Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και σου ξαναλέω πως είναι αστείο που καθόμαστε να θεωρούμε το wallpaper ώς σοβαρό χαρακτηριστικό σε ένα iphone ή ένα ipad! Να μιλήσουμε για άλλα πιο σοβαρά όπως το file sharing κλπ ευχαρίστως!

B)

μα δεν μιλάμε για το wallpaper ρε συ billdanos... μιλάμε για το πως παρουσιάζεται κάτι... εννοείται ότι δεν το λαμβάνουμε υπόψιν.

Εγώ σαλτέρνω με αυτά που διαβάζω ως innovation και με τα ντεμεκ καλά ενώ έχω πάθει την πλάκα μου με την τιμή... το πιο μεγάλο συν για μένα είναι η τιμή. Έχουμε δώσει και έχουμε δώσει λεφτά σε χαζά και το ipad με αυτή την τιμή γίνεται φοβερά ελκυστικό ακόμα και για σουβέρ.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Το γεγονός δεν είναι αν αλλάζει η όχι το background ρε παιδιά είτε αλλάζει είτε δεν αλλάξει "τραχανάς που χύθηκε" το θέμα είναι ότι ο Jobs μας θεωρεί μαο-μαο και το παρουσιάζει σας innovation γιατί δεν ασχολήθηκε με τα υπόλοιπα 1000 καλά στην παρουσίαση του; μάλλον γιατί για να γίνουν 1000 πρέπει να αθροίσεις και το γεγονός ότι μπαίνει και στο ίντερνετ και ότι μπορείς να βάλεις custom background.

Ο Jobs κάνει απλά τη δουλειά του και φέρνει στην Apple $$$$ με το τσουβάλι την ώρα που οι άλλες εταιρίες ...ψάχνονται!

Από κει και πέρα δεν σε υποχρεώνει με το ζόρι να αγοράσεις τα προϊόντα του!

B)

Δημοσ.

Περιέργως συμφωνώ με τον αλεξζξζξζξ.

Δεν μπορεί να λέει σαν feature ρε παιδί μου το wallpaper... Είναι σαν να παίζει με τη νοημοσύνη μας ας πούμε.

Και όσον αφορά το "απρόσκοπτη εργασία". Πρώτον @@ σοβαρή εργασία θα κάνουμε με τις κομμένες ραμμένες εφαρμογές για ipad και δεύτερον το IphoneOS δεν το συγκρίνω σε σταθερότητα με το MacOSx ας πούμε. ΑΠΕΙΡΕΣ φορές έχω βρεθεί με κολλημένες εφαρμογές και πέταγμα στο dashboard (και όχι δεν το έχω φορτωμένο.. τουναντίον είναι πολύ lite..). Και δεν είναι το πρώτο iphone που περνάει απ'τα χέρια μου. Αυτό διορθώθηκε αρκετά βέβαια στο 3gs.

Δημοσ.
μα δεν μιλάμε για το wallpaper ρε συ billdanos... μιλάμε για το πως παρουσιάζεται κάτι... εννοείται ότι δεν το λαμβάνουμε υπόψιν.

Εγώ σαλτέρνω με αυτά που διαβάζω ως innovation και με τα ντεμεκ καλά ενώ έχω πάθει την πλάκα μου με την τιμή... το πιο μεγάλο συν για μένα είναι η τιμή. Έχουμε δώσει και έχουμε δώσει λεφτά σε χαζά και το ipad με αυτή την τιμή γίνεται φοβερά ελκυστικό ακόμα και για σουβέρ.

Έχεις ξαναδει moultitouch σε σχεδόν 10άρα οθόνη;;;;

Έχεις ξαναδεί τέτοιο μίνι-φορητό υπολογιστή;;;;

Αυτό δεν είναι innovation;;;

Ή μήπως η ύπαρξη του iPhone μας κάνει να βλέπουμε αυτά τα πράγματα φυσιολογικά;;;;

Όπου και να το πάμε, στο ίδιο σημείο φτάνουμε....

