status Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ναι μόνο που τίποτα δεν είναι της Microsoft. Αυτό λέω! Εγώ μάλιστα θεωρώ κατάντια που πρέπει να τρέχω windows αναγκαστικά για κάνα game που δεν έχω βρει σε mac και γιατί κάποιοι ζητάνε έγγραφα σε doc! Άκου σε doc! Δλδ το pdf ή το latex τους χαλά! Αλλά τι να πεις! Άρα αφού είπες ότι δεν υπάρχει παρθενογέννεση και τα ρέστα κ αυτοανερήσε ας πούμε τίποτε πιο ουσιώδες ναι;
ixthy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν αυτοαναιρούμαι! Ρε γαμώτο λέω ότι τίποτα από όλα αυτά που ανακάλυψαν άλλες εταιρείες δεν έχει ανακαλυφθεί από τη microsoft!!! Που αυτοαναιρούμαι; Ακόμα και αν είναι ανακάλυψη του αμερικανικού στρατού στα τέτοια μου! Είναι παρθενογένεση, διότι τίποτα παρόμοιο δεν υπήρχε πριν! Ρε Ελληνικά μιλάω! To "ναι αλλά" πήγαινε στο παράδειγμα που ανέφερε ο Lucifer! Δεν είναι κατάφαση στο ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση!!! Off topic δεν είμαι καθόλου διότι αν διαβάσεις καλά λέω ότι το ipad είναι lame και εκτός φιλοσοφίας Apple! Τουλάχιστον εκτός της φιλοσοφίας της παλιάς καλής παραδοσιακής Apple που μαζί με την IBM εισήγαγαν τον όρο προσωπικός υπολογιστής (pc) γενικής χρήσεως στο ευρύ κοινό! Το ipad είναι αρπακωλιά της Apple αλά Microsoft! Μακάρι να πάει καλά για να πάει καλά και η εταιρεία της οποίας χρησιμοποιώ το software ανελλειπώς τα 2 τελευταία χρόνια, αλλά την αλήθεια θα την πω! Είναι αρπακωλιά! Τουλάχιστον το iphone όσο και ελλειπές και αν ήταν στην αρχή, ήταν κάτι άλλο! Προσδιόριζε μόνο του μια κατηγορία συσκευών με διαφορετική φιλοσοφία και χρήση! Το ipad είναι ένα μεγάλο iphone χωρίς το τηλέφωνο, χωρίς κάμερα (που ακόμα και ένα ipod nano έχει τώρα) και πρακτικά δεν είναι portable αν δεν έχεις μια ειδική τσάντα ή θήκη! Για μένα είναι gtp γιατί όταν είμαι σπίτι ασχολούμαι με το mbp μου. Σιγά μην ασχοληθώ με το ipad για να τρέξω iwork. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2010 από ixthy
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά, για να το επεκτείνω λιγάκι, δεν υπάρχει μεγάλη εταιρία στον χώρο, για την οποία μπορείς να πεις "δεν έχει προσφέρει τπτ". Απλώς δεν υπάρχει. Όλες τους δώσανε, άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο. Το κίνητρο στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν το $$ φυσικά, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι και προϊόντα παράχθηκαν, και τεχνολογίες παράχθηκαν, και ιδέες, και ο ένας έπαιρνε και έχτιζε στα παράγωγα του άλλου κ.ο.κ. Αλοίμονο αν εκμηδενίζουμε την πορεία μιας εταιρίας, επειδή δεν γουστάρουμε ή επειδή έκανε 1, 2 ή 10 στραβά τα οποία δεν μας άρεσαν. Ειδικά όταν μιλάμε για μεγέθη όπως οι MS, Apple, IBM κλπ.
