Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας κ παλι παιδια ! Πηρα τελικα το Ipad απο getitnow το 16 3g . Μαρεσει παρα πολυ κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την αγορα μου κ στην αρχη που πρωτοβγηκε δεν περιμενα οτι θα φτασω να το παρω, ειχα πει οτι δεν θα το παιρνα.

Τελικα ειναι πολυ χρηστικο , αρκετα γρηγορο (λιγο με το internet τα χαλαει )

δεν θα πω τα θετικα γιατι ειναι ΠΟΛΛΑ , θα πω καποια αρνητικα ομως

1) ΔΑΧΤΥΛΙΕΣΣΣ !!!

2)Μερικες φορες με βρισκω να σκεφτομαι πως στο διαλο θα το κρατησω , αλλα αυτο λυνεται με μια θηκη

3)Τα Apps ειναι λιγο εως πολυ ακριβα , αλλα θα φθηνηνουν με το καιρο

Εχω μια πολυ ΣΟΒΑΡΗ ερωτηση κ οποιος μπορει να απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ !Στο Appstore οταν πας στα Games category γιατι δεν εμφανιζει ολα τα παιχνιδια για IPAD . εμενα μου βγαζει ΜΟΝΟ τα Whats HOT και

New&trustworthy .Δεν ειναι οπως του Iphone που τα παιχνιδια ειναι σε κατηγοριες οπως action,adventure,RP, strategy κλπ κλπ . Και επισης δεν εχει ταξινομηση by Most popular για να μπορω να βλεπω τι ειναι πιο δημοφιλες .

Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ κακο marketing το να μη μπορεις να δεις ολα τα παιχνιδια κ να μπορεις να τα δεις ανα κατηγορια .

Κανω κατι λαθος >??ξερετε κατι παραπανω να με βοηθησετε ?

THANK You :)

1. Ντάξει, όταν η οθόνη είναι σε λειτουργία δεν ενοχλεί, αλλά αν είναι κλειστή, όντως, ενοχλεί.

2. Τι εννοείς;

3. Θα φθηνίνουν με τον καιρό; Δε νομίζω, αλλά να προσπαθείς να πετυχαίνεις προσφορές. Π.χ. υπάρχουν σελίδες όπως αυτή.

4. Όταν είσαι στο Market, δοκίμασες από κάτω-κάτω στη μπάρα να επιλέξεις Categories; :P

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

lizardkingteo αν παρεις την θηκη της apple δινει δωρο μαζι ενα πανακι καθαρισμου που ειναι απιστευτο. Φανταζομαι ιδια θα κυκλοφορουν και στο εμποριο. Αν και μισω τις θηκες , πρεπει να σου πω οτι ειναι πολυ χρηστικη η θηκη , παρολο που κοβει σε "image" και design.

Για τις τιμες , κατεβασε το appshopper και παρακολουθα το για προσφορες. Επισης μπορεις να το βαλεις να σε ειδοποιει για apps που σε ενδιαφερουν οταν φτηναινουν ή γινονται free.

Ιδιως σε περιοδους γιορτων γινεται χαμος απο προσφορες. Αλλα ετσι κι αλλιως καθε μερα βρισκεις κατι free που το χρειαζεσαι.

Δημοσ.

ευχαριστω για το site!!

για την θηκη εννουσα Γιωργο οτι δεν χερω πως να το κρατησω μερικες φορες , να το στηριξω καπου , κ η official θηκη μαλλον ειναι το επομενο που θα αγορασω

Οσον αφορα τα GAMES categories , εχο δει οτι εχει κατω στο Appstore categories παταω games αλλα μου βγαζει μονο NEW&NOTEWORTHY και Whats HOT !! Ειναι πολυ σπαστικο πραγματικα να μη μπορω να δω ολα τα παιχνιδια που υπαρχουν και να επιλεχω Sort by : MOst popular . Εννοω οτι δεν εχει Categories > Games >Arcade , Strategy , RPG , Sports , Board κλπ κλπ ..

Δημοσ.

Οποίος έχει pc μπορεί να κάνει jailbreak tethered (όπως έχω εγώ τωρα). Οποίος έχει Mac μπορεί να κάνει και untethered...

Όσον αφορά τις δαχτυλιες και με ένα απλό πανακι για γυαλιά καθαρίζει τέλεια η οθόνη.

Δημοσ.

Υποθέτω δεν είσαι registered developer. Η εύκολη λύση, βρες κάποιον που είναι να σου κάνει register το iPhone.

Δε θυμάμαι μπορείς να κάνεις εναλλακτικά.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Ξέρει κανείς με απλά λόγια να μου πει πως/αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις καρτούλες Vodafone ΚαρτοInternet σε iPad 3G? :rolleyes:

Έχει λήξει η πρόσβαση, αλλά η κάρτα για να την ξαναφορτώσεις, χρειάζεται να γίνει μέσα από browser. Ε, από iPad δεν γουστάρει να μπει. "Could not activate cellular data". Με τα APN settings [τα σωστά, γιατί δεν ξέρω ποια εχω...] θα φτιάξει το θέμα?

Δημοσ.

Απ! Το βρήκα. Μετά από πολύυυυυ καιρό που είχα να ξαναψάξω για λύσεις, δοκίμασα πριν λίγο.

APN : web.session [ασχολίαστο. μόνο αυτοί ξέρουν το γιατί...]

user: τίποτα

pass: τίποτα

Και όλα πάνε ρολόι.

Αυτό το web.session, ισχύει μόνο για το καρτοΐντερνετ, και όχι στο mobile broadband από συμβόλαιο. :shifty:

Δημοσ.
You hold a smartphone a foot away from your face. That’s why a “Retina Display” at 1 foot away has to be >300 PPI. But few of us hold the iPad a foot from our face. In fact, Steve Jobs made a point of showing it being used in his lap at the iPad intro event. That’s 2-3 feet from your eyes. At 2 feet away, “retina” becomes somewhere between 150 PPI see chart (via) below.iPad is currently at 132 PPI which would be pretty close to “Retina” at a little over two feet away. The current Macbook Air is 11.6″ (Widescreen) 1366×768 is 135 PPI by comparison. Doubling the screen resolution to 2048×1576 would put the screen resolution way into the invisible range at 2 feet. That doesn’t make a lot of sense, does it?

via

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...