Η Apple, είτε το θέλουμε είτε όχι, τα τελευταία χρόνια έχει φέρει την επανάσταση στα mobile devices....

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε αυτό εννοώ όταν λέω να δούμε τα συνολικά χαρακτηριστικά της συσκευής που μαζί με την τιμή δημιουργούν ένα ελκυστικό πακέτο!

Περιέγραψα μερικές σελίδες πριν το παράδειγμα του N900 που επίσης έχω και κοστίζει περισσότερο από το ipad! Οκ, το Ν900 είναι super ανοιχτό και κάνεις κυριολεκτικά ο,τι γουστάρεις και μάλιστα με πολύ καλές ταχύτητες κλπ κλπ κλπ. Αλλά το έχεις σαν μια beta συσκευή απλά για πειραματισμούς, τη στιγμή που δεν ξέρεις πότε θα σε "κρεμάσει", πότε θα κολλήσει, πότε δεν θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο κλπ κλπ κλπ. Και πάντα έχω μαζί ένα ακόμη τηλέφωνο για λόγους ασφαλείας!

Ε αυτό δεν συμβαίνει με το iphone και υποθέτω ούτε και με το ipad!

B)

Δημοσ.
αυτό και ότι στο iphone ακόμα δεν μπορείς να βάλει custom background... μόνο στην αρχική οθόνη... αλλά στο update υπ αριθμόν 4.206 θα μπορείς να το κάνει και αυτό και θα είναι innovation...

Innovation? It will splash the waters, it will revolutionalize people behave and act, it will be both an amazing and an absolutely extraordinary feature that'll make the universe explode. I present you... oh my god I can't even pronounce it... custom backround on iPad2!!!!

Αλλά σου ξαναλέω πως στο σύνολο των χαρακτηριστικών του ipad, το wallpaper είναι το 0,0001% για να κολλήσεις εκεί! Σε όλο το κείμενο του jobs αυτό ήταν μια γραμμή!

Εμένα αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=K03Odve_kRA]αυτό [/ame]μου λινκάρανε, αυτά έλεγε. 1 ολόκληρο λεπτό. Ναι μπορώ αν θέλω να δω ολόκληρη την παρουσίαση αλλά για φαντάσου... μου είναι παντελώς αδιάφορη.

Αυτά κατάλαβες από την όλη παρουσίαση???

:devil:B)

Ρε billdanos ξεκόλλα πια με την Apple, τι διάολο μετοχές έχεις? Σου πα για την μπακατέλα σου τίποτα? Ωραίο είναι, εκπληκτικό design (αναρωτιέμαι πως τους ήρθε έτσι πρωτοποριακο-πρωτοποριακό), κάντο και ebook reader με 10 ώρες αυτονομία και οθόνη που στραβώνει, παίρνε το και στην τουαλέτα (γιατί είναι πολύ χρήσιμο για κάτι τέτοια ένα gadget των 500) αλλά ξεκόλα.

Αν εσύ δεν μπορείς το τραγικό του πράγματος να σου παρουσιάζει ο άλλος ως feature την αλλαγή εικόνας στο backround, feature που κινητά 10ετίας ντρέπονται να το αναφέρουν καν ως χαρακτηριστικό ή το ότι είναι extraordinary η πρόσβαση στο ίντερνετ χωρίς flash, με γεια σου με χαρά σου.

Εσωτερική πληροφόρηση: Άκουσα ότι η Apple έχει στα σκαριά μια συσκευή που θα ακούς μουσική, θα σερφάρεις στο ιντερνετ και ταυτόχρονα θα μιλάς στο msn!!!!! This is innovation my friend. Και μάλιστα όλα τα παραπάνω θα τα κάνει απρόσκοπτα χωρίς να κολλάει!

Disclaimer: Ακατάλληλο λεξιλόγιο

Ξέρω το γ@μησα και ψόφησε, δεν είναι αστεία αυτά που έγραψα, αλλά δεν άντεξα άλλο με αυτό το κόλλημα ορισμένων

σκ@τ@ + μήλο = Innovation

Δημοσ.
Έχεις ξαναδει moultitouch σε σχεδόν 10άρα οθόνη;;;;

Έχεις ξαναδεί τέτοιο μίνι-φορητό υπολογιστή;;;;

Αυτό δεν είναι innovation;;;

Ή μήπως η ύπαρξη του iPhone μας κάνει να βλέπουμε αυτά τα πράγματα φυσιολογικά;;;;

Όπου και να το πάμε, στο ίδιο σημείο φτάνουμε....

Η Apple, είτε το θέλουμε είτε όχι, τα τελευταία χρόνια έχει φέρει την επανάσταση στα mobile devices....

είδες που έρχεσαι στα λόγια μου... έχοντας τέτοια συσκευή αναφέρει ως χαρακτηριστικό το background... ε μετά δεν φταίω εγώ να νομίζω ότι με δουλεύει.

τώρα ότι με την ύπαρξη του iphone μας φαίνεται κάτι τέτοιο φυσιολογικό... ναι, μας φαίνεται. Θέλαμε κάτι πιο μεγάλο... αλλά τελικά είδαμε πιο μεγάλο όγκο σε αυτό που ξέραμε

• Super Moderators
Δημοσ.
Περιέργως συμφωνώ με τον αλεξζξζξζξ.

Δεν μπορεί να λέει σαν feature ρε παιδί μου το wallpaper... Είναι σαν να παίζει με τη νοημοσύνη μας ας πούμε.

Και όσον αφορά το "απρόσκοπτη εργασία". Πρώτον @@ σοβαρή εργασία θα κάνουμε με τις κομμένες ραμμένες εφαρμογές για ipad και δεύτερον το IphoneOS δεν το συγκρίνω σε σταθερότητα με το MacOSx ας πούμε. ΑΠΕΙΡΕΣ φορές έχω βρεθεί με κολλημένες εφαρμογές και πέταγμα στο dashboard (και όχι δεν το έχω φορτωμένο.. τουναντίον είναι πολύ lite..). Και δεν είναι το πρώτο iphone που περνάει απ'τα χέρια μου. Αυτό διορθώθηκε αρκετά βέβαια στο 3gs.

σοβαρή και απρόσκοπτη εργασία για μένα είναι ακόμη και το απλό browsing! Και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν σου το προσφέρουν αυτό όλες οι συσκευές (άσχετα αν το λένε στα specs)

---------- Προσθήκη στις 14:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:42 ----------

Innovation? It will splash the waters, it will revolutionalize people behave and act, it will be both an amazing and an absolutely extraordinary feature that'll make the universe explode. I present you... oh my god I can't even pronounce it... custom backround on iPad2!!!!

Εμένα αυτό αυτό μου λινκάρανε, αυτά έλεγε. 1 ολόκληρο λεπτό. Ναι μπορώ αν θέλω να δω ολόκληρη την παρουσίαση αλλά για φαντάσου... μου είναι παντελώς αδιάφορη.

Ρε billdanos ξεκόλλα πια με την Apple, τι διάολο μετοχές έχεις? Σου πα για την μπακατέλα σου τίποτα? Ωραίο είναι, εκπληκτικό design (αναρωτιέμαι πως τους ήρθε έτσι πρωτοποριακο-πρωτοποριακό), κάντο και ebook reader με 10 ώρες αυτονομία και οθόνη που στραβώνει, παίρνε το και στην τουαλέτα (γιατί είναι πολύ χρήσιμο για κάτι τέτοια ένα gadget των 500) αλλά ξεκόλα.