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Βασικά, για να το επεκτείνω λιγάκι, δεν υπάρχει μεγάλη εταιρία στον χώρο, για την οποία μπορείς να πεις "δεν έχει προσφέρει τπτ". Απλώς δεν υπάρχει. Όλες τους δώσανε, άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο. Το κίνητρο στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν το $$ φυσικά, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι και προϊόντα παράχθηκαν, και τεχνολογίες παράχθηκαν, και ιδέες, και ο ένας έπαιρνε και έχτιζε στα παράγωγα του άλλου κ.ο.κ. Αλοίμονο αν εκμηδενίζουμε την πορεία μιας εταιρίας, επειδή δεν γουστάρουμε ή επειδή έκανε 1, 2 ή 10 στραβά τα οποία δεν μας άρεσαν. Ειδικά όταν μιλάμε για μεγέθη όπως οι MS, Apple, IBM κλπ. +1 Παμε αλλη μια φορα με την αστεια δηλωση-τοποθετηση: Βέβαια η Adobe, σε αντίθεση με την MS που δεν έχει προσφέρει τίποτα στην πληροφορική η οποια μαλιστα δηλωση στηριχθηκε και με αυτο το "επιχειρημα" (ο θεος να το κανει επιχειρημα): http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3176369#post3176369 Ουτε ο ιδιος ο Jobs ή ο Τovards δεν πιστευει οτι η Ms δεν εχει προσφερει στην πληροφορικη. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2010 από haHa
kirileman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 σε θρεντ για την e-σερβιέτα Εννοείς i-σερβιέτα, έτσι; Φάκιν λολ δε λες τίποτα...
DimAslan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Οκ... Σερβιέτα - ξεσερβιέτα, κανένας δεν έχει αντιπροτείνει κάτι... Αντίπαλον δέος πουθενά στον ορίζοντα, αξιόλογο μπορεί να υπάρχει κάτι αλλά κάπου είναι κρυμμένο, αλλιώς θα ήταν συνέχεια μπροστά στη μούρη μας όπως η αγαπημένη μας σερβιέτα, και όλοι ασχολούνται με αυτό... Οκ... Τί να πάρω δηλαδή; microsoft; msi; hp; Θα κάνω μια έρευνα αγοράς και θα δούμε... Αν έχουν megapixel φωτογραφική, 300 giga δίσκο, οθόνη HD, έστω και χωρίς το άψογο touch screen και accelerometer, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά... Όχι τίποτα άλλο, σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύκολο και πιο συμβατό με τις ανάγκες μας για flash, μουσική κλπ... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Το πάει, το πάει η Apple, στο τέλος θα είναι αυτοί που θα βγάλουν τα tricorder και τα tablet που έχουν στο Star Trek. Αν ονομάσουμε το πρώτο μας starship intrepid class iPrise θα αυτοκτονήσω, τέλος Έχουμε επίσημη άδεια από τον μοντεράτορα για οφφτόπικ στην 95 σελίδα, μην φωνάζετε...
ixthy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) +1 Παμε αλλη μια φορα με την αστεια δηλωση-τοποθετηση: η οποια μαλιστα δηλωση στηριχθηκε και με αυτο το "επιχειρημα" (ο θεος να το κανει επιχειρημα): http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3176369#post3176369 Ουτε ο ιδιος ο Jobs ή ο Τovards δεν πιστευει οτι η Ms δεν εχει προσφερει στην πληροφορικη. Τουλάχιστον εγώ παρουσιάζω ένα επιχείρημα έστω και αστείο. Εσύ μετά από τόσα posts δεν έχεις πει τίποτα πέρα από το να υπονοείς ότι είμαι γελοίος. Αν είναι να είμαι γελοίος όσο και η ιστορία, τότε ναι το δέχομαι το χαρακτηρισμό σου και με τιμή! Δεν ξέρω τι πιστεύει ο Steve ή ο Torvalds. Ξέρω τι λένε όμως. Παρόλο που σε μια από κοινού συνέντευξη είναι ολοφάνερο ότι ο Steve προσπαθεί να είναι διπλωμάτης απέναντι στον Bill, διότι πιστεύει ότι μια συνεργασία Apple και MS οφελεί την εταιρεία του, παρόλα αυτά πετά ώρες ώρες κάτι μπηχτές που είναι κεραυνός εν αιθρία! Τέλος δηλώνει ότι η MS δεν έχει ξεκινήσει τίποτα από μόνη της, αλλά βοήθησε στην εξέλιξη ήδη υπαρχουσών ιδεών. Ο Bill ούτε καν διαφωνεί με αυτό! Βέβαια το αν όντως η MS βοήθησε έστω στην εξέλιξη κάποιων ιδεών, είναι ένα άλλο θέμα. Αντιθέτως ο Bill έχει δουλέψει στο παρελθόν για τα Mac και έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τους υπολογιστές αυτούς. Στην συνέντευξη παραδέχτηκε ότι πρώτη η Apple εφηύρε τον όρο pc, και γενικά συνέλαβε την ιδέα ότι μια τέτοια συσκευή είναι κάτι που θα χρειαστεί στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου στο μέλλον. Η IBM φυσικά ακολούθησε! Είπε μάλιστα ότι η Apple παραήταν μπροστά για την εποχή της! Καθώς φίλε μου haHa θα κάθεσαι μπροστά στο pcάκι σου την επόμενη φορά, πες και ένα ευχαριστώ στην Apple διότι pc με την μορφή που το βλέπεις τώρα μπορεί και να μην υπήρχε, ανεξαρτήτως του αν δουλεύεις windows, mac ή κάτι άλλο unixοειδές, ή linuxοειδές. Και να αισθάνεσαι και τυχερός που η Apple δεν έκανε πατέντα τη μεγαλύτερη σύλληψη στο χώρο της πληροφορικής! Το pc! Πάνω σε αυτήν την ιδέα έβγαλαν το ψωμάκι τους όλοι οι υπόλοιποι. Εγώ λοιπόν μπορεί να είμαι γελοίος. Δεν μπορώ όμως να σας βλέπω να ταυτίζετε την έννοια pc με κάτι που συνήθως τρέχει windows ή linux σπανιότερα. Είναι απαράδεκτο αυτό! Επίσης χωρίς την Apple ακόμα θα είχαμε γιαπωνέζικα walkman! Η έννοια portable media player που τρέχει συγκεκριμένο λογισμικό είναι δημιούργημα της Apple. Επίσης το iphone και η έννοια του multitouch. Όλοι οι υπόλοιποι απλώς μιμούνται! Πώς λοιπόν να μην αισθάνεται κανείς ιδιαίτερα για αυτήν την εταιρεία και για άλλες παρόμοιες (Sun Microsystems, Νetscape, Packard Bell, Xerox κλπ); Και πώς να μην απογοητεύεται όταν παρουσιάζεται ως innovation και magic device αυτό το ipad; Τουλάχιστον παραδέχομαι ότι η Apple εισήγαγε όλες τις ιδέες σχετικά με το ipad και δεν είναι κακό να προσπαθεί να βγάλει κάτι extra από αυτές τις ιδέες. Όμως εμείς οι "funboys" της Apple όπως μας λέτε είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές της και όταν βλέπουμε μια καινούργια συσκευή περιμένουμε να δούμε innovation και όχι κάτι λίγο καλύτερο (?) στο μία από τα ίδια όπως περιμένετε να δείτε κάποιοι άλλοι από Microsoft. Όλοι λοιπόν οι "έξυπνοι" και οι ξερόλες απολαύστε το ipod σας, το iphone σας, το pc σας, αλλά θάψτε την Apple! Παρακαλάτε όμως να μην κλείσει και αυτή η θρυλική εταιρεία, όπως έπαθαν κάποιες άλλες ελέω MS, γιατί αν περιμένετε innovation από τη Microsoft, θα περιμένετε ως τη Δευτέρα Παρουσία! Και θα το πάω και παρά πέρα αν και βγαίνω τελείως offtopic! Το θέμα δεν είναι τι πρόσφερε η MS. Το θέμα είναι ότι μείωσε την βιοποικιλότητα στο οικοσύστημα της πληροφορικής με συγχωνεύσεις, αθέμιτους ανταγωνισμούς, μονοπωλειακές τακτικές κτλ! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όχι μόνο η MS δεν έχει προσφέρει, αλλά έχει ζημιώσει την πληροφορική και γενικότερα την ευκαιρία μας να μπορούμε να βιώσουμε διαφορετικές και καλύτερες ιδέες σε προγράμματα και πλατφόρμες και γενικά σε user experience. Πριν όμως βγάλετε αφρούς από το στόμα σας μερικοί, σκεφτείτε τι έχει γίνει στην gaming industry, με τα κλεισίματα εταιρειών, τις συγχωνεύσεις, τους αθέμιτους ανταγωνισμούς μέσω υπερεταιρειών κτλ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ! Αυτό γίνεται και πάρτε το χαμπάρι! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2010 από ixthy
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ixthy... τα πιστεύεις όλα όσα έγραψες ή σε συνεπήρε το πάθος; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2010 από alexzzz
DimAslan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αφήστε να τα πουν τα παιδιά... Καλά κάνουν... Πρώτα απ όλα που εκτονονώμαστε και δεύτερο και πιο σημαντικό έχουμε κάτι να κάνουμε μέχρι να έρθει η ώρα να βγει... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
georgeadams Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Θα παρακαλούσα να σταματήσουν οι προσωπικοί διαξιφισμοί και το flaming!
