Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις ξαναδει moultitouch σε σχεδόν 10άρα οθόνη;;;;

Και σε 12" εχω δει multitouch..

Μη νομιζουμε οτι η apple ανακαλυψε τον τροχο.

Έχεις ξαναδεί τέτοιο μίνι-φορητό υπολογιστή;;;;

Αυτό δεν είναι innovation;;;

Ε, δεν το λες και ακριβως φορητο υπολογιστη.

Για smartbook μου κανει..(κατι αναμεσα σε smartphone και notebook)

Η Apple, είτε το θέλουμε είτε όχι, τα τελευταία χρόνια έχει φέρει την επανάσταση στα mobile devices....

Το εκανε με το iPhone. Οπως το εκανε και το Amazon με το Kindle και η Asus με τα netbooks.(αυτο και αν ηταν επανασταση)

Ολοι εχουν μεριδιο στην επανασταση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
βρίσε χύμα στο κύμα μην κρατιέσαι, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για την MS και για οποιαδήποτε εταιρεία, εσύ είσαι που τσιτώνεις όταν "σου" προσβάλουν την Apple και την προϊόντα της :P

μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάχτυλό μας :o

Δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα από όσα προσπαθώ να σας πω!

Δεν βρίζω κανέναν και δεν υπάρχει και λόγος! Απλά αν το δεις λίγο καλύτερα, οι αντιδράσεις σου είναι αντίστοιχες με τις δικές μου!

Οπότε ...lets Rock!

B)

Μην λέτε μεγάλα λόγια, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Πολλα παρόμοια σχόλια γίνονταν τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας του iphone. 3 χρόνια μετά το iphone οικοσύστημα έχει εξελιχθεί σε βαθμό που λίγοι άνθρωποι εκτός apple φαντάζονταν.

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω πολλά πράγματα, αλλά ήδη φαίνεται πως θα υπάρχει άμεσα (OS 3.2) πρόσβαση στο file system του pad. To multitasking θα έρθει αργά ή γρήγορα.

Μεγάλη πατάτα θεωρώ την απουσία κάμερας (wtf???). Τα software θέματα δεν με ανησυχούν, θα λυθούν με τον καιρό.

Και σαν γνήσιως Έλληνας θα καταθέσω και το κουτσομπολιό της ημέρας. Ακούγεται λοιπόν ότι ο Steve ξανααρωσταίνει και για αυτό το "τρέξανε" το θέμα του ipad...

• Super Moderators
Δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα από όσα προσπαθώ να σας πω!

Δεν βρίζω κανέναν και δεν υπάρχει και λόγος! Απλά αν το δεις λίγο καλύτερα, οι αντιδράσεις σου είναι αντίστοιχες με τις δικές μου!

Οπότε ...lets Rock!

B)

από αυτό το topic ή γενικά από όλα τα Apple related topics?

αν εννοείς από αυτό τότε ok my bad, αν εννοείς γενικά τότε ευχαριστούμε για το μυστικό της ζωής ("υπάρχουν και τα πόμολα Conan") Δάσκαλε :P

δεν λέω ότι βρίζεις/προσβάλεις/την λες σε κάποια εταιρεία απλά ακόμα και ΑΝ το έκανες δεν πρόκειται να αντιδρούσαμε όπως βλέπω να αντιδράς σε όλα τα Apple topics :o

για αυτό λέω να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είσαι ΚΑΡΑfanboy, δέξου το...

Και σε 12" εχω δει multitouch..

Μη νομιζουμε οτι η apple ανακαλυψε τον τροχο.

Για δείξε μου capacitive-moultitouch screen μεγαλύτερο από 4,5'' (HTC HD2) και θα σου δώσω δίκιο.... :-)

Ε, δεν το λες και ακριβως φορητο υπολογιστη.

Για smartbook μου κανει..(κατι αναμεσα σε smartphone και notebook)

Όπως λες φορητό υπολογιστή τα netbooks έτσι λες και το iPad....

Υπολογιστής δεν είναι μόνο αυτός που κάνει επεξεργασία video :-)

Το εκανε με το iPhone. Οπως το εκανε και το Amazon με το Kindle και η Asus με τα netbooks.

Ολοι εχουν μεριδιο στην επανασταση..

Όλοι έχουν μερίδιο, αλλά διαφορετικού μεγέθους.... :-)

• Super Moderators
από αυτό το topic ή γενικά από όλα τα Apple related topics?

αν εννοείς από αυτό τότε ok my bad, αν εννοείς γενικά τότε ευχαριστούμε για το μυστικό της ζωής ("υπάρχουν και τα πόμολα Conan) Δάσκαλε :P

Τα έχουμε πει αρκετές φορές σε αντίστοιχα θέματα και ξέρεις πως και μένα με ενοχλούν ένα σωρό πράγματα στις συσκευές της Apple. Από τη στιγμή όμως που οι θετικές εντυπώσεις είναι περισσότερες καθώς και το γεγονός πως μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι καλύτερο (συνολικά), γιατί να με κάνει να έχω αρνητική άποψη?

B)

εγω οπως και πολυ αλλοι νομιζω, εχουν απογοητευτει....