Αν εσύ δεν μπορείς το τραγικό του πράγματος να σου παρουσιάζει ο άλλος ως feature την αλλαγή εικόνας στο backround, feature που κινητά 10ετίας ντρέπονται να το αναφέρουν καν ως χαρακτηριστικό ή το ότι είναι extraordinary η πρόσβαση στο ίντερνετ χωρίς flash, με γεια σου με χαρά σου.

Εσωτερική πληροφόρηση: Άκουσα ότι η Apple έχει στα σκαριά μια συσκευή που θα ακούς μουσική, θα σερφάρεις στο ιντερνετ και ταυτόχρονα θα μιλάς στο msn!!!!! This is innovation my friend. Και μάλιστα όλα τα παραπάνω θα τα κάνει απρόσκοπτα χωρίς να κολλάει!

Disclaimer: Ακατάλληλο λεξιλόγιο

Ξέρω το γ@μησα και ψόφησε, δεν είναι αστεία αυτά που έγραψα, αλλά δεν άντεξα άλλο με αυτό το κόλλημα ορισμένων

σκ@τ@ + μήλο = Innovation

Κόλλημα το λες εσύ, εγώ το λέω απόλαυση στην εργασία μου!

Και τα έχουμε ξαναπεί, δεν χρειάζεται τόσο ένταση γιατί ισύει το: περί ορέξεως!

Δεν θα σε πείσω να το πάρεις, αλλά ούτε εσύ εμένα πως δεν μου κάνει!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε billdanos ξεκόλλα πια με την Apple, τι διάολο μετοχές έχεις?

sssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :P (οεο)

• Super Moderators
Δημοσ.
sssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :P (οεο)

Όσα δεν φτάνει η Αλεπού... τα αγοράζει από την M$

(για να μάθεις!)

:P

Δημοσ.
θα πρέπει να είμαι τουλάχιστον ανόητος (ή 13χρονος) για να επιλέξω να "σπάσω" τη συσκευή μου για να έχω ...wallpaper!

Και αναφορά παράδοσης μηνυμάτων..Εκτός αν ούτε αυτό κρίνεται απαραίτητο

Δημοσ.
Κόλλημα το λες εσύ, εγώ το λέω απόλαυση στην εργασία μου!

Και τα έχουμε ξαναπεί, δεν χρειάζεται τόσο ένταση γιατί ισύει το: περί ορέξεως!

Δεν θα σε πείσω να το πάρεις, αλλά ούτε εσύ εμένα πως δεν μου κάνει!

B)

Πρόσεξες βέβαια ότι δεν είπα κουβέντα για το iPad αλλά σχολίασα μόνο την παρουσίαση της εναλλαγής backround έτσι? Πράγμα που αρκετοί χρήστες παραδέχτηκαν ότι ήταν όντως υπερβολική.

Αλλά κάπως πρέπει να κολλήσουμε το "ναι αλλά το iPad γ@μεί". Επίσης σε ποιο ακριβώς κομμάτι του ποστ μου εγώ προσπαθώ να σε πείσω ότι δεν σου κάνει?

Επαναλαμβάνω κάτι συγκλονιστικό: το iPad με άφησε αδιάφορο (:X:shock::confused::shock:), την συγκεκριμένη παρουσίαση βρήκα τραγική, αυτή μόνο ανέφερα για να μη σας χαλάσω το γιορτινό κλίμα και τέλος.

Δημοσ.

Δεν με ενθουσιασε. Και ναι περιμεναμε περισσοτερα απ την apple απο ενα μεγαλο ipod touch με 3g. Γιατι? Γιατι μας εχει κακομαθει. :D

• Super Moderators
Δημοσ.
Όσα δεν φτάνει η Αλεπού... τα αγοράζει από την M$

(για να μάθεις!)

βρίσε χύμα στο κύμα μην κρατιέσαι, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για την MS και για οποιαδήποτε εταιρεία, εσύ είσαι που τσιτώνεις όταν "σου" προσβάλουν την Apple και την προϊόντα της :P

μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάχτυλό μας :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...