινητοβιομηχανία).

Ρε τη μπαλεύετε καθόλου ή τα αμολάτε όπως να 'ναι?

Δηλαδή αν η Apple είναι Ferrari αυτή η εταιρία τι είναι? Άμα σας λένε όμως σκλάβους του marketing και του μπλα μπλα σας πειράζει..

Καλά τα λέει ο Αλεξζζ Χιουντάι με λεντάκια...

Είναι απλά μια παρομοίωση, μην αγχώνεσαι .. Συνήθως οι παρομοιώσεις από την μια βιομηχανία στην άλλη είναι λογικό να είναι άστοχες, λόγω του ότι πρόκειται για 2 εντελώς διαφορετικούς τομείς .. Όσο hyundai είναι η Apple πάντως, τόσο Ferrari είναι .. Γι'αυτό να είσαι σίγουρος ;)

Δημοσ.
Αν η Apple δεν είναι η Ferrari αυτής της βιομηχανίας, τότε ποιά είναι ? ;)

της ποιας βιομηχανίας; του tablet; του "κάτι από tablet"; του ipod touch x2;

κάνετε κάτι άκυρες συγκρίσεις με αμάξια και το θέτετε ως επιχείρημα...

Δημοσ.

Χωρίς να λέω ότι υποστηρίζω κάποια άποψη, και τα δικά σου επιχειρήματα δεν είναι και πολύ... υπαρκτά.

Δημοσ.

έχεις δίκιο... δεν στηρίζονται σε ιστορίες βγαλμένες από την ζωή, πχ ενός router που αρνείται να συνδεθεί ή ένα τόπικ γεμάτο παλαβούς που λένε ότι το flash θα έκανε ζημία στο app store αλλά ο ένας ο σωστός τους βάζει στην θέση τους... και ακόμα πόσα άλλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...