Επειδη εχει το Μηλο πανω δεν σημαινει οτι ειναι και καλο...

Για μενα εκτος απο την οθονη που δεν μου αρεσε, θεωρω οτι θα κουραζει στο διαβασμα βιβλιων, δεν παιζει Flash, πραγμα που το θεωρω πολυ βασικο...

Νομιζω οτι απευθυνετε σε πολυ λιγο κοινο..

Βεβαια θα συμφωνησω με καποιον που εγραψε οτι μολις βγει θα αρχισουν ολοι και τι γ@ματο και τα γνωστα...

Απλα πιστευω οτι πολλους θα τους αφησει αφιαφορους σαν συκσευη..

Έχεις ξαναδει moultitouch σε σχεδόν 10άρα οθόνη;;;;

Έχεις ξαναδεί τέτοιο μίνι-φορητό υπολογιστή;;;;

Αυτό δεν είναι innovation;;;

Ή μήπως η ύπαρξη του iPhone μας κάνει να βλέπουμε αυτά τα πράγματα φυσιολογικά;;;;

Όπου και να το πάμε, στο ίδιο σημείο φτάνουμε....

Η Apple, είτε το θέλουμε είτε όχι, τα τελευταία χρόνια έχει φέρει την επανάσταση στα mobile devices....

Ναι φυσικά και μας κάνει. Και καλά κάνουμε και τα βλέπουμε φυσιολογικά. Από την στιγμή που η ίδια εταιρία έχει προσθέσει κάποια χαρακτηριστικά στην α συσκευή της,δεν γίνεται σε μια νέα συσκευή να τα παρουσιάζει σαν καινούργια. Δλδ κάθε φορά, στις επόμενες παρουσιάσεις το κάθε τι θα το παρουσιάζει σαν να ανακάλυψε τον τροχό για 32093 φορά?

εγω οπως και πολυ αλλοι νομιζω, εχουν απογοητευτει....

Επειδη εχει το Μηλο πανω δεν σημαινει οτι ειναι και καλο...

Για μενα εκτος απο την οθονη που δεν μου αρεσε, θεωρω οτι θα κουραζει στο διαβασμα βιβλιων, δεν παιζει Flash, πραγμα που το θεωρω πολυ βασικο...

Νομιζω οτι απευθυνετε σε πολυ λιγο κοινο..

Βεβαια θα συμφωνησω με καποιον που εγραψε οτι μολις βγει θα αρχισουν ολοι και τι γ@ματο και τα γνωστα...

Απλα πιστευω οτι πολλους θα τους αφησει αφιαφορους σαν συκσευη..

Έτσι θα μας άφηνε αδιάφορους και το iPhone και σήμερα έχει και η κουτσή Μαρία :-)

• Super Moderators
Τα έχουμε πει αρκετές φορές σε αντίστοιχα θέματα και ξέρεις πως και μένα με ενοχλούν ένα σωρό πράγματα στις συσκευές της Apple. Από τη στιγμή όμως που οι θετικές εντυπώσεις είναι περισσότερες καθώς και το γεγονός πως μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι καλύτερο (συνολικά), γιατί να με κάνει να έχω αρνητική άποψη?

B)

δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να έχεις σώνει και καλά αρνητική άποψη, ούτε κάτι αρνητικό για το iPad, απλά ότι τέτοια υπεράσπιση η εταιρεία δεν έχει ούτε από τους δικηγόρους της...

• Super Moderators
δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να έχεις σώνει και καλά αρνητική άποψη, ούτε κάτι αρνητικό για το iPad, απλά ότι τέτοια υπεράσπιση η εταιρεία δεν έχει ούτε από τους δικηγόρους της...

Και σε ξαναρωτώ:

Πες μου εναλλακτικές προτάσεις με την ποιότητα και τη σταθερότητα των apple προϊόντων! Από τη στιγμή που είμαι ευχαριστημένος, γιατί να μην τα "υπερασπιστώ"?

Εγώ απλά διαφωνώ όταν βλέπω να κολλάμε σε πολύ μικρά πράγματα για να κρίνουμε ένα προϊόν ή όταν βλέπω συμπεράσματα που προέρχονται από ημιμάθεια (δεν μιλάω για σένα).

B)

---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:11 ----------

http://money.cnn.com/2010/01/27/technology/ipad_apple_stock/

ενδιαφέρον για όσους έχουν μετοχές

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες το κεφάλαιό μου έχει αυξηθεί σημαντικά!

Εγω παντως πολυ πλακα θα ριξω, οταν αρχιζει και πουλαει που καποιοι που το κραζουν θα το αγορασουν αμεσως.... Εδω ειναι καταγεγραμενα ολα!

όπως και η υπογραφή σου...

• Super Moderators
Εγω παντως πολυ πλακα θα ριξω, οταν αρχιζει και πουλαει που καποιοι που το κραζουν θα το αγορασουν αμεσως.... Εδω ειναι καταγεγραμενα ολα!

Γιατί απαγορεύεται κάποιος που δεν του αρέσουν κάποια πράγματα, να το αγοράσει αργότερα?

Η gadgeτομανία είναι αρρώστια και δεν κόβεται!

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...