kgian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Λέει not charging αλλά αν το αφήσεις λίγη ώρα με κλειστή την οθόνη θα δεις ότι φορτιζει...
giorgos147 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Λέει not charging αλλά αν το αφήσεις λίγη ώρα με κλειστή την οθόνη θα δεις ότι φορτιζει... Really?! Για να δούμε! Edit: Όντως φορτίζει. Ενώ λέει Not Charging, ύστερα από λίγη ώρα, έβγαλα το USB και δείχνει 12% αντί για 10%. Να'σαι καλά!
giorgos147 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Και ξαφνικά, θυμήθηκα ότι φορτίζω το κινητό μου με αυτό. Το είχα πάρει τον Σεπτέμβριο όταν είχα πάει Ιταλία, και επειδή το κινητό μου το είχα παραλάβει μία μέρα πριν φύγω και επειδή είχε και αυτό αμερικάνικη πρίζα, πήρα ένα τέτοιο από το αεροδρόμιο. Πειράζει να το φορτίζω από αυτό; Μέχρι να πάρω έναν της Apple τουλάχιστον. Δε θέλω να βάζω μετασχηματιστές.
mdr21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 δεν εχει φορτιστη? Μαλλον θα εχει αλλα θα ειναι αγγλιας ή αμερικης εε? Δεν χρειαζεσαι μετασχηματιστη , Ο φορτιστης λειτουργει σε 120-240V! Εναν απλο ανταπτορα ευρωπαϊκης-αμερικανικης/αγγλικης μπριζας θες. 2-3Ε κανουν και το βρισκεις σε καταστηματα ηλεκτρικων ειδων (πχ κωτσοβολος) ή στο αεροδρομιο. Δεν θα το φορτιζα απο το usb ακομα και αν φορτιζει οπως δοκιμασες , πιθανον να χαλασει η μπαταρια λογω της χαμηλοτερης ισχυος. Το ipad χρειαζεται 2,1Α και 5,1V. Αρα ο crypto φορτιστης σου ΔΕΝ κανει (1,0Α-5,0V)
giorgos147 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Α, οκ! Νασαι καλα που μου τα ανεφερες ολα αυτα! Θα παω αυριο να παρω εναν μετασχηματιστη, διοτι μου ηρθε με αμερικανικη πρίζα. (αυτη με τα πλατια "δοντια" και τη τρυπα στη μεση τους.) Παντως παιδια σα συσκευη ειναι απιθανη και κριμα που δε την ειχα παρει τοσο καιρο. Η ανεση που σου προσφερει ειναι απεριγραπτη. Πχ τωρα καθομαι ξαπλα στο κρεβατι και αλλαζω τραγουδια στον υπολογιστη μεσω του remote. Κατι που π.χ. Δε θα μπορουσα να κανω με το netbook μου, ή δε θα ειχα ορεξη να κανω.
mdr21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Α, οκ! Νασαι καλα που μου τα ανεφερες ολα αυτα! Θα παω αυριο να παρω εναν μετασχηματιστη, διοτι μου ηρθε με αμερικανικη πρίζα. (αυτη με τα πλατια "δοντια" και τη τρυπα στη μεση τους.) στο ξαναλεω , ΔΕΝ χρειαζεσαι μετασχηματιστη , χρειαζεσαι ανταπτορα Αμερικανικης->Ευρωπαϊκης πριζας (2-3Ε)
giorgos147 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 στο ξαναλεω , ΔΕΝ χρειαζεσαι μετασχηματιστη , χρειαζεσαι ανταπτορα Αμερικανικης->Ευρωπαϊκης πριζας (2-3Ε) Χαλαρωσε, απλα εγω το λεω μετασχηματιστη αντι για ανταπτορα
takisblues Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας ηθελα να κανω καποιες ρωτησεις με σκοπο να κανω το ipad μου οσο το δυνατον πιο ..αυτονομο απο το pc μου... καποια βασικα προγραμματα που θα ηθελα να βρω και σε πρωτη φαση δωρεαν αν υπαρχουν ειναι αυτα: 1)προγραμμα που να μπορω να κανω φακελους οπως περιπου στα windows υπαρχει; 2)προγραμμα αποσυμπιεσης;(unzip) 3)προγραμμα με το οποιο να μπορω να κατεβασω καποιο αρχειο απο το safari ή καποια torrents απο το thegt.net πχ? 4)προγραμμα σαν το youtube downloader? 5)office?(word-excel-powerpoint) 6)προγραμμα που να κανει συγχρονισμο των ταινιων mkv που εχω με το αντιστοιχο αρχειο srt,των υποτιτλων που εχει στον φακελο;(με σκοπο στην πορεια να το μετατρεπω σε mp4) 7)πως μπορω να κανω επισυναψη μιας φωτογραφειας ή ενος οποιουδηποτε αρχειου οταν παω να στειλω mail? 8)τι ακριβως μπορεις να κανεις με το ipad με την εφαρμογη icam? http://itunes.apple.com/us/app/icam-webcam-video-streaming/id296273730?mt=8 9)εχει ακουστει αν θα βγει καποια web cam?το ρωταω γιατι βρηκα τα παρακατω links τα οποια λενε διαφορες φημες... http://nexus404.com/Blog/2010/06/07/first-ever-ipad-webcam-gets-spotted-photofast-webcam-for-ipad-picks-up-where-apple-left-off/ http://www.machoe.com/5170/photofast-is-developing-an-ipad-compatible-webcam-tv-tuner.html http://www.ecamm.com/mac/webcam/bt1/ http://www.blogwebcam.com/aluminium-webcam-for-ipad-iphone-and-ipod/ εχει δοκιμασει κανεις κατι αναλογο για να μου προτεινει κατι απο ολα τα παραπανω; σε πρωτη φαση ενδιαφερομαι για free προγραμματα αλλα αν υπαρχει κατι για να το αγορασω ας μου το προτεινει καποιος.. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας...
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) το iPad δεν σου ταιριαζει καθολου μιας και πολλα απο αυτα δεν τα κανει... παρε κανα netbook ξερωγω... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από tr3quart1sta
takisblues Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) και ομως φιλε αγοραζοντας με 2 ευρω το ifile κανω τουλαχιστον τα μισα απο οσα ρωτησα.. γιαυτο καλυτερα αν ειναι να απαντας,πριν δινεις ετσι αοριστα απαντησεις καλο ειναι να το ψαχνεις απο το να παραπληροφορεις..φιλικα παντα και για να ειμαι ακριβης τωρα με το ifile μπορω να κανω τα:1,2,3,5,6,7... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από takisblues
lizardkingteo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξερω γιατι σβηστηκαν τα μυνηματα μου , μπορει να οφειλεται στο οτι εγραφα στα αγγλικα , σορρυ γιαφτο οπωσ ελεγα ποσο στοιχιζει μια microsim card κ ποσο dataplan ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξερω γιατι σβηστηκαν τα μυνηματα μου , μπορει να οφειλεται στο οτι εγραφα στα αγγλικα , σορρυ γιαφτο [...] Τα μηνύματά σου σβήστηκαν γιατί έγραφες σε greeklish. Η μόνη γλώσσα που επιτρέπεται στο forum είναι η ελληνική με ελληνική γραφή. Καλή συνέχεια.
x_vagos_x Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 γεια σας ηθελα να κανω καποιες ρωτησεις με σκοπο να κανω το ipad μου οσο το δυνατον πιο ..αυτονομο απο το pc μου... καποια βασικα προγραμματα που θα ηθελα να βρω και σε πρωτη φαση δωρεαν αν υπαρχουν ειναι αυτα: 1)προγραμμα που να μπορω να κανω φακελους οπως περιπου στα windows υπαρχει; 2)προγραμμα αποσυμπιεσης;(unzip) 3)προγραμμα με το οποιο να μπορω να κατεβασω καποιο αρχειο απο το safari ή καποια torrents απο το thegt.net πχ? 4)προγραμμα σαν το youtube downloader? 5)office?(word-excel-powerpoint) 6)προγραμμα που να κανει συγχρονισμο των ταινιων mkv που εχω με το αντιστοιχο αρχειο srt,των υποτιτλων που εχει στον φακελο;(με σκοπο στην πορεια να το μετατρεπω σε mp4) 7)πως μπορω να κανω επισυναψη μιας φωτογραφειας ή ενος οποιουδηποτε αρχειου οταν παω να στειλω mail? 8)τι ακριβως μπορεις να κανεις με το ipad με την εφαρμογη icam? http://itunes.apple.com/us/app/icam-webcam-video-streaming/id296273730?mt=8 9)εχει ακουστει αν θα βγει καποια web cam?το ρωταω γιατι βρηκα τα παρακατω links τα οποια λενε διαφορες φημες... http://nexus404.com/Blog/2010/06/07/first-ever-ipad-webcam-gets-spotted-photofast-webcam-for-ipad-picks-up-where-apple-left-off/ http://www.machoe.com/5170/photofast-is-developing-an-ipad-compatible-webcam-tv-tuner.html http://www.ecamm.com/mac/webcam/bt1/ http://www.blogwebcam.com/aluminium-webcam-for-ipad-iphone-and-ipod/ εχει δοκιμασει κανεις κατι αναλογο για να μου προτεινει κατι απο ολα τα παραπανω; σε πρωτη φαση ενδιαφερομαι για free προγραμματα αλλα αν υπαρχει κατι για να το αγορασω ας μου το προτεινει καποιος.. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας... Χμμμμ... 1) & 2) Μπορείς να έχεις το iFiles από το AppStore, ή αν είσαι jailbroken, το iFile από το Cydia. Το πρώτο θα κρατάει τα αρχεία στην εφαρμογή, ενώ το δεύτερο μπορεί να διαχειριστεί και αυτά που δεν σου επιτρέπει η Apple. Το filesystem της συσκευής ολόκληρης, δηλαδή. 3) α)Αν δεν είσαι jailbroken υπάρχουν διάφοροι εναλλακτικοί web browsers που είναι κυρίως επί πληρωμή, όπως ο τέλειος iCab και άλλοι. Αν πάλι είσαι jailbroken , ένας Safari Downloader είναι ότι πρέπει. Σε συνδυασμό με το iFile [ !όχι το iFiles! ], είναι όλα τέλεια. β) Torrents σε τόσο μικρό αποθηκευτικό απόθεμα δεν παίζει να κατεβάσεις . Ούτε τα 64gb δεν ακούγονται αρκετά για torrenting. Καλύτερα να ενεργοποιήσεις το remote control του uTorrent, ή όποιου torrent client έχεις στο PC, και να κάνεις απλά Play/Pause/Stop τα torrents από το iPad, πράγμα που κάνω εδώ και καιρό . Πολύ πιο λειτουργικό, νομίζω. 4) Αν είσαι Jailbroken, πάμε για YourTube 2. Αν όχι, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. 5) Χμμμ. Πολλές επιλογές, καμία free . DocumentsToGo, QuickOffice που είναι ενιαία office suites, ή στα μεμονωμένα iWork. Numbers για Excel, Pages για Word, Keynote για PowerPoint. QuickOffice είναι από τα καλύτερα και πιο βολικά για μένα. Προσωπική αποψη αυτό, μην το δεσεις σχοινί-κορδόνι. Α! free παίζει και το online Google Docs. Έχει καλή υποστήριξη στο iPad... Αλλά πρέπει να έχεις τα αρχεία σου online για να τα επεξεργαστείς. 6) Λογικά το VLC for iPad το κάνει αυτό. Αν εννοείς να παίζει ταινεία mkv λαμβάνοντας το srt σαν υποτιτλο, εφόσον τα αρχεία είναι ομώνυμα. [Δεν πιστευω να περιμένεις να κάνεις το conversion στο iPad. Αδύνατον. ] 7)Για οποιοδήποτε αρχείο είναι αδύνατον. Φωτογραφίες για να επισυναυθούν, πρέπει όταν είσαι στο Photos, να πατήσεις την φωτο που θες να στειλεις, και με το κουμπί πάνω πάνω τέρμα δεξιά να επιλέξεις το Email Photo. Η μαμά δεν αφήνει άλλα συνημμένα στο Mail.app, δυστυχώς. 8) Περνάς μια εφαρμογή στο PC, δηλώνεις σε αυτήν τις webcams που είναι συνδεδεμένες στο PC, και η εφαρμογή στο iPad σε αφήνει να δεις ότι βλέπει η κάμερα του PC. Σαν τις security cameras. 9) Λογικά στην επόμενη γενιά των iPad, θα ενσωματωθεί μια front facing καμερούλα. Ή και όχι... Μόνο η Apple το ξέρει. Για να μην σου πω ότι ούτε αυτή το ξέρει. Ειδικά όταν πάει να πλασάρει τα Macbook air που έχουν κάμερα και έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος με τα iPad αλλά με υψηλότερο κόστος. Φαίνεται πως δεν θέλουν να χαντακώσουν τα Air με ένα φτηνότερο iPad που θα είναι "ίδιο" από άποψη hardware. Αν το σκεφτείς το Macbook Air είναι το ίδιο, εκτός από την κάμερα, το ότι δεν είναι tablet [άρα έχει οθόνη-πληκτρα-trackpad-θύρες-κτλ] και τρέχει κανονικό λειτουργικό. Πολλοί συγκρίνοντας τα δυο gadget προτιμούν να πληρώσουν για το MacBook Air. Στοιχιματίζω πως το κάνουν αρχικά για την κάμερα και το λειτουργικό, και δεν τους απασχολεί το form factor. Άρα αν και τα δυο είχαν κάμερα, έμενε το λειτουργικό. Η πλειονότητα των δημοφιλών apps σε Mac, υπάρχουν και σε iOS αντίστοιχα, άρα : πάει το ακριβό-για-το-τίποτα MacBook Air. Γι' αυτό δεν βλέπω να μπαίνει κάμερα στο iPad. Τα 'πα και ξελάφρωσα. Γενικά. Σου προτείνω να κάνεις ένα jaibreak, αν δεν έχεις ήδη κάνει. Βέβαια αν έχεις την έκδοση 4.2 , δεν έχεις ακόμα την εύκολη λύση, καθώς είναι ακόμη υπό ανάπτυξη το πλήρες jailbreak. Αν έχεις την 3.2.2, και πίσω, είσαι ΟΚ. Μετά το jailbreak περνάς iFile, Safari Downloader. Έπειτα όσα AppStore Apps σου παρέθεσα, για τα οποία by the way, αν ψαχτείς βρίσκεις όλα όσα σου πρότεινα "δωρεάν". Προσωπικά το κάνω αυτό για εφαρμογές που θεωρώ πως δεν αξίζουν όσο τις πωλούν . Σπάνια, δηλαδή. Ίσως να χρειαστεί για τις περισσότερες εφαρμογές Office που κυμαίνονται πάνω από $10... Αν θες παραπάνω βοήθεια εδώ είμαστε.
petros610 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 το iPad δεν σου ταιριαζει καθολου μιας και πολλα απο αυτα δεν τα κανει... παρε κανα netbook ξερωγω... με το ipad φιλε μου κανεις ολα οσα ζηταει ο φιλος πιο πανω και ειναι πολυ ανωτερο και πολυ πιο γρηγορο απο ολα τα netbook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα