Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα....κι εγω που νομιζα οτι το καινουριο iPhone θα ειναι λεπτοτερο, μικροτερο, με καμερα καλυτερη και μπροστα επισης...αλλα...μια στιγμη!!! Δεν ειναι iPhone!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι.......ειναι......ειναι......ενα πολυ μεγαλο iPhone....ε,οχι ρε παιδια. Αυτο δεν ειναι notebook. Αυτο ειναι ενα μεγενθυμενο iPhone. Με τοσα λεφτα περνεις ενα θεϊκο netbook και καλυπτεσε σε ολα αυτα που δεν εχει το iPad, κι ας μην εχεις multitouch και accelerator...και, πιστεψε με, ειμαι παιδι της apple χρονια τωρα. Με macbook, με air, με 3 iphones....αλλα αυτο ειναι κοροϊδια. Ξενερωσα αφανταστα με το αποτελεσμα, και δεν εννοω εμφανισιακα. Αλλα να δωσω τοσα λεφτα για να παρω ενα iPhone XXL....τι να πω......!!! :rolleyes:

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άντε να πω και εγώ την άποψή μου για το iPad!!

Πρόκεται για μια συσκευή πολλά υποσχόμενη, κατά τη γνώμη μου, αλλά στις επόμενες εκδόσεις της...

Προσωπικά δε με πειράζει, που δεν τρέχει OS X. Μια τέτοια συσκευή, απλά, πρέπει να σε βοηθάει στη δουλειά σου ή στη ψυχαγωγία σου (κι ας τρέχει και iPhone OS).

Θα το έπαιρνα, πραγματικά, αμέσως αν:

1) Είχε καμιά θύρα USB να μεταφέρω αρχεία σε αυτό και κατά συνέπεια...

2) Αν είχε κάποιο file browser για να "οργανώνω τα αρχεία μου.

3) Λείπει ένα card reader σε αυτή τη συσκευή (ενσωματωμένο).

4) Μια κάμερα για skype, είναι απαραίτητη.

5) Multitasking

Αν τα είχε όλα αυτά, πιστεύω θα έπαιρνε τη μερίδα του λέοντος από τα netbooks.

Γιατί, όμως κάτι μου λέει ότι, αυτή η κουτσουρεμένη πλην όμως πολλά υποσχόμενη συσκευή θα επανέλθει δριμύτερη στις επόμενες εκδόσεις της;

Είμαι σίγουρος, ότι η Apple παίζει ένα εξαιρετικό παιχνίδι και μας δουλεύει κανονικά. Η πρώτη έκδοση προορίζεται σε fanboys μάλλον και θα πουλήσει αρκετά. Οι επόμενες, όμως, θα φέρουν το iPad στην κατοχή, πολλών από μας, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα γενιά συσκευών...

Δημοσ.
Όλα τα μηνύματα βλέπω θέτουν πολύ εύστοχες παρατηρήσεις. Να πω και εγώ τις δικές μου αν και δε θα προσθέσω κάτι καινούριο.

Είναι φανερό ακόμα και από το τρόπο που το παρουσίασαν (καναπές), ότι δείχνουν για τι χρήσεις προορίζεται. Αν το παρουσίαζαν σε μια τουαλέτα πιστεύω θα ήταν πιο εύστοχο :-)

Δε μπορώ να το θεωρήσω υπολογιστή, η έλλειψη multitasking είναι πολύ σοβαρή αν και πιθανόν να το δούμε στο os 4.0. Δυστυχώς, ο απόλυτος έλεγχος που έχει η Apple στο τι εφαρμογές μπορεί να τρέξουν στο iPad, μόνο ενθαρρυντικό δεν είναι. Ευτυχώς τους τελευταίους μήνες δείχνει να αλλάζει στάση.Ως e-book reader ναι αν και δε πιστεύω ότι θα είναι πιο άνετο το διάβασμα από το Kindle. Ως internet device, η έλλειψη flash είναι δίκοπο μαχαίρι ειδικά με την εξάπλωση του facebook και των social online games. Για ταινίες, πολύ σωστά κάποιος είπε ότι από τη στιγμή που δε παίζει xvid επίσημα, πρέπει να μπούμε στη διαδικασία του encoding (άντε να μπούμε).

Αυτό που παρατηρώ από τα hands on videos είναι η μαγεία του User Interface και η απίστευτη ταχύτητα του. Τα εφέ στις εφαρμογές είναι εντυπωσιακά και πιστεύω ότι οι εφαρμογές που θα βγουν για το iPad θα είναι οι πιο user friendly που έχουμε δει ποτέ.

τα ίδια ακριβώς λέμε χαλ (χωρίς τις ειρωνείες μου :P )

Ερώτηση, θα επιλέγατε ένα windows 7 tablet με τα ίδια χαρακτηριστικά και τιμή ?

εννοείται seven ΑΝ είναι με την λογική υπολογιστή (άντε και λίγο κουτστουρεμένου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως, που δε με συγκινούσε το Iphone και δεν έχω καμία σχέση με apple γενικότερα, το Ipad μου φαίνεται ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Κατάρχην κάνει ΤΕΛΕΙΑ απ όσο βλέπω 1 από τα πράγματα που ήθελα - διάβασμα έγχρωμων βιβλίων + comics σε βολική οθόνη.

2 - Το ίντερνετ ευπρόσδεκτό ^^ EDIT - Δεν ήξερα ότι δε παίζει flash, μαλακία χοντρή τότε.

3 - Βίντεο - Φώτο κλπ είναι μια χαρά

4 - Αν υπάρχουν και ορισμένα καλά casual games τότε είμαι 1 χαρά προσωπικά.

5 - Αν τρέχει εφαρμογές office τότε θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ και για τη δουλειά μου αφού είναι μόλις 700 γραμμάρια. EDIT - Ούτε handwriting ;;; Μας γείωσε τώρα.... 1-1 τα βλέπω...

-----

Το κλασσικό με την πέτρα είναι θεϊκό όντως :lol:

Τα παραπάνω 5 του waves δε με ενδιαφέρουν σχεδόν καθόλου ^^

http://www.engadget.com/2009/12/07/pixel-qi-displays-hit-production-lines-in-january-multitouch-4/

Αυτό που ειπώθηκε ήδη είναι όντως φοβερό πάντως.

Υ.Γ Καλά, Widescreen γιατί δε του έβαλαν όμως ;;;

Επεξ/σία από EKTELESTES
Δημοσ.

Όσο το σκέφτομαι, όντως η έλλειψη multitasking και ενός dock τύπου macosx (όχι φευδοiphone dock) είναι μεγάλη πατατιά. Δεν γίνεται ας πούμε να κάνω browsing και να πρέπει να κλείσω τον safari για να μπώ fring/adium ή να βλέπω μια σειρά πχ. και να μήν μπορώ να έχω κάποιον im παράλληλα ανοιχτό ή να μην μπορώ να τσεκάρω now and then κάνοντας minimize το quicktime.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ έλλειψη.

Με πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω αυτό και καθιστά το itampon άχρηστο ουσιαστικά. Αυτό το "1 την φορά" είναι πρωτοφανής πατάτα για τέτοια συσκευή. Άντε στο iphone πάει και έρχεται. Εδώ με ένα σαφάρι κολλάει, σιγά μην κάνεις και multitasking... Αλλα σε αυτό;

To ίδιο με macosx ευχαρίστως να το πάρω..

edit: To tablet με xp που έχω πάντως, είναι αρκετά μεγάλη πατάτα αν και είναι απο τα καλά της γενιάς του. Ποτέ δεν βολεύτηκα με αυτά τα χαζοστυλό. Μόνο για γραφιστικές μικροδουλειές. Τίποτα άλλο! Το ipad σίγουρα θα είναι πολύ πιο χρηστικό σε touch εφαρμογές αλλα τα παραπάνω το κάνουν δυστυχώς προς το παρόν άχρηστο...

Ε πρέπει κάπως να προσθέτουν προφανή πραγματα στην επόμενες εκδόσεις του :|

Δημοσ.

Γιατι πρεπει να πληρωσω παραπανω αν θελω wifi ???? υπαρχει κανενας που να μην θελει??? ειμαστε σοβαροι.ωραιο αλλα αυτο με ασυρματο με χαλασε

Δημοσ.
Γιατι πρεπει να πληρωσω παραπανω αν θελω wifi ???? υπαρχει κανενας που να μην θελει??? ειμαστε σοβαροι.ωραιο αλλα αυτο με ασυρματο με χαλασε

Το wifi είναι στα standard χαρακτηριστικά. To 3G είναι αυτό που θα πρέπει να πληρώσεις επιπλεον.

Δημοσ.

Εγώ πάντως την φτηνή έκδοση παίζει και να την πάρω. Μόνο και μόνο για την λειτουργικότητα του και χρηστικότητα του, το θεωρώ χίλιες φορές καλύτερο από ένα Netbook(για τις προσωπικές μου ανάγκες πάντα).

mini-Sim. Προφανώς Sim μικρότερου μεγέθους. Πως είναι οι MicroSD, κάτι ανάλογο σε μέγεθος φαντάζομαι.

Δημοσ.
.....Πιστεύω θα καλύψει τη τρύπα ανάμεσα στον iMac μου και στη φορητότητα που θέλω(για την οποία το macbook έπεφτε "πολύ" και το iphone "λίγο").....

ακριβώς αυτός είναι ο ρόλος του ipad και έτσι ακριβώς πλασάρεται.

ΔΕΝ είναι netbook αφού για να το διαχειρίζεσαι χρειάζεσαι itunes άρα άλλο PC/Mac και για αυτό δεν έχει USB, μεγάλη μνήμη,...

Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του νομίζω ότι είναι η έλλειψη κάμερας και δευτερευόντως το multitasking (το οποίο όμως λύνεται αν δεν κάνω λάθος με firmware update οπότε και δεν δίνω μεγάλη σημασία).

Δημοσ.

Κανω λαθος ή ειναι jailbreakable??? Εφοσον τρεχει iPhone OS....εαν ειναι ετσι, τοτε μπορει να κανει πολλα περισσοτερα, οπως τα iPhones που εχουμε. Απλα θα συνεχισει να εχει ελληψεις σε σχεση με τα netbooks [usb-flash(για οσο θα υπαρχει ακομα)-office,κλπ].

Εαν ομως καποιος το δει σαν multimedia player, στυλ Archos, τοτε το μηχανημα (και jailbroken) ειναι απλα κορυφη!!! Πιστευω οτι ειναι λαθος να το βαζουμε διπλα σε netbooks. Δεν ειναι. Ειναι ενα θεϊκο multimedia player!!!! ;)

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω, πως το SDK σε συνδυασμό με τα νέα χαρακτηριστικά που φέρει το iPad σε σχέση με τα iPhone/iTouch (μεγαλύτερη οθόνη κτλ) θα δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να φτιάξουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Δημοσ.

η πεπατημένη του "1000 και 1 firmware update" εμφανιστεί και στο ipad πάντως... στο επεισόδιο 10~15 θα μπει το multitasking και θα ξανά ανακαλύψουμε την Αμερική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...