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Οκ... Σερβιέτα - ξεσερβιέτα, κανένας δεν έχει αντιπροτείνει κάτι... Αντίπαλον δέος πουθενά στον ορίζοντα, αξιόλογο μπορεί να υπάρχει κάτι αλλά κάπου είναι κρυμμένο, αλλιώς θα ήταν συνέχεια μπροστά στη μούρη μας όπως η αγαπημένη μας σερβιέτα, και όλοι ασχολούνται με αυτό... Οκ...] Δεν έχεις ενημερωθεί μάλλον.... http://gizmodo.com/5471559/notion-ink-adam-tablet-caught-on-video-specs-finalized Nvidia tegra 2 (2πύρηνος arm A9 @1ghz, + video acceleration) 180 ώρες αυτονομία με backlight off mode (ιδανικό για e-books) καμερα 3Mpixel Αναπαραγωγή 1080p 3*usb, 1*hdmi, sd card slot multi OS support (android, chrome os, ubuntu) και φυσικά multitasking. wifi+ 3G+bluetooth ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ: 369$ (σύμφωνα με τον engadget)
NiCk_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχεις ενημερωθεί μάλλον.... http://gizmodo.com/5471559/notion-ink-adam-tablet-caught-on-video-specs-finalized Nvidia tegra 2 (2πύρηνος arm A9 @1ghz, + video acceleration) 180 ώρες αυτονομία με backlight off mode (ιδανικό για e-books) καμερα 3Mpixel Αναπαραγωγή 1080p 3*usb, 1*hdmi, sd card slot multi OS support (android, chrome os, ubuntu) και φυσικά multitasking. wifi+ 3G+bluetooth ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ: 369$ (σύμφωνα με τον engadget) Yuk ! Ακόμα και i7 να είχε μέσα, η ασχημιά του υπερτερεί των ικανοτήτων του Σοβαρά όμως, φαίνεται αρκετά υποσχόμενο .. Φυσικά, δεν είναι μόνο τα specs που κάνουν ένα μηχάνημα, και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ... Θα πρέπει να δούμε developer support, και κυρίως αν δεν το πάρω στα χέρια μου δεν μπορώ να έχω άποψη .. Η τιμή των $369 με αυτά τα specs, μου δημιουργά την αίσθηση ότι κάπου αλλού υστερεί ( ποιότητα κατασκευής γενικότερα ?? )
inout Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ixthy αστο... έχει μπατάρει η βάρκα... Για να δείς ποιος έφερε τον υπολογιστή στις μάζες κάνε ένα flash back στα μέσα της δεκαετίας του 90 και συνειδητοποίησε ότι η MS με τα 95 κατέστησε και τη κουτσή Μαρία ικανή να αγοράσει pc και να το αξιοποιήσει. Το θέμα της πατέντας παραπέμπει στο αυγό και στην κότα.... Δλδ μη μιλάμε για καινοτομία με το iPad μας βλέπει ο κόσμος... Το αν εσύ στήθηκες και περίμενες το live streaming για να ακούσεις τις ιεραποστολικές αστειότητες του Steve ανάλογες του Ballmer (η μόνη διαφορά είναι ότι ο ένας παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του) και αγνόησες την ύπαρξη άλλων τέτοιων συσκευών τότε δίκο σου θέμα. Επειδή γενικά δεν έχει αξία να γίνονται τέτοια flames ηλεκτρονικώς ηρέμισε και δες the bigger picture...
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Yuk ! Ακόμα και i7 να είχε μέσα, η ασχημιά του υπερτερεί των ικανοτήτων του Σοβαρά όμως, φαίνεται αρκετά υποσχόμενο .. Φυσικά, δεν είναι μόνο τα specs που κάνουν ένα μηχάνημα, και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ... Θα πρέπει να δούμε developer support, και κυρίως αν δεν το πάρω στα χέρια μου δεν μπορώ να έχω άποψη .. Η τιμή των $369 με αυτά τα specs, μου δημιουργά την αίσθηση ότι κάπου αλλού υστερεί ( ποιότητα κατασκευής γενικότερα ?? ) Για το θέμα της όψης παρε επιπλέον λινκ: http://www.engadget.com/2010/02/16/notion-ink-adam-hands-on-with-video-at-mwc-2010/ Απο κει και πέρα είναι και υποκειμενικό το θέμα.... Όσον αφορά την τιμή σκέψου το απο την ανάποδη. Μήπως η apple είναι αυτή που βάζει 200€ premium σε μία συσκευή που θα έπρεπε να πουλάει πολύ φθηνότερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα