dp@pa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Χμμμμ... β) Torrents σε τόσο μικρό αποθηκευτικό απόθεμα δεν παίζει να κατεβάσεις . Ούτε τα 64gb δεν ακούγονται αρκετά για torrenting. Καλύτερα να ενεργοποιήσεις το remote control του uTorrent, ή όποιου torrent client έχεις στο PC, και να κάνεις απλά Play/Pause/Stop τα torrents από το iPad, πράγμα που κάνω εδώ και καιρό . Πολύ πιο λειτουργικό, νομίζω. Κανεις λαθος. Εγω που εχω 16GB κατεβαζω κανονικα τα εργα μου, και επισης, συνδεω το ipad στην τηλεωραση με τα σχετικα καλωδια που πουλαει η apple (component) και τα βλεπω εκει.. ενταξει δεν μπορεις να κατεβασεις απειρα εργα, αλλα μην ξεχνας μπορεις να τα σβησεις. Τορρεντ app χρισιμοποιησα το Torrentula που μπορεις να το βρεις στο Cydia.
somade Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά ξεχάσατε κάτι πολύ σημαντικό Goodreader, το καλύτερο για διαχείρηση συνημμένων email, unzip, κλπ και γενικά μεταφορά αρχείων στο ipad. Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ συνέχεια.
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Κανεις λαθος. Εγω που εχω 16GB κατεβαζω κανονικα τα εργα μου, και επισης, συνδεω το ipad στην τηλεωραση με τα σχετικα καλωδια που πουλαει η apple (component) και τα βλεπω εκει.. ενταξει δεν μπορεις να κατεβασεις απειρα εργα, αλλα μην ξεχνας μπορεις να τα σβησεις. Τορρεντ app χρισιμοποιησα το Torrentula που μπορεις να το βρεις στο Cydia. Καλή χρονιά ξεχάσατε κάτι πολύ σημαντικό Goodreader, το καλύτερο για διαχείρηση συνημμένων email, unzip, κλπ και γενικά μεταφορά αρχείων στο ipad. Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ συνέχεια. Ωπ, σωστά! Το είχα ξεχάσει αυτό. Ενδιαφέρουσα υπενθύμιση dp@pa... Απλά π.χ. εμένα μου έχουν μείνει μόλις 4-5GB free. Τι να πρωτοκατεβάσω; Για ώρα ανάγκης είναι μια χαρά λύση, βέβαια. Οπότε, thanks. Φίλε somade, το iFiles είναι κάτι παρόμοιο. Για να μην σου πω ίδιο με το iFiles. Αν και για torrents θα χρειαστεί access στο root της συσκευής, οπότε πάμε για iFile, και όχι iFiles
lizardkingteo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια απο που μπορω να παρο το Ιpad γιατι εκτος απο getitnowδεν το χο βρει πουθενα αλλου , πηγα κ ροτησα στο Golden Hall k Mall σημερα κ μου λενε οτι δεν ειναι ΕΠΙΣΗΜΑ διαθεσιμο κ μθ λενε οτι φταιει η apple για αυτο .!! Τι κουλα πραγματα ειναι αυτα , μου λεει επισης ο υπαλληλος tou golden-i οτι ειναι διαθεσημο ανεπισημα αλλα δεν δινουν εγγθησεις κ τετοια ... αλλο κουλο.. Μπορειτε να μου πειτε απο που το πειρατε εσεις ( ebay και unlocked ? ) η αν το δινει η vodafone γιατι εχο μεγαλη επιδοτηση εκει ... ευχαριστω πολυ!!
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια απο που μπορω να παρο το Ιpad γιατι εκτος απο getitnowδεν το χο βρει πουθενα αλλου , πηγα κ ροτησα στο Golden Hall k Mall σημερα κ μου λενε οτι δεν ειναι ΕΠΙΣΗΜΑ διαθεσιμο κ μθ λενε οτι φταιει η apple για αυτο .!! Τι κουλα πραγματα ειναι αυτα , μου λεει επισης ο υπαλληλος tou golden-i οτι ειναι διαθεσημο ανεπισημα αλλα δεν δινουν εγγθησεις κ τετοια ... αλλο κουλο.. Μπορειτε να μου πειτε απο που το πειρατε εσεις ( ebay και unlocked ? ) η αν το δινει η vodafone γιατι εχο μεγαλη επιδοτηση εκει ... ευχαριστω πολυ!! Καλά στα είπε ο υπάλληλος. Στην Ελλάδα δε κυκλοφορεί, και όσοι τα φέρνουν, τα φέρνουν κάνοντας "παραεισαγωγή". Εγώ π.χ. το πήρα από μέλος εδώ μέσα, καινούριο στις ζελατίνες του στα 450€.
lizardkingteo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλά στα είπε ο υπάλληλος. Στην Ελλάδα δε κυκλοφορεί, και όσοι τα φέρνουν, τα φέρνουν κάνοντας "παραεισαγωγή". Εγώ π.χ. το πήρα από μέλος εδώ μέσα, καινούριο στις ζελατίνες του στα 450€. φανταζομαι το 16gb wifi σκετο ετσι ? οχι 3g .. το getitnow το χει 499 και 3g 599 .. ειλικρινα δεν ξερω απο που να το παρω , αν το παρω απο ΕΒΑΥ υπαρχει περιπτωση να μου χρεωσουν φορους αλλα κ παλι αν ζητησω να μου το στειλουν σα δωρο .. Δεν χερω εχω δει τιμες κ περοπου στα 600 ευρω κειμενονται κ ΕΒΑΥ κ getitnow.. οποτε μαλλον θα προτιμησω το δευτερο .. Εχετε καποια λυση να μου προτεινετε ?
x_vagos_x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα φίλος. Επειδή είμαι πολύ υπέρ του eBay, σου έχω εδώ ένα link από το eBay UK, με αναζήτηση τον όρο iPad, αποστολή από την Ευρωπαϊκή ένωση [=όχι φόροι], άμεση αγορά [=όχι δημοπρασίες και κουραφέξαλα], αποστολή στην Ελλάδα [=δίπλα στην τιμή λέει και τα έξοδα αποστολής], με σειρά φθίνουσα ανάλογα με την τιμή. Χονδρικά €750 = £635. Η πιο λογική τιμή για το ακριβότερο μοντέλο. Εάν θες βοήθεια, στείλε ένα PM...
lizardkingteo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστο πολυ για το λινκ αλλα οπως χαναειπα νομιζω το πιο φθηνο Ιpad εκει περα αντιστοιχει στη τιμη που μπορεισ να το παρεις απο GETITNOW . Κ εγω βετερανος του Ebay ειμαι αλλα πρωτη φορα εχω βρει καλυτερο deal απο Ελλαδα . Btw ενδιαφερομαι για το 16αρι κ 3g. ευχαριστω
calenter2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Καλά στα είπε ο υπάλληλος. Στην Ελλάδα δε κυκλοφορεί, και όσοι τα φέρνουν, τα φέρνουν κάνοντας "παραεισαγωγή". Εγώ π.χ. το πήρα από μέλος εδώ μέσα, καινούριο στις ζελατίνες του στα 450€. Εγώ το πήρα από Bestdeals.gr. Απο Αυτό γράφω τώρα κ ήδη απο αρχές Σεπτεμβρίου .Αλλά δείτε κ στον skroutz!
ababapanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 θελω να ρωτήσω υπαρχουν καποιες επίσημες αναφορές η μετρήσεις για το ποσο διαρκεί η μπαταριά σε ενα ipad 3g? να πω οτι εχω το απλό μοντέλο wifi και είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την μπαταριά του η οποία μπορει και να ξεπερνά τις 10 ωρες... στο ipad 3g ομως, με ενεργοποιημένο συνεχεία το 3G ξέρουμε πια είναι η διάφορα στην διάρκεια σε σχέση με το wifi μοντέλο? και αν και το 3G μπορεί και πλησιάζει τις 10 ωρες αυτονομίας ?
mdr21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ναι και το 3G φτανει τις 10 ωρες και οσο ειναι φρεσκο τις ξεπερνα επισης. Λογικα επειδη τις περισσοτερες ωρες ειναι σπιτι , ειναι συνδεδεμενο στο wifi οποτε το 3G ειναι απενεργοποιημενο και δεν βλεπεις την διαφορα. Αλλα και στις αρχες που ημουν σε σπιτι χωρις wifi ,τις εφτανε και τις ξεπερναγε τις 10ωρες. (με φρεσκια μπαταρια ομως)
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά, να σας ρωτήσω. Αξίζει νομίζετε ο iCab; Θέλω να αντικαταστήσω τον Safari. Όχι ότι δεν είναι καλός, ίσα-ίσα μάλιστα, αλλά μου λείπουν πράγματα όπως τα Tabs και διάφορα άλλα. Αξίζει λέτε;
kgian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εγώ τον έχω αγοράσει. Επίσης έχω επιλέξει με την εφαρμογή του cydia browser changer να είναι ο προεπιλεγμένος browser οπότε όταν πατάω σε κάποιο Link ανοίγει ο icab αυτόματα. Αν κάποιος εγκατέστησε το IOS 4.2.1 και του λείπει ο διακόπτης orientation lock απο παλιά μπορεί να χαρεί: http://www.coveringweb.com/2010/11/nomute-for-ipad-brings-back-orientation.html Το δοκίμασα και δουλεέυει φανταστικά. Βέβαια πρέπει να είναι JB.
lizardkingteo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 γεια σας κ παλι παιδια ! Πηρα τελικα το Ipad απο getitnow το 16 3g . Μαρεσει παρα πολυ κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την αγορα μου κ στην αρχη που πρωτοβγηκε δεν περιμενα οτι θα φτασω να το παρω, ειχα πει οτι δεν θα το παιρνα. Τελικα ειναι πολυ χρηστικο , αρκετα γρηγορο (λιγο με το internet τα χαλαει ) δεν θα πω τα θετικα γιατι ειναι ΠΟΛΛΑ , θα πω καποια αρνητικα ομως 1) ΔΑΧΤΥΛΙΕΣΣΣ !!! 2)Μερικες φορες με βρισκω να σκεφτομαι πως στο διαλο θα το κρατησω , αλλα αυτο λυνεται με μια θηκη 3)Τα Apps ειναι λιγο εως πολυ ακριβα , αλλα θα φθηνηνουν με το καιρο Εχω μια πολυ ΣΟΒΑΡΗ ερωτηση κ οποιος μπορει να απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ !Στο Appstore οταν πας στα Games category γιατι δεν εμφανιζει ολα τα παιχνιδια για IPAD . εμενα μου βγαζει ΜΟΝΟ τα Whats HOT και New&trustworthy .Δεν ειναι οπως του Iphone που τα παιχνιδια ειναι σε κατηγοριες οπως action,adventure,RP, strategy κλπ κλπ . Και επισης δεν εχει ταξινομηση by Most popular για να μπορω να βλεπω τι ειναι πιο δημοφιλες . Κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ κακο marketing το να μη μπορεις να δεις ολα τα παιχνιδια κ να μπορεις να τα δεις ανα κατηγορια . Κανω κατι λαθος >??ξερετε κατι παραπανω να με βοηθησετε ? THANK You